Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аз не пиша, ама бавничко действам и както казах, от мен ще има макаронени ангелчета (надявам се поне 100 да ги докарам). Сглобени нямам още и затова не съм се отчела  Embarassed И да попитам - как ги продавахте миналата година  newsm78 В смисъл насипно или отделно опаковани, защото нямам никакви целофанчета или торбички такива и не знам дали ще имам нерви и за таквизи операции  Crazy Ще опитам да спретна и няколко топки от онези сглобени от малки кръгчета, дето бяха постнати по-напред, че намерих малко такива картички, но засега съм още на етап изрязване на многото малки картонени кръгчета  ooooh!

# 136
  • Бургас
bradata ангелчетата може да им измислиш една кутийка и да ги сложиш вътре да си седят като ще сложим цена направо на кутииката, аз мисля, че така е най лесно ако искаш разбирасе можеш да ги опаковаш индивидуално, това си е твой избор. Peace За кутийка и аз мога да ти помогна ако не си измислиш.
А топките не са много малки като модел newsm78, или ти искаш твоите да са дребнички, тези които имам аз диаметъра на кръгчето е може би 5-6 см., ама да кажат майсторите им Peace.
Днеска нещо много акъл лея тука... Mr. Green

# 137
  • Бургас
И аз си мислех, че насипно в някаква прозрачна кутия ще са добре, ама викам за всеки случай да питам как ги искате (който ги иска поотделно опаковани, ще му ги връча да ги опакова сам  Twisted Evil ) Ще гледам да взема от близкия магазин някаква кутия от близалки или нещо от сорта  Rolling Eyes А за топките...не знам - аз режа кръгчета с диаметър 36мм (по този начин от една картичка правя 2 кръгчета - само такива нюню евтинки картички намерих), а като се сглобят не знам колко точно ще станат големи (и едно питане - можеш ли да ми преброиш от колко точно кръгчета се състои една топка, че още не съм до доизчислила това  Mr. GreenPraynig

И който има акъл, да лее - то и това е дефицитна стока понякога  hahaha

# 138
  • Бургас
Направо ти отговарям, че скоро броих за Гогуна горен и долен ред по 5, а среден 10- но пак казвамтези са си доста големички Peace, незнам с малки кръгчета как ще стане. А за цветна хартия ще проверя тези дни в този магазин с-у кино Тракия, мин. година имаше едни комплекти с разни джунджурии вътре и листи с коледни картинки формат А4,ако има ще купя и ще раздавам.

# 139
  • Бургас
 Hug Ще взема да направя една пробна и ще я покажа колко голяма е станала - ако не бива, шъ си я уставйъ на мене си  hahaha

# 140
Я покажете схемата на тея топки, че нещо съм я пропуснала  Confused
А и тези играчки дали не могат да станат от тънък фибран ( това дето облепят стените за изолация) и да се оцветят със спрей. Аз от такъв материал мисля да направя връх за елха.
Bradata, ангелчетата миналата година май първи ги разпродадохме, много бяха вървежни  Peace . Мисля, че бяха в отделни пликчета и бяха много добре така, защото мисля , че са крехки и ако са насипно може да са изпочупят и разлепят. Аз мога да те снабдя с такива, ама ще е след 10-ти  Tired

# 141
  • тъгата в мен
хахаха,сега да не стане така,всички да се юрнем да правим от въпросните топки и ангелчета  Joy
Аз миналата година си правих за собствена консумация!Различни по размер-и големите,и по-малките стават добре.
цък

# 142
  • sofia
копирам от общата тема Peace

МОЛЯ ВСИЧКИ КОРДИНАТОРИ ПО ГРАДОВЕ ДА МИ ПУСНАТ НА ЛС МЕЙЛИТЕ СИ, ЗА ДА ИМ ИЗПРАТЯ БЛАНКА ЗА МЕСЕЧЕН ОТЧЕТ НА ДЕЙНОСТТА
ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ДОЙДАТ ПОЯСНЯВАМ - НА СРЕЩАТА РЕШИХМЕ, ЧЕ НА САЙТА ЩЕ СЕ КАЧВА МЕСЕЧНО ИНФО, КАТО БЛАНКАТА ЗА ПОПЪЛВАНЕТО МУ Е ГОТОВА - ВИДИН И РУСЕ НЕ ЗНЯТ, ДАНО ДА СА ДОБРЕ ДЕСИ И ДЕТЕТО И И МОЙТЕ ХОРА ВЪВ ВИДИН
ОСВЕН ТОВА, ВСИЧКИ ЗВЕНА ПО ГРАДОВЕ - ИСКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ НА МЕЙЛА НА ДБМ БЪДЕШИТЕ ВИ ПЛАНОВЕ, СНИМКИ ОТ ИЗМИНАЛИ АКТИВНОСТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ

# 143
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
От няколко дни се каня да пиша тук и все не мога да намеря време. На работа ми е много натоварено последно време, а малката беше болна и вечер намаше как. Но да не ви занимавам с "битовизми" Sick.
С удоволствие бих се включила в коледния базар ако прецените че нещата които правя биха се продавали.
Ето малко снимки http://picasaweb.google.bg/Radost6603/2009#5395680930379823970
Само да вметна че gudzy с една софийска мама ми изпратиха 20-тина кутии от АМ - да ги нарисувам и gudzy предложи да ги оставя за нашия базар. За сега успях да нарисувам само 3, но ще се стегна да направя и другите. Кажете имате ли нужда от такива. Кутиите на снимките не са лакирани - днес си чакам лака от Пловдив че този яхтен лак мирише ужасно Mr. Green
Не знам бутилки от този тип дали се продават http://picasaweb.google.bg/Radost6603/LlVJVD#5395679104252011458
Ако смятате че неща като тези биха се продавали http://picasaweb.google.bg/lh/photo/IBN3eapRjlSYtKKY4AhWTQ?feat=directlink, http://picasaweb.google.bg/lh/photo/USmmDO2mwhxuPg2IQqlbFg?feat=directlink, http://picasaweb.google.bg/lh/photo/tmK2KqwuYSswM2vWQf_U5g?feat=directlink бих могла да направя и от тях
Засега това от мен, ще чакам вашите коментари.
Между другото в новия магазин в Славейков (мисля че се казваше Мобу  newsm78 или нещо такова) има ефтини чаши. Тези които аз рисувах са за уиски 0.69 лв мисля че на същата цена бяха и водните чаши - това е инфо от преди няколко дена. Ако някой иска мога да взема - работя съвсем близко  Grinning

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:06 от tini7

# 144
  • Бургас
На мен ми харесват нещата който си показала и мисля, че са продаваеми Peace Кутиите също са готини направи колкото можеш и дано да се продадът защото нещо предната година не ги търсиха, ама то година с година не си приличат и тази може да са хит. Играчките също са готини от тях принципа е "колкото повече толкова повече". За съжаление шишетата не вървят и това е  Crossing Arms, не знам защо.
Защо не лакираш с акрилен лак?
Аз събирам отново крушки Mr. Green(че в нас много тъмно стана  Laughing) спирам с простотиите и отивам да рисувам ангелчета Peace
Офффф забравих някои иска ли брокат от ония в торбичките, сухия ще ходя тези дни и да купя повечко само си кажете предпочитанията за цветове Peace

# 145
  • Бургас
ОК. Разбрах без шишета Laughing
Бях поръчала лак на Сократис, че не миришел и съхнел бързо. Днес го получих ще пробвам.
Само за кутиите се чудя дали всички да са с коледна тематика. Може би не , какво ще кажете. Хем ако останат ще се продават и на др.базари newsm78

# 146
tini7  Hug привет и добре дошла  Heart Eyes
Наистина чудесни неща си показала, действай смело  Peace
Може да не всичко коледно  Peace купуват се и за подаръци неща, а и да да ползваме ако нещо остане за следващи базари  Peace
bradata  Hug радвам се да те видя и теб  Heart Eyes

Фигурки дребни да поръчваме ли? Последно говорихме да направим една заявчица с по-дребни неща нали? Някой да помага иска ли?... аз довечера смятам евентуално с това да се заема, ако не сме се отказали разбира се от фигурките  Hug ... до края на седмицата да сме оправили заявката, че няма време ...

# 147
Мадлена, мен ме включи за малко брокат (аз имам златен само на сух), но след като се върна от очни че утре отлитаме семейно! travel byeЗахванах се да правя такива играчки за елха, дето се увива канап на балон и после остават кухи!Днес ще довърша първата и довечера ще снимам всичко за да ми дадете коментари и да видим на кое да наблегна, за да не се окаже, че ще продаваме само от хартиените топки и ангелчета! smile3534Имам и в повечко дискове така, че ако някой иска на следващата среща мога да го уредя!Ако имате и шишарки от тези неразтворените-стават чудесни-ще ги видите после, незнам дали ще стават и разтворени! PeaceЛек и спорен ден на всички!!!
Тини, радвам се да те видя и тук, освен в декупажната тема!Справяш се блестящо и ще се радвам да се запознаем, за да обменим идейки! PeaceПрисъединявам се на 100% към мнението на Мадлена!

П.П.Ками, аз съм за по-дребни играчки-с цел по-ниски цени и по-бърза продажба!Но все пака каквото реши мнозинството, ако се събере такова де! newsm12

# 148
  • Бургас
Ками най добре е дребошлъчета нещо което да може да са аранжира под елхата например. п Поне аз такова бих си купила. за помощ съм насреща Hug

# 149
Ако имате и шишарки от тези неразтворените-стават чудесни-ще ги видите после, незнам дали ще стават и разтворени!
Гогуна, донесох си шишарки от Жеравна, специално си ги избирах затворени да са всичките, но след една седмица престой в къщи на топло се разтвориха и сега няма ни една затворена.
Иначе аз ще ушия малко ботушчета, не знам как вървяха на миналия базар, но от Слънчоглед в София купих страхотен филц и ми се струва, че ще станат добре. Като направя някое ще кача снимка, но едва ли ще е преди вторник-сряда.
Гледам, че всички са се юрнали да правят топки - на мен ми се струват доста трудоемки и миналата година едва ми стигнаха нервите за 4 бр.

Общи условия

Активация на акаунт