Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз специално топки няма да правя - направих с кански усилия една и толкова нерви ми костваше  ooooh! Имам "материал" за още 4 само и тъй като не стават особено идеални и хващащи окото, ще си ги метна на моята елхичка  Mr. Green Продължавам си с ангелчетата (все пак бях първата, дето си ги "заплю" пък  Whistling). Може да се възползвам и от предложените ми пликчета, когато им дойде времето  Peace

# 151
valentina_db, ще взема няколко на следващата среща да пробвам дали ще стане с такива разтворени! Hug

Иначе аз утре тръгвам и ще липсвам цяла седмица, да се надяваме че ще мога да ви хвърлям по едно око от време на време! Peace

П.П.Съжалявам, но и  днес не успях да наснимам готовите си нещица!Малкия се опитва да ми се разболява и цял ден съм се чудила какво решение да предприема с тази грипна епидемия! newsm78Утре преди да тръгна последно ще ми кажат ще имам ли от големите дървени шпатули и ако "да" ще правя табелки като се върна! PartyВ противен случай ще се оправяме с Красито!!!

# 152
..............
Гледам, че всички са се юрнали да правят топки - на мен ми се струват доста трудоемки и миналата година едва ми стигнаха нервите за 4 бр.

Да, ама ги продадохме за броени минути след като ги донесе.  Много хубави бяха   Heart Eyes

# 153
Мерси  Blush Играх си да им слагам брокат по ръбчетата, което май беше най-изнервящо. Но тази година никакъв брокат в къщата, че после два месеца всичко бляскаше.

# 154
Здравейте,
Аз връхлитам в темата ви с въпросче: Има ли от вас някой, който тези дни ще пътува курс Бургас- Пловдив- Бургас?  Ако отговорът е положителен, моля на л.с за повече инфо.

# 155
  • Бургас
Само да покажа нещичко в завършен вариант  Blush

Ето така изглеждат първите ангелчета и  "нервозната" ми топка  Mr. Green (По-големи снимки тук)

# 156
страхотни са smile3501

# 157
  • По света и У нас
Пак ми избяга нещо музата за писане  Blush

алабала - добре, че даде малко инфо за срещата в петък  Hug Аз се бях засилила да пиша в понеделник късно през нощта, но така и си заспах на компа  Rolling Eyes, напоследък много ме бива в това  Blush

tini7 - добре дошла  Hug

bradata - страхотно се справяш  Hug

Уф и с тези грипове напоследък, човек една среща като хората не може към момента да предвиди  Twisted Evil

Имате ли нужда от салфетки на Коледна тематика - да се опитам да издиря останалите  newsm78
Последно в Била, гледах на по-поносими цени от около 1,50 лв. пакета, което си беше повече от прилично в сравнение с 4 лв. в Кауфланд  Rolling Eyes

Впрочем в голямата Била, видях от ангелската трева, много готини цветове /имаше сребрист и златист/ .... но цената беше около 4,50 лв., а относно количеството  Thinking Имаше и пакет шишарки с халкички, само че бяха разтворени, неукрасени .... и пак около 4 лв. беше цената .... а бройката може би около 10тина  Thinking

Ками* .... видях и нещо подходящо за свещници, от тези, които ти правеше за Великден с кокошката .... този път имаше свещички малки със сребриста/златиста елхичка /но 6 бр. бяха около 5-6 лв. ..... може и да ги има в Къц  Thinking/ .... Ако се вземат от тези чаши разлятите на столче и се украсят.... сложи се от ангелската трева или нещо подобно и свещичката .... дали пак няма да се получи  newsm78

Някой през Къц, минавал ли е  newsm78 ... а през Фигарото  Thinking .... въпреки че при последните им изисквания, там не е за стъпване  ooooh!
А в другите по-големи магазини от Карфур, Метро, Кауфланд, Бриколажа, Практикер и Баумакс - нещо интересно има ли  newsm78

И на последно място, но не и по-важност:

- МЕРЕЛИН вече е писала, за МОЛа ще се опитаме да действаме чрез вътрешен човек през София  Peace
- относно бутилките, МОЛЯ в никакъв случай да не са пълни с алкохол /домашен или не/  Praynig .... Още на срещата изразих съмнение и тези дни говорих с ДБМ - София .... продажбата на алкохол изисква специални разрешителни  Rolling Eyes, т.е. повече главоболия  Confused и за нашите Базари НЕ Става  Stop
- както гледам гогунчето, не е опряла до списъците с творци  ooooh!, пак ще трябва да им досаждам на хората Mr. Green
- Ками* - ако си успяла да опреш до списъка с фигурките, ще се опитам да помогна с доизкусуряването  Hug
- евентуална помощ с творения от Домовете: Бата /казаха, че имат някакви материали .... тези дни ще прозвъня на Байкова да видя с какво са се захванали  Peace/, ПУ /фигурките - да дооправят миналогодишните + оцветяване на малък брой тазгодишни/, Искра /за момента може би няма смисъл да ги включване - от венците все още имаме  Peace .... другите неща - може би не се търсеха, чак толкова  Thinking/

И повече Оптимизъм момичета  Hug,, то се е видяло, че фин.кризата е ударила хората отвсякъде, вкл.и форума  ooooh!

# 158
  • Бургас
От Искра онези огнеопасни свещници бяха вървежни Peace

# 159
  • По света и У нас
madlena - бяха вървежни накрая, защото ги пуснахме близко до себестойността им  Rolling Eyes

Днес с домочадието бяхме на кратка разходка из Бриколажа и Баумакса ... ето инфо относно малка част от Коледната украса, която ми направи впечатление. Цени не успях да запиша, малко са по памет и затова са по-скоро приблизителни  Blush:
- в Бриколажа:
*12 бр. малки стиреопорени снежинки /2 вида х 6 бр./ - 2,99 лв.
* 6 бр. средни стиреопорени снежинки + 6 бр. малки стиреопорени камбани - 2,69 лв./кутията
* 6 бр. големи стиреопорени снежинки - около 2,69 лв.
Всички стиреопорени фигурки бяха бели, без никакво украшение, нито закачалка.
* 9 бр. дребни декоративни дървени щипки с апликации от плат микс /коледно дръвче, здездички, сърчица - върху всяко от тях имаше снежинка/ -  около 2,60 лв./един цвят пакетче. Цветовете бяха: златист, сребрист ... и ако небъркам червен брокатен  newsm78
* само за инфо - малка чашка /от тези най-обикновените за ракия/ със семпла Коледна декорация + от по-дебелите, но ниски едноцветни свещички - цена 6,99 лв.  Sunglasses
* предлагаше се, но на друг щанд - естествен мъх в пакетче - около 2 лв./пакета ..... но след това видях и балсамиран такъв отново в пакетче, около 4-5 лв./пакета  Confused
- в Баумакса:
* едноцветни 7 см топки, вкл. бели /може би подходящи за декупаж  newsm78/ - цена 0,99 лв./топката
* коледен ботуш с апликация /от мизерна материя/ - 2-3 лв.
* коледен ботуш с апликация /хубав .... може да се каже, дори луксозен  Mr. Green/ - 10/12 лв.
* тънки малки свещички, едноцветни - 16 бр./20 бр. в кутия - 5/6 лв. Имаше различни цветове: бляскаво бяло, сребристи, златисти, червени ....
* шишарки с брокат, със закачалки - 12 бр. - около 4 лв./пакета. Имаше различни цветове, вкл.златисти и сребристи. Почти всички шишарки бяха отворени  Wink
* прозрачно кубче-опаковка пълно с дребнички мънички шишарки, цветчета и други дребошлъци - микс - около 5 лв. Интересното е че в  кутийка бяха по един цвят ... иначе се предлагаха различни, най-вече златисти и сребристи. Бяха пръскани със спрей с брокат или  newsm78 по някакъв друг начин бяха  newsm78 обработени
* съвсем мънички топчици  1/2 см  newsm78, 24 бр.   newsm78 - под 5 лв.  newsm78 Като в кутия бяха напр. 3 разновидности на сребристите или 3 разновидности на медните топки
* и малко по-големи топчици, но все още дребни - пак доста броя, цена близка до предходната  newsm78 .... Пак сходен асортимент  Peace
* на някой, ако му трябват за декорация звездички, предлагаше се един много фин "гирлянд" с различни по-размер дребни едноцветни звездички /сребристи, златисти, червени бляскави ..../ - около 1,6 м дължина - около 2 лв. цена   Thinking

Мдааа, следващата седмица сериозно съм се замислила да успея да мина през Къц, след което ще докладвам  Peace

orkud - не съм те забравила  Hug

# 160
Какво е Къц?

# 161
  • По света и У нас
"Подаръците Къц" е "склад" за сувенири и свещи, имат и опаковки /но на пакети/ .... понякога се намират интересни кутии/пакетчета с дребни нещица за украси .... като топчета, камбанки, панделки, свещи и т.н. .... има много красиви панделки от плат .... дори на сезонна тематика /Великденска, Коледна/ ....
Внасят от Китай, имат няколко склада в страната, централата им е в София  Crazy
Иначе склада в Бургас се намира на ул.Одрин, след завода на Победа, като идваш от Трапезица посока бившата Зеленчукова борса .... Някъде около 2рия прелез  newsm78 .... сградата е на 2 етажа и ще ти се падне в дясно, склада е на 1вия и има надпис отвън на фасадата  Peace ... В лявата страна трябва да ти се падне малка автомивка и някаква неголяма складова база  Thinking
Поне до Великденския базар, склада работеше през седмицата до 17 ч., а в събота до обяд  Peace ... разбира се ако нещо не съм объркала часовете  Crazy
Това може би е най-уютния склад, в който съм ходила  Peace

/леле колко съм се разписала  ooooh! .... човек да не ме пита нещо  Joy/

Хъм  Thinking, попи нещо ми се губи напоследък  newsm78 .... я бързо да се отчете с присъствие  Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 16:48 от lucyl30

# 162
  • пловдив
goguna понеже теб си те знам от декупажа, питам и теб
снабдих се с коледни салфетки, мога да изпратя
изглеждат така
http://antom.snimka.bg/other/salfetki-za-dekupaj.390306.15764328
имам ти адреса, само пиши ако си харесаш /купих си по цял пакет   , а едва ли ще успея да ги налепя всичките  Mr. Green/
ако има и други момичета с декопаж да си признаят, ще ги пратя на адреса на Гогунчето  Peace

# 163
Здравейте, момичета! StopНие все още сме тук, че и малкия успя дя си лепне грип-един от върлуващите щамове за жалост!!! SickВече сме добре и най-вероятно вторник или сряда излитаме на север! PeaceВключвам се да кажа, че си взех най накрая дървените шпатули и ще видя какво ще успея да сътворя докато съм тук ако ли не, когато се върна следващата седмица!

bouquet на Люси, за отмянката!!!

bouquetна Антомчето, за помощта!!!

Брадата, справяш се зашеметяващо! Hug

valentina_db , ще се ослушвам за шишарчици!!! Heart Eyes

# 164
  • По света и У нас
antom -  Heart Eyes Не че се занимавам с декупаж, но виж много ме бива в покупките на салфетки  Mr. Green .... Искаш ли да ти поразнообразя асортимента от произведения  Sunglasses .... това е само една част от салфетките  Wink http://lucyl30.snimka.bg/hobby/decoupage.227348.5472077.big, трябва все пак да проверя и какво е останало  newsm78 .....ако нещо си харесаш, само ми пиши на ЛС адреса си и ще гледам да ти пратя тези дни /като имам предвид
/чак сега видях, че си ми писала още вчера на ЛС с линк към салфетки  Embarassed Embarassed Embarassed, може ли на момента да съм толкова изперкала  hahaha - съжалявам, че не съм ти отговорила  Hug/

goguna - много неприятно  Rolling Eyes Бързо да се оправя малкия  Hug и леки очни  Hug

И кратък отчет .... бях писала на няколко момичета, които по-рано са се включвали покрай базарите .... за да им напомня и за настоящия  Mr. Green ..... mimoza - ми писа, че ще се включи Peace, Reny27 - вече от месец не живеят в Бургас, с малката са се преместили в Пазарджик и в момента все още се устройват  ooooh! .... Пращат много поздрави на всички  Hug и биха се радвали да се видим през лятото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт