Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте  момичета Hug
Получих подсещане за предстоящия базар от lucyl30  Flutter
Малко ми е рано да кажа дали ще се включа, но обещавам да направя всичко възможно.
За сега само се записвам да ви следя.

# 166
  • По света и У нас
eliss - Предварително   bouquet, в случай, че успееш да се включиш дори и да не е като творец, поне като купувач  Hug

# 167
Люси почти накря на деня-ЧРД.  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Иииий , Люси днес е рожденничка? За малко да я  изпуснем  Embarassed
Да си жива и здрава Люси, все така борбена и енергична и много , много обичана!   bouquet

Аз утре смятам да ходя до склада за мартениците - ще взема найлонови пликчта за макаронените ангелчета. Ако някой се сети нещо друго , че му трябва от там да казва.

Мислех си , дали няма да е добре тази година да рапечатаме информация колко средства са събрани  от предишни базари и какво до сега е осигурено на децата от домовете . Като отчет за свършената работа. Така хората ще видят с какво реално са подпомогнали децата и ще се чувстват по-съпричастни.

# 169
  • По света и У нас
Мерси момичета  Hug   bouquet  Hug

alabalaxx - това за инфото си го мислех още ехей  Whistling, но до момента така и до него не съм опряла  Blush .... те и от ДБМ биха искали да качат сходно инфо за всички базари, които са организирани под тяхна шапка, на сайта им  Peace ... Имах идея при нас, да е може би нещо под формата на папка с поне 1-2-3 снимки за всяка акция/дарение  Peace .... Ако имаш възможност и ти се занимава с обобщоването на инфото, ти си на ход  Hug ... Аз когато успея ще помагам  Peace ... а снимките след това лесно ще сложим  Peace

# 170
  • Бургас
Люси и от мен Честит рожден ден (с малко закъснение Mr. Green)
  bouquetЖива, здрава и много обичана !
Момичета, вчера търсих склада Къц и видях че са се преместили в кв.Победа, складова база 2. Утре може би ще имам работа нататък. Ако някой иска мога да погледна за нещо.
Аз продължавам с кутиите от АМ Sick Не съм ги докарала още за снимки но до края на седмицата ще се опитам. Мога да направя и малко играчки и няколко чинии ако сметнете че има нужда. За рисувано стъкло не знам дали ще успея newsm78
Ами това от мен за сега
Хубав и усмихнат ден на всички.
 newsm51
 За сега на 19 и 20 дек съм на разположение

# 171
  • Бургас
Люси и от мен честито с малко закъснение желая ти силите и вдъхновението които те водят никога да не те напускат  bouquet  bouquet
Къде има хубави салфетки с малки коледни човечета - цената е без значение?
Предлагам от др. седмица да започнем седмичните сбирки преди базар Peace, ден-място-час вие предложете

# 172
Здравейте мадами Simple Smile!
Люси честит празник на патерици!ДА си жива и здрава!
Аз малко бях край Пазарджик и сега се върнахме,но така като гледам към момента не мога да съм полезна с нищо  Rolling Eyes .Иначе си ви следя и ви се радвам  Hug

# 173
  • тъгата в мен
Люси,честито ти порастване!Бъди все така ентусиазирана и енергична!  bouquet
Мерелин,един шпрейове щеше да носи...

# 174
  • Бургас
Не са кой - знае какво, но ако ти вършат работа ти пращам веднага  Laughing http://picasaweb.google.bg/Radost6603/DxYmvJ#5403002868953127026

# 175
  • По света и У нас
  bouquet за пожеланията

tini7Hug ... В случай, че ходиш към Къц, ако разясниш след това подробно къде се намира като ориентир и работното им време, ще съм ти   bouquet .... Аз поне към момента трудно бих казала, че нещо търся  newsm78, но 1во трябва да се види какво предлагат  Peace ... Ако нещо ти направи впечатление, моля те пиши  Hug

И мен ми липстват срещите  Rolling Eyes, за следващата седмица като цяло съм навита .... на линия бих могла да бъда сряда/четвъртък  Peace

сврачето - спрейовете са в Мерелин, тя нали от известно време живее в Славейков и покрай грипа и дечурлигата може и да е позабравила  Rolling Eyes, но ти не се притеснявай да й подосаждаш на ЛС напр. Peace

# 176
мЕРИЛИН НЕ Е ЗАБРАВИЛА,НО... Embarassedбеше 3 дни без кола и днес нямд а излиза,но утре на 100% ще ги отнесе на място Praynigизвинявай Петя Hug

# 177
  • Бургас
Не са кой - знае какво, но ако ти вършат работа ти пращам веднага  Laughing http://picasaweb.google.bg/Radost6603/DxYmvJ#5403002868953127026
Тини мерси за предложението но и аз имам подобни, търся нещо по скоро като снежните човечета които си правила, тях от къде ги взе?

# 178
  • Бургас
Тини мерси за предложението но и аз имам подобни, търся нещо по скоро като снежните човечета които си правила, тях от къде ги взе?
Поръчах ги от Миражчето (от Варна http://hobbystore.piczo.com/Koledni_salfetki?cr=5&linkvar=000044) Имах 2бр. Едната съм я използвала мисля че има още една.
Довечера ще проверя и ако има - твоя е Laughing

# 179
tini7,какво е това Миражче? Другата седмица ще ходя към Варна и се надявам да имам повечко време и ако има нещо интересно , което бих могла да взема от там насочете ме.
Взех пликчета за ангелчетата. Взех и едно пакетче главички за ангелчета , ама не знам дали са подходящия размер. Ако на някой му затрябват да  Whistling
Люси, за информацията ще се пробвам да я обобщя , но не знам дали ще е достатъчно изчерпателна. Ще я започна пък вие ще допълвате. Peace

Общи условия

Активация на акаунт