Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 384
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
велветката и попи да си казват ако искат да ги возя-с колата и Ния съм Peace

# 631
  • тъгата в мен
Люси,благодаря за смс.Нямам никаква възможност да дойда.Чета ви.

# 632
Съжалявам , не успях да дойда  Sad
Но вече съм в Бургас, ако беше за петък, щях да съм на линия, но неправилно пресметнах нещата или по-скоро си направих този път сметката без кръчмаря  Rolling Eyes за капак си бях забравила и двата телефона, та нямаше и на кой да се обадя ...
Но както и да е...

Надявах се поне да има вече кратко резюме на случилото се вчера  newsm78 и по-скоро на нещата, които сте обсъждали и най-вече на решенията, които сте взели.

Ади, днес ще те чакам след 18ч. , а ако нещо стане и не успееш, ще ти я донеса лично дъската, тъй като ще имам път към вас този уикенд ...

# 633
Като гледам никой неиска да даде малко яснота относно сбирката и изобщо реши ли си на нея нещо конкретно! TiredДа изложа и аз моето мнение, пък каквото такова! ThinkingСъбрала съм си вече от около 20-тина яйца и след края на месеца започвам да ги украсявам за Великденския базар!!! PeaceВ зависимост от финансите ми ще взема и една кутия дърв.шпатули, за табелки, ако не ще си търся между вас спонсори (около 6-7лв)!!! HugЕвентуално да спретна и няколко чинийки с декупаж и панерчетата, които не успях да довърша за Коледния базар! ooooh!И освен това може и малко поставчици за яйца, не помня дали се продаваха!Ангажирала съм леля ми (шивачка) да ме снабди с едни кокошчици-седящи от типа на сувенирчета или нещо такова ще станат!Много са сладурски! Heart EyesЗабравих да добавя, че ще направя и малко градинки, че със сигурност се изкупиха на предните базари!!!
Относно Мартенски базар незнам дали ще успеем с подготовката и организацията, ooooh! че като гледам от сега сме в минимален състав! SickАз лично за себе си съм решила да закупя малко материали (вече и списъче съм си направила) и да понаправя нещичко! PartyАко решим да няма базар, ще ги оставя за някоя от следващите години!!! Peace
Пак да подчертая с огромни букви, че на базарите съм само творец и купувач, тъй като с продаването може да се получи есктремно пътуване с линейка! baby_neutral

Ане, знаеш, че разкривам тайни всякакви за всичко и се надявам да се видим на следващата среща, за да обменим салфетки-на мен ми се събраха доста!!! Hug

П.П.На срещата неможах да дойда, че съм със зверски бронхит и вчера дори искаха да ме приемат в болницата!!! #Crazy #Cussing outЗа сега ми се размина, но имам забрана от съпружеското тяло да си стоя на топло у дома и да чета за последния изпит, че да не стане нещо с неродената му дъщеричка!!! WinkПоздрави и целувки на всички ви!Имам нов  smile3552така че ако някой го иска на лични!!!  bouquet

# 634
така-понеже има питания в темата-давам на кратко яснота
събрахме се и решихме
1.имаме желание и готовност да направим мартенски базар-неделя и понеделник -29 .2 и 1.03
2.имаме желание и за великденски базар-така 4е творете девойки
не сме писали тук по моя молба,защото както знаете за да направим тези инициативи от името на ДБМ се изисква разрешението им-затова и никой не е дал от4ет от срещата ни
изпратих  молба за разрешение да направим първомартенски базар-трябва да пуснем такова и към общината(обсъждахме да е пред Трията)-така 4е -ПРАВЕТЕ МАРТЕНИЦИ Hug
ГОГУН4Е-АЙ НЕ СЕ СТИСКАЙ-ДАВАЙ СИ ТЕЛЕФОНА НА ЛИ4НИ-ВСИ4КИ ТИ ГО ИСКАМЕ Mr. Green Wink

# 635
Днес си набавих  първите материали за правене на мартенички! PeaceСамо ще помоля ако някой си купува картончета или найлончета за опаковане да свирка, че и на мен ще ми трябват!Цял пакет са ми многооооооооо и няма да мога да ги оползотворя!!!Иначе ми трябват от тези за закичване само ще правя (квадратните или правоъгълните)!Цвета няма значение!!!

МЕРЕЛИН, мерси за инфото!  bouquetДавам го аз, че и домашен, който иска!!! Laughing Peace  bouquet Hug

# 636
имаме РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА ПЪРВОМАРТЕНСКИ БАЗАР-така,4е нека мартениците запо4нат да се правят СЕГА! Mr. Green

# 637
Аз вече почнах!!! Blush Blush BlushНАли сърце не трае поне да ми мине изпита в събота и скопосах 2-3бр. вече!!! Heart EyesТука само аз и Мерелин ли ще си пишем! Crossing Arms Thinking

Нищо не казвате и за Рождения ден на общността ни!Да пуснем една анкетка по с време за дата и място на сбирчицата, а? newsm78

# 638
  • DE
И аз ще понаправя мартеници.

# 639
И от мен ще има мартеници  Wink

# 640
  • Бургас
А някакви насоки за Великденския - какво се търси и продава най-много newsm78 И какво има останало от предишни години, че да не се затрупва с еднотипни неща  Rolling Eyes

И покрай това да попитам - има ли желаещи за обща поръчка от сайта на Импресия?

# 641
  • Бургас
За мартеници хич не ме бива - нещо не ме вдъхновяват. за великденския ще гледам да се стегна и да понаправя яйца и нещо друго. Я кажете на какво да наблегна?

# 642
  • Бургас
Много е трудно да се каже какво върви и какво не, всеки път е различно Peace, Яйцата е ясно че се купуват, също така разни панерчета, поставки, нещо за украса на маси и т.н. Всичко с пиленца, зайчета, цветя Crazy

# 643
 Може ли да попитам, освен  с благотворителните базари, събирате ли разни книжки, лакомства, дрешки за дечицата?

# 644
  • Бургас
Около 15  септември правим акции за събиране на учебни помагала Peace, книжки и дрехи сега няма къде да носим, може би в Комплекса за соц. услуги да се провери имат ли нужда, че нещо им изтървахме на тях нуждите.
Лакомства- не, евентуално при желание хранителни продукти за Защитеното жилище.

Общи условия

Активация на акаунт