Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз направих такива .За първи път правя мартеници и не съм много наясно .Кажете си мнението да знам дали да купувам още материал /велур/ или да наблегна на тези по-обикновените.

http://media.snimka.bg/5397/017049692.jpg

# 646
Моля координаторите по градове да ми пратят на лични инфо за предстоящите им пролетни инициативи-мартенски,св.Валентински,великденски базари,карнавали и тн. за да пусна една обща тема.Както и за какво ще използвате средствата събрани от тях  Peace
п.п.моля ви пратете ми и адрес на който да ви пращат готовите неща,че честичко ме питат  Peace

# 647
ре Fresh нато Gale , мартеничките изглеждат много добре според мен, така че продължавай в същия дух!!!  bouquet Hug

gudzy, пуснах ти ЛС!!! Stop

Аз известно време нямах комп, но като гледам каква еуфория цари тук направо  Sick Sick Sick!!!!Покрай вас ентусиазма ми се изпарява!!!Даже не ми се и снима да ви показвам!И въпреки, че съм още със зверска кашлица си творя, ама да видим!Като ми писне и това ще да е! ooooh! Crossing Arms

# 648
  • Бургас
goguna ,мерси !Чаках мнение,че ми свърши велура да знам дали да ходя да купувам.Аз мога да правя само мартеници за ръце.

# 649
Гинче, както винаги си емоционална.
ако не ти доставя удоволствие, не го прави.
ако ти тежи, пак недей.
ако се съревноваваш, пак недей.
извини, че така пиша,
но много майки работят, без да пишат.
Не ме разбирай неправилно, имаш моето уважение.
Това не значи, че няма да пишем,
но наистина останах  приятно изненадана на Коледния базар, че видях майки
и техни неща, за които не бях чувала.

аз не правя мартеници, момичета.
сума ти материали съм накупувала за декупаж.
не мога да отделя още пари за материали за мартеници,
поне на този етап.
имам идея, не може ли на първомартенската ни сергия,
да сложим и други неща.
Великденски базар ще се прави ли?
Аз съм само за 1 базар, този с мартениците
и всичко, което имаме да подредим на февруарската сергия.

ре Fresh нато Gale , страхотни са.
харесаха ми. обичам велур Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 13:44 от Анe

# 650
  • тъгата в мен
Ами аз пък съм за Великденския,защото си се знам,че правя много яйца и разни други джунджурии...Струва ми се,че на Великденска сергия повече работи може да се предложат,отколкото на първомартенска..Но най-малкото аз имам право да се обаждам-при моето бурно"участие" в Коледния...(разбирай-никакво).... ooooh!
Аз ,по принцип с ентусиазма нищо съм го закъсала.Чета ви,купила съм си едно кълбенце и ако измисля нещо,ще е добре дошло.
п.п.
Ако има Мартенски,предлагам от касата да се закупят-картончета,малки торбички за опаковане и безопасни иглички.

# 651
предлагам като поодмине студа да направим една среща-разбирайте другата седмица да сменим материали и опит-аз ще накупя неща,но като си знам сръ4ността едва ли ще направя много мартеници,така 4е ще предоставя материали и за други,които няма да отделят средства за мартенския ако имат желание Hug
даже ако искате от сега да преложим един ден да се знае от дале4-
другият понеделник как ви се вижда??? #Crazy newsm78

# 652
Ани, пак съм криворазбраната цивилизация!Да не ме прощаваш ама да гледам да сколасам да понаправя нещица докато съм "свободна" все още и за двата базара и да присъствам на всички срещи, и на всичкото отгоре не ми обяснявай, че повечето майки не хвърлят по едно око по някое време на денонощието!!! Sick Така че поне могат да изразят някакво мнение, което е най малкото!? Naughty

Това не значи, че няма да пишем,
но наистина останах  приятно изненадана на Коледния базар, че видях майки
и техни неща, за които не бях чувала.

Ако не бяха тези майки-щяхме да сем направо жалка картинка на Коледния, а да не говорим, че повечето бяха написали че ще отзоват или бяха уведомили Люси, която своевременно даваше инфо!!!Аз ще натворя каквото мога за базара, пък с останалото се оправяйте! TiredНямам намерение да се съревновавам с никого, пък още по-малко да водя безмислени спорове като този!!!Организацията ни е на 000000000000, но проблема вече не е мой!Аз само ще си ви чета отстрани и това е!И аз съм болна и си гледам болното дете, да не говорим че чета и за изпити ама на кой му дреме-нали има кой да свърши цялата работа на тагадък после!!!!

П.П.Лека и спокойна нощ на всички!!!  bouquet

# 653
другият понеделник как ви се вижда??? #Crazy newsm78

ако не ви пречи, че е 1ви февруари - аз съм за
а мога и още този петък, ама май пак ще е на много минус термометъра Simple Smile

# 654
gogunka, я да се стягаш  Naughty Какви са тези настроения??? Да не те е хванала предродилна депресия? Това са си опити за чиста дестабилизация на темата . Недей така , че както сме изпозамръзнали лесно пада градуса на настроението. cold Да се оправяш , ей. Най-важното е здравето  Hug
И аз вече се снабдих с материали за мартеници за на първо време. ЗА гривнички основно.
За понеделник - не мога . Ще мога да дойда след сряда.

# 655
ами РД  на 06.02. ще има ли?
ако е да, нека да гласуваме и тогава направо да се срещнем,
белким се поразпусне и времето.
две срещи в една седмица са много.

# 656
аууу забравих за рожден ден ooooh!
айде на ржден ден Hug-вси4ки да са на линия Wink и направо среща на 6.02

# 657
  • Бургас
Даммм разбушувани хормани долавям, май newsm78
Аз чета, обаче преживявам ексистенциална криза с навършването на определена възраст и нито ми се пише дори не ми се говори, ама ...    в този ред на мисли в понеделник не мога, планувала съм да остарея с още една година Twisted Evil
[color=red]За РД казвайте за решаваме- като дати 06.02 или 13.021 като места  Трията или Булеварда, не знам това в МОЛ-а дали става?[/color]
Аз духам яйца ...

# 658
MADLEN Hugне се кахъри скъпа-ти сега като ставаш на 25 ако се шашкаш-какво ще е като ставаш на 40 Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз нямам претенции за мястото-нито за 4аса-искам само да се слу4и Wink-на 13 .02 оба4е ми е по-сложно,4е няма да има на кой да оставя децата Crazy-затова ако може 6.02 Praynig
айде тук до 2 дни ако някой има предпо4итания за място да си каже и ако не-да запазваме Hug

# 659
ас съм за 6.02.  на Трията.
по в центъра, по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт