Перник-20

• 63 423
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
na Krisko mamata, хайде сега да кажеш и къде е това, че за друго може да не се разходя до Перник, но за това удоволствие задължително  Mr. Green

Това е в кв.Изток близо до новата Била.Води се на ул.Клемент Готвалд до десето училище. Обстановката в ресторанта на мен не ми допада,но вкъщи обстановката е чудна... Grinning

Аааааааа и аз за вкъщи, по друго си е като се настаня и се насладя на храната Mr. Green Много тъгувах като го закриха този в центъра, обожавах салатките и храната, сега ще заблажа Party
Е този в центъра беше малко по-добър. Имаше по-богато меню поне според мен. Но на фона на цялото нямане на китайска храна в Перник този е прекрасен.

# 436
  • Перник
Да, и аз много страдам за китайския в центъра  Cry
Е, сега ми се прияде салатка от кълнове, и пиле в сладко-кисел сос, и,и,......и всичко китайско  Heart Eyes Трябва да си поръчаме някой ден за вкъщи.

Ирка, значи казваш, партито ще е на 19.12 от 16 ч.? Аз съм съгласна. И Калоян си го е планирал вече - всеки ден разправя на баба си как ще ходи на Коледно парти  Laughing

# 437
Да Светле,само незнам да не си останем двете сами.
Така обявявам начало на броенето
АЗ
Светлето......

# 438
19.12 е работен ден, снощи казаха по новините....
Там в тоя център става ли за малки бебета като моя щурчо?

# 439
  • от Луната
Може и ние да дойдем, но не сме много сигурни, така че под въпрос

# 440
Може и ние да дойдем, но не сме много сигурни, така че под въпрос
И мойто така.

# 441
Става

# 442
  • Перник

Ей, верно бе! Нищо, ще избягам по-рано от работа  Wink

Става, защо да не става. Помня миналата година Калин на Ирка беше горе-долу толкова голям на коледното парти и само раздаваше усмивки  Heart Eyes

# 443
Здравейте мамчеа, аз съм ново бъдещо мами от Перник и мн ще се радвам да се запознем и да се включа във вашето скромно общество , т.е форумс  Grinning  bouquet

# 444
  • Перник
Десислава, добре дошла при нас  Hug Хайде разказвай - къде точно в Перник живееш, кога очакваш бебчо...и каквото друго искаш да споделиш  Simple Smile

# 445
Оффффф и аз не знам къде се намирам вече   Laughing Живея в Перник , кв. Пашов, зад 5-тото, студентка съм в Благоевград.......  Grinning чакам моя бебо да се роди юни месец...... а за въпроси ако трагна да ви питам няма да ми стигне цялата 2010  newsm68, първо бебенце ми е и не знам въобще как да процедирам, но ще се справим  smile3503....
И така девойчета, ще се радвам за в бъдеще да си комуникираме и да обменяме по някой опит или клюка  newsm47

# 446
  • Перник
Оффффф и аз не знам къде се намирам вече   Laughing Живея в Перник , кв. Пашов, зад 5-тото, студентка съм в Благоевград.......  Grinning чакам моя бебо да се роди юни месец...... а за въпроси ако трагна да ви питам няма да ми стигне цялата 2010  newsm68, първо бебенце ми е и не знам въобще как да процедирам, но ще се справим  smile3503....
И така девойчета, ще се радвам за в бъдеще да си комуникираме и да обменяме по някой опит или клюка  newsm47

Лека бременност ти пожелавам и здравичък пухкав финал  Grinning
И моя син е роден през юни  Mr. Green
Ще се справиш, не бой се. В момента, в който гушнеш бебчо, ще знаеш какво трябва да правиш. Поне в общи линии  Wink За другото - затова съществува форумът  Peace

# 447

Ей, верно бе! Нищо, ще избягам по-рано от работа  Wink

Става, защо да не става. Помня миналата година Калин на Ирка беше горе-долу толкова голям на коледното парти и само раздаваше усмивки  Heart Eyes
Ми незнам, той неще да стои на едно място, все иска да е прав, да гледа Crazy Точи лиги Mr. Green Незнам дали е подходящо. Ако има кой да ни докара може и да дойдем

# 448
То и при мен нищо не е сигурно. Аз кашлям като магаре, Габи е с хрема. Не се знае и рождения ден на племенника от колко часа ще е. Не знам каква е тази кашлица, но ме мъчи вече цяла седмица, все си мисля че не е заразна, може би съм си повъзбудила фарингита, ама като не остава време да отида на лекар.  CryСега ми казаха да напълня с пудра захар една издълбана черна ряпа вечерта и да изпия сока сутринта. Също и 1 лъж.ракия, 1 лъж. олио и 1 лъж. мед се разбъркват и се пият сутрин и вечер. Мисля да пробвам и двете, пък дано да помогне. Хремата на Габи ако не се задълбочи и успея да я опазя ще бъде добре. За сега и двете нямаме температура. Ако все пак успея, ще трябва да обясните по-подробно къде се намира детския център. Има две седмици, дано се оправим.

# 449
  • Марс
alissa nik, свари една дюла, един, два ореха на които чукни черупките, то и кромид лук казват, но ако ти е в повече не го слагай, трябва да стане това цялото като желе, вари го повече и после си пийвай когато се сетиш, страшна рецепта е повярвай ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт