Перник-20

• 62 195
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Билка честита дъщеричка  bouquet Да е жива и здрава и много да ви радва Hug

# 601
  • Перник
Билка, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, да расте умна и красива и много да ви радва!   bouquet  Hug Така се зарадвах, като прочетох поста ти!

# 602
Билка, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, да расте умна и красива и много да ви радва!

# 603
Билка, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, да расте умна и красива и много да ви радва!
  bouquet

# 604
  • Перник
Билка, честита дъщеричка Heart Eyes Да е жива и здрава, и много да ви радва.

Боби, онзи ден ти пратих много поздрави по мъжа ти (в Пощенска банка, от Надя). И ви честитих рождения ден на Галя. Беше много изненадам, че го познавам, а и че знам за рождения ден Laughing

# 605
Билка, честита дъщеричка, да е жива и здрава и много щастливо дете!

Добре дошли на новите момичета!

# 606
  • Перник
Благодаря ви много, момичета за хубавите пожелания!Прегръщам ви всички!

# 607
Билка, честита дъщеричка Heart Eyes Да е жива и здрава, и много да ви радва.

Боби, онзи ден ти пратих много поздрави по мъжа ти (в Пощенска банка, от Надя). И ви честитих рождения ден на Галя. Беше много изненадам, че го познавам, а и че знам за рождения ден Laughing
Мерси Наде.Забравил е да ми каже и сега го питах ,а той'' ти пък от къде знаеш''.Еми викам познаваме се и тя ми каза.Каза че су му била много позната ама не знае от къде  Grinning.Светът е малък.
Малкия как е?Ходи ли на детска?

# 608
  • Перник
Болен е Sad и другата седмица ще пропуснем яслата.

# 609
ние пък от 25 тръгваме на ясла  Sad какво му е на твоя Дражко?

# 610
  • Перник
В неделя ни дойде едно детенце на гости и уж нищо му нямаше - малко кашля и хрема Confused но в понеделник сутринта и Дражко беше с хрема, до вечерта и с температура, а в понеделник - на антибиотик.

Дано да се адаптира бързо с яслата, не е задължително да е трудно. Радвам се, че сте намерили място, знам, че доста време търсехте. Но болестите са неминуеми... за съжаление. Дано само да са леки Praynig

# 611
ох от сега съм се разстрадала - как ще си оставя детето, а дали ще има кой да го гушне като заплаче и т.н.  Sad дано да се адаптира наистина бързо.  пък с болестите съм се примирила. и на работата съм предупредила,че няма кой да излиза болничен освен мен така че да си знаят Peace

дано и Дражко се оправи бързо - пък може и да се окаже че ще са в една група  Peace

# 612
  • Перник
Ама вие в Мошино ли? В коя група? Не се притеснявай за адаптирането. Твоето дететнце беше малко, нали. При по-големите е по-трудно, защото разбират повече. Моят син за две години и половина беше денонощно с мен. Първият ден ми се късаше сърцето. Но отначалото не знаеше какво се случва и си влезе. Вторият ден плака, още от вкъщи. Следващите дни всичко беше ок. Само като отивах да го взимам плачеше, не че нещо се е случило, просто се е разтъжил. И след това дойде първата настинка, стояхме си в къщи докато му мине. И "второто начало" беше по-трудно. Но вече няма проблем. А го водех в месеза за по няколко дни, колкото да не отвикне. Но очаквах да е далеч по-трудно, а не беше.

# 613
Meksito, Ilava, добре дошли! Форумчето ни е много хубаво и много полезно, дано да ви хареса  newsm47.Разкажете повечко за вас, та да се запознаем.

Благодаря на всички за топлото посрещане! По принцип съм от Смолян, но от 18-годишна живея в София, сега съм на 34  Simple Smile Таткото ни е перничанин, така че откакто родих преди 4 месеца живеем тук в центъра, на Струма. Малката ни сладурана се казва Каролина.  Thinking Незнам какво друго да напиша - ако има въпроси?

Билка, честита дъщеричка, да е жива и здрава и да ви носи много, много радост!!!   bouquet

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:42 от ilava

# 614
БИЛКА, честита радост!!!Много щастие, любов и хубави моменти да имате заедно! Да е здраво и послушно детенце малката Стефания!!!
Добре дошла на новата мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт