Перник-20

• 62 193
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Перник
Алиса, аз по принцип не вярвам на враячки и баячки, но след ужаса от оная нощ съм готова и на това.
Калоян за пръв път сънува кошмар - паяци. Здравата се е уплашил и снощи заспа гушнат в мен посред нощите. Определено е емоционален - за добро или лошо...Да се надяваме,че ще се успокои  Praynig

# 631
Милото детенце, дано се успокои по-бързо. да не би да сте гледали нещо по телевизията. откакто цензурирам филмите по телевизията, кошмарите на Габи са по-рядко и са от рода да събира играчки, или мама или баба се качват на рейс а тя остава сама. Внимавай какво гледа детето и какво чува, че много им е развинтена фантазията, а като гледам филмчетата за момчета, все са чудовища, страхотии и какво ли още не. А изразите които се използват!!! Направо страх ме хваща за Биско.

# 632
meksito и когато е студено също излизаме, днес обачеропуснахме, нечовешки студ беше  Crazy Иначе имам момченце на 11 месеца. В градинката ходим предимно като е по-студено, даже и без количката понякога, щото е наблизо. Пусти люлки му дай на моя - не мога да го сваля, а уж не разбирали  Laughing Ама оня ден го извеждах в студа и не можеше да се държи горкана за желязото и много се сърдеше и рев , че не може да се люлее, ама кой му е крив, че ръкавици не търпи Grinning
Като ви видя през прозореца че сте в градинката ще сляза да ви видя защото отскоро живея в този квартал и почти никой не познавам.Предполагам че нямам да излизате тези дни заради времето но като се затопли
времето може да се видим.

# 633
  • Перник
Милото детенце, дано се успокои по-бързо. да не би да сте гледали нещо по телевизията. откакто цензурирам филмите по телевизията, кошмарите на Габи са по-рядко и са от рода да събира играчки, или мама или баба се качват на рейс а тя остава сама. Внимавай какво гледа детето и какво чува, че много им е развинтена фантазията, а като гледам филмчетата за момчета, все са чудовища, страхотии и какво ли още не. А изразите които се използват!!! Направо страх ме хваща за Биско.

Най-странното е, че не е гледал нищо подобно, не сме говорили за паяци, не е виждал вкъщи...Не знам откъде ги измисли. Важното е,че се поуспокои вече - спи си в леглото, сяда си на гърнето - неща, които беше отказал.
Снощи пък му се разтече носа - май го простудихме с това разнасяне цяла нощ по пижама, ама като не даваше да го завия или облека... Дано не се разболее  Peace

# 634

Най-странното е, че не е гледал нищо подобно, не сме говорили за паяци, не е виждал вкъщи...Не знам откъде ги измисли. Важното е,че се поуспокои вече - спи си в леглото, сяда си на гърнето - неща, които беше отказал.
Снощи пък му се разтече носа - май го простудихме с това разнасяне цяла нощ по пижама, ама като не даваше да го завия или облека... Дано не се разболее  Peace
[/quote]

Дано да не се е разболял, но ти си дай малко осцилококцинум и витамини за всеки случай. Между другото пак е тръгнал грип, внимавайте с децата.
А по една от телевизиите дават анимация Ездачи на паяци, Габи я намери вчера. Там паяците са добри, а другите насекоми са лошите, да не е гледал това филмче?
Заради това лошо време не бях извеждала Биси от съботи и вече така се беше изнервил, че не искаше да спи. Вчера излязохме с шейната за 10 минути около блока и бебо си спа от 13 ч. до 15,30. Така че днес пак ще излезем за малко.

# 635
  • от Луната
Светле, може да е моментно. Знам, че след 2 годишна възраст се отключва страха при децата. Може да видял нещо от което се е стреснал и да е чул от някой, че го е страх от паяци и да е направил някаква асоциация. А филмчето за, което говори Алиса го дават по супер7 и е едно от любимите на Михаела.
Днес времето е хубаво за разходки, но Мишка пак е болна и ще се разходим само до болницата с колата  Confused.
Момичета, да ви питам да знаете дали в Перник има хомеопат и дали е добър?

# 636
д-р Кокалова,но с противоречиви мнения
намира с в една аптека на ул.Кракра

# 637
  • София
Може ли някой да ми каже от София до село Дивотино как да стигна?Маршрутки,автобуси от къде мога да взема?  Praynig

# 638
Може ли някой да ми каже от София до село Дивотино как да стигна?Маршрутки,автобуси от къде мога да взема?  Praynig

Има маршрутки до Дивотино, които тръгват от Руски паметник. Но не знам какво им е разписанието.

# 639
  • София

Има маршрутки до Дивотино, които тръгват от Руски паметник. Но не знам какво им е разписанието.
Много благодаря   bouquet !Достатъчно ми е да знам откъде тръгват  Peace

# 640
 Виктоалиа T  д-р Стефанова-- в стоматологията на Пашов и е кабинета.До сега лошо не съм чула за нея.Имам 3 приятелки които си водят децата при нея.Ако решиш и номер мога да ти дам.

# 641
Момичета, знам че на няколко от вас дечицата са им в яслата в Мошино и сте доволни, та да ви питам - от каква възраст ги вземат там и имам ли някакви шансове да се вредя?

# 642
ново 20 за яслата в Църква - сега вече нищо не знаели  Grinning Laughing
да вземат поне да казват на всички еднакво .
другата седмица мисля да посетя кмета тук - някой знае ли дали има друг приемен ден освен сряда . Ако няма се надявам да се вредя да го видя и без приемен ден ...

# 643
който не се е отказал от яслата в Църква и Е пускал молба - пуснете си пак

# 644
Здрасти, Мишка! Simple Smile

И аз така помня, че сряда беше приемният ден на Кмета.
Ако беше лято, щяхме да го причакаме на нашата улица... барабар с децата.  Laughing Минава винаги покрай нас. Живее на близо. Всеки ден се прибира явно да обядва и после пак се връща на работа.
Не съм подавала тази година пак молба, но ще трябва да отида. Къде да я занеса, пак ли в детската над Пектин? Миналата година там ходих. Ох, дано не сложат яслената група в сградата на детската, която е горе, до Интерната. Whistling Чух лоши отзиви за персонала там. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт