Перник-20

• 62 094
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Здравей те днес и от нас. И ние ходихме на кукери, но ни заваля дъжда, а не си бяхме взели чадър  Sad и не можахме да останем за дълго.А обратно на моите очаквания малкия не се уплаши и дори му беше доста интересно....
 А ето и едно въпросче - какви( марка и вид) каши давахте  ( или давате ) на децата си. Ние започнахме с безглутенова бананова (защото обича по прицип банан), но нещо не му се хареса. Сега се чудя с каква да пробвам. Дайте съвет може да е и глутенова че вече ни е време да го въведем.

# 706
Много харесва кашите на Слънчо - всичките, Фризокрема също са хубави, Хумана... Моят беб не отказваше каша. Особено харесваше на Слънчо какаовата,бисквитената и т.н. Вече обаче не ядем каши  Grinning

# 707
Здравей те днес и от нас. И ние ходихме на кукери, но ни заваля дъжда, а не си бяхме взели чадър  Sad и не можахме да останем за дълго.А обратно на моите очаквания малкия не се уплаши и дори му беше доста интересно....
 А ето и едно въпросче - какви( марка и вид) каши давахте  ( или давате ) на децата си. Ние започнахме с безглутенова бананова (защото обича по прицип банан), но нещо не му се хареса. Сега се чудя с каква да пробвам. Дайте съвет може да е и глутенова че вече ни е време да го въведем.

здр, за мен и бебка най-хубавите каши са на Хип и Хумана много хубаво се разтварят, веднъж се излъгах и купих на Фризокрем някаква с 4 плода  - колкото и да бъркаш  остава на топчета - направо полудяваш от бъркане  Grinning ... на хумана  елда с круша и на хип свежи плодове са й любимите пробвай..

някой знае ли ефикасен лек срещу безсъние? ама не хапове - първо искам да пробвам с нещо друго

# 708
Аз започнах с безглутенова каша на Милупа. Първия път като дадох не му хареса, нова храна е, а той трудно приема новите неща. Абе мъж, какво да ви разправям Wink. Затова сложих малко плодово пюре, но не много добре разбъркано да останат парцали пюре. Изяде се веднага. Оттогава давам Хип, Милупа, на Хумана банановата каша беше любима на Габи, той също я хареса. Сега давам Слънчо кайсиева. Всичките изброени дотук се разтварят много лесно, а с различните плодови пюрета всеки ден кашата му е различна.
   Да, ама моя дивак не хареса супата на Гербер. Вдигам ръце, видяло се е, че ще готвя. Ха сега кажете, някоя от вас ползвала ли е замразените зеленчуци в пакет, които се продават в хранителните магазини. И изобщо какви зеленчуци използвате, за да им приготвяте храната. И моля, какво сирене слагате в попарата?

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 08:30 от alissa nik

# 709
Значи не само при мен не става тая каша с 4-те плода на Фризокрем ooooh! Повече никога няма да купя такава...
Алиса, аз като правих няколко пъти домашни пюрета си купувах от Кауфланд или от Билла по 1 чушка, 1 тиквичка.....абе изобщо малки количества от даден зеленчук и си ги правех у нас. Там поне никой няма ди прави физиономии, че купуваш такива малки количества, а и има доста зеленчуци. Колкото и да са скъпи като купиш по 1 брой излиза на добра цена
Да ви се оплача моя Сашко неще от няколко дена да пие АМ....намали количествата на половина. Манджите си ги яде ooooh! Почна да пишка доста по-малко, давам му повече чай, вода и сок да не се обезводни ама той и тях неще особено. Тоя сироп дето му го изписа дежурната лекарка /Флавамед/ е такава горчилка, че горкото се изкарва червата всеки път като му го дам, а пък кашля... Ще видим утре дали наата лекарка няма да му го смени

# 710
Аз започнах с безглутенова каша на Милупа. Първия път като дадох не му хареса, нова храна е, а той трудно приема новите неща. Абе мъж, какво да ви разправям Wink. Затова сложих малко плодово пюре, но не много добре разбъркано да останат парцали пюре. Изяде се веднага. Оттогава давам Хип, Милупа, на Хумана банановата каша беше любима на Габи, той също я хареса. Сега давам Слънчо кайсиева. Всичките изброени дотук се разтварят много лесно, а с различните плодови пюрета всеки ден кашата му е различна.
   Да, ама моя дивак не хареса супата на Гербер. Вдигам ръце, видяло се е, че ще готвя. Ха сега кажете, някоя от вас ползвала ли е замразените зеленчуци в пакет, които се продават в хранителните магазини. И изобщо какви зеленчуци използвате, за да им приготвяте храната. И моля, какво сирене слагате в попарата?
Много харесва кашите на Слънчо - всичките, Фризокрема също са хубави, Хумана... Моят беб не отказваше каша. Особено харесваше на Слънчо какаовата,бисквитената и т.н. Вече обаче не ядем каши  Grinning
като не ме слушаш... Laughing
защо да не те слушам  newsm78 не съм спала като хората и нещо не стоплих Embarassed

# 711

# 712
абе аз това го прочетох,но не разбрах връзката със слушането  Laughing явно ще трябва да се наспя. ама това се очертава след около 17 зъба .... Sad

# 713
 alissa nik   до годинка и давах от свежото сирене,има го в Калфланд.
След това  обикновенното и го обезсолявах и после направо солено си и го давах към 1г и 6мес. някъде.
От всички видове замразени зеленчуци дето се продават бях взела,и отделно по 1 бр от другите.
Цвекло задължително и слагах -от червеното.
По едно време даже и на пара и ги приготвях зеленчуците.
В Гуглето като напишеш за рецепти има голям избор ако не фантазия. Simple Smile

# 714
Има една манджа дето Криси я обожава - сварени 2 картофа с 2-3 розички броколи,всичко се пасира, добавя се малко масло, натрошено сирене и прясно мляко да стане като каша. Всичко се пасира отново. Той си облизва пръстите. Peace

# 715
  • Перник
Готвила съм на Калоян и замразени зеленчуци, мисля, че са ОК. Сирене - каквото сме купили - такова, само че обезсолено до годинка, после почна да си го папка солено.

# 716
Благодаря за отговорите за кашите  bouquet
А за пюретата ние си приготвяме от картофи, моркови, броколи и тиква в различни комбинации слагам и по малко масълце, като от време навреме разнообразяваме с готовите на HIPP. Със замразени зеленчуци не съм пробвала, но идеята ми хареса.

# 717
Привет банда Hug Hug Hug Не съм ви виждала от сто години. Е, поне от миналата Laughing Много работа имаме и нямам време да се обърна, а вкъщи въобще не мога да се добера до компютъра от двамата мъжове- единия гледа ферма, другия само чати по фейсбук и се дебнат като империалисти кой да седне пред монитора:mrgreen:
 Гледам размятате каши, пюрета и безглутенови бисквитки, а децата им се мръщят, а? 'М-и така е - вместо да им дадете по една бира и пържени картофки вие ги мъчите със супи от зелен фасул и пюре от грах Sick Мразя грах Mr. Green
Поздрави на всички и много Hug

# 718
О, Бобя, наскоро си мислех, че се затри някъде. Как е първокласника? А по отношение на пюретата, кой какво му е на главата. Между другото, благодаря за рецептите. Когато Габи беше малка ползвах домашни замразени зеленчуци ама сега като не се родиха в градината на майка ми, трябва да измисля нещо. Миленче, не искам да използвам сурови зеленчуци сега, защото мисля, че имат доста химикали през зимата. Иначе в плод и зеленчука до нас обикновено ми дават сама да си избирам какво купувам и не е проблем да купя по едно нещо. Хареса ми рецептата броколи със сирене и мляко. Дано само диването да яде, че му дадох пюре пиле с броколи, въобще не вкуси. Не яде и спанак Sad

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 16:07 от alissa nik

# 719
Ха ха ха ха  Joy Joy Joy Joy Joy
С глас съм се смяла на тези снимки.
По повод на замразените зеленчуци - най-хубави били на Бондюел - и аз съответно гледам от тях давзимам. Има ги в Била. Peace

Общи условия

Активация на акаунт