Перник-20

• 62 098
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Алиса, мисля, че има Семпер зад ГУМ. Там има доста работи ама не ти дават много възможност да зяпаш...аз затова рядко купувам от там, само като знам точно какво искам. Иначе си купувам пюретата от БИЛЛА или Кауфланд, че там мога и по 3 часа да им чета етикетите Whistling
alexk, добре дошла  bouquet Разкажи нещо повече за себе си  bouquet
Снощи в 1.00 моя хубостник вдигна температура 38.5. За първи път му беше и малко се шашнах ама бързо я свали, след като дадох панадол. Днес го водих при дежурния лекар и се оказа, че гърлото му е много червено. Изписа ми една торба лекарства, за гърлото, за носа и антибиотик. Утре е дежурната нашата лекарка и ще го водя да го види и тя. Май много го изнежих това дете и през месец е все болен ooooh! Като оздравее ще почна да го извеждам всеки ден навън

# 691
Милена пожелавам бързо оздравяване. Вие излизате ли на вън, ние не и се чувствам много гузно, но е много студено. Докато не беше чак толкова студено излизахме поне на терасата иначе сега само с колата евентуално до Била или Кауфланд или на гости  Simple Smile , иначе сега проветряваме по няколко пъти и си седим на топличко.
Да ви питам днес взех на малкия бисквити на Пласмон, вие как ги давате и как правите попарки с тях?

# 692
danielka86, аз ги слагам в млякото на малкия, за да го засища повече или му ги давах преди на по-малки парченца да си ги хапва така. сега вече му ги давам ина по-големи - те сами му се разтапят в устата.

# 693
Дани, и аз не го извеждам, и аз се чувствам гузна.....хем живеем в къща ooooh! Ама ме мързи да го обличам 3 часа, за да го изведа 10-20 мин на двора Embarassed Последно сме излизали като беше топло миналия месец

# 694
Дани, и аз не го извеждам, и аз се чувствам гузна.....хем живеем в къща ooooh! Ама ме мързи да го обличам 3 часа, за да го изведа 10-20 мин на двора Embarassed Последно сме излизали като беше топло миналия месец
Леле Миленка, недей така Laughing. Аз си го обличам,той си мрънка ама на мен не ми прави впечатление. Извеждам го всеки ден , защото иначе се изнежва. Сега не сме излизали два дни ,че е малко болничък и само мрънка вътре. Ей сега го облякох и го изпратих с баща му до магазина. Може и за 5 минути да е,но да дишне въздух.

# 695
Привет мами,
Може  ли да ми обясните къде  на Рашо Димитров се намира детския център.
Исках да отведа малката, а не можех да го намеря.
Благодаря предварително Hug

# 696
Привет мами,
Може  ли да ми обясните къде  на Рашо Димитров се намира детския център.
Исках да отведа малката, а не можех да го намеря.
Благодаря предварително Hug

След 4у-ще като вече се съединят пътищата в ляво голямата зграда дето е със сините стъкла.Преди беше за компютри.

# 697
Аз давам бисквитата цяла да си я гризе и не са задавя. Слагам понякога и в млякото две бисквитки, те се разтварят сами.
А за разходки, излизахме днес до търговска, вчера също излизахме, сега е топло. Дават го пак да застудява, така че ако утре е над нулата, пак ще излезем.
Миленка, бързо да оздравявате.
Alexk, добре дошла, поздрави на Стели.

# 698
Леле Миленка, недей така Laughing. Аз си го обличам,той си мрънка ама на мен не ми прави впечатление. Извеждам го всеки ден , защото иначе се изнежва. Сега не сме излизали два дни ,че е малко болничък и само мрънка вътре. Ей сега го облякох и го изпратих с баща му до магазина. Може и за 5 минути да е,но да дишне въздух.
Embarassed Ами пусти мързел.....защото трябва и аз да се обличам, вкъщи ходя по къс ръкав.
Обаче като оздравее ще почна да го извеждам. А по колко време може да стои навън, че ако реша да ида до центъра ми е нужно 30-40 мин само отиване и връщане?

# 699
Колкото ти е кеф Laughing,зависи - стига само да не е кучешки студ. Криси беше на 20 дни на 1 март миналата година като го изведохме за първи път с количката навън. От тогава насам не излизаме само като вали или от онези дни като не се търпеше студа. Иначе по-скоро в жегите сме си стояли вкъщи,но на студеното няма страшно стига да е облечено и завито. Ние и днес бяхме на кукерите. Е наваля ни малко дъжд,но какво пък.И мен ме мързи да излизам и да се обличам,но заради здравето на детето се прежалвам - правим по една-две обиколки на квартала и се прибираме. Peace

# 700
  • Перник
На Криско мамата, подкрепям изцяло за излизането  Peace И аз винаги съм извеждала Калоян, стига да не духа много силен вятър и да не вали. Даже напоследък майка ми ме ядосва - излизахте ли днес? Не, защото еди какво си #Cussing out Обяснявам, че детето трябва да излиза, ама... Ето, вече 2 поредни месеца е с хрема, а в момента и кашля. Според мен - защото не излиза редовно!
В събота и ние бяхме на кукерите - аз и Калоян ги обожаваме! Той искаше да танцува заедно с тях, носеше си звънец даже  Laughing и захарен памук ядохме - пълна веселба.

# 701
На Криско мамата, подкрепям изцяло за излизането  Peace
Peace
Не съм я извеждала само при вятър,дъжд и минусуви тем.И до магазина само да отидем пак е нещо.

# 702
Peace
Не съм я извеждала само при вятър,дъжд и минусуви тем.И до магазина само да отидем пак е нещо.
Ние от онези дни като бяха големите студове ходехме само до магазина. Вечер мъжът ми се прибираше,гушваше го, излизахме и  дружно дишахме въздух... Laughing

# 703

alexk, добре дошла  bouquet Разкажи нещо повече за себе си  bouquet

бл.ще се радвам да обменяме опит.. аз съм на 27 г и живея в  Байкушева махала /има ли някой от този район?/; имам момиченце на 8 мес. и всеки момент чакам да й изникне първото зъбче, много се мъчи горкото само мрънка и слага всичко каквото й падне в устата..купих й дентинокс гел ама още незнам дали има ефект; малко е злояда, но и аз не се давам мисля че й намерих "цаката" - пие АМ колкото иска, а от остатъка й правя от любимата каша...и въпреки това наддава малко... е това е накратко...от мен приятен ден!
Милена бързо оздравяване на твоето детенце.
Alexk, добре дошла, поздрави на Стели.
бл. целувки на Биси и Габи

# 704
Peace
Ние от онези дни като бяха големите студове ходехме само до магазина. Вечер мъжът ми се прибираше,гушваше го, излизахме и  дружно дишахме въздух... Laughing
и ние така - като е много студено обличаме се, татко я гушва и правиме една обиколка на района. Може и за 5-10 мин. да е, ама детето хем излиза на въздух, хем самото то е супер доволно - нали е едно любопитниче  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт