Перник-20

• 62 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
na Krisko mamata да ти е жив и здрав рожденника  bdbaloni

# 736
Честит рожден ден на малкия сладък Криско. Да расте здраво, жизнено, щастливо и обичливо дете! Честит празник на мама и тате!

# 737
Честит рожден ден на Криско, да е жив и здрав и много, много щастлив!!!

newsm59

# 738
Честит рожден ден на Криско! Да расте здраво и щастливо  дете и да радва много мама и тати!

# 739
  • от Луната
ЧРД, на Криско! Да расте здрав и силен, за радост на мама и тате!

# 740
Честит рожден ден и от нас на Криско!  bouquet
Дано расте много здрав и жизнерадостен!

# 741
Много ви благодаря за хубавите пожелания!

# 742
  • Перник
Честит първи рожден ден на Криско! Да расте здрав и умен за радост на мама и тати!   bouquet

# 743
  • от Луната
Коя поръчваше от ла редут newsm78. Че чакам едни поръчки, но лапето ми е болно и ми е трудно излизането, а пък вече живеем и на друго място, та и на известията не мога да разчитам Confused

# 744
Момичета, някоя от вас слагала ли е на детето си ваксината Synflorix - дайте мнение! Днес бяхме на консултация, педито ни даде брошура и каза да си помислиме ......

# 745
Виктоалиа T, аз получих само двете ми от 06.01. . Сега чакам от 8 и 13.01.. А ти вече не си ли ми съседка? Пропуснахме да се видим докато беше близо. Сега в кой квартал сте? Да се оправя малката сладуранка  Hug

# 746
  • от Луната
Сега съм баш в центъра Mr. Green. Блока зад Изчислителния център в който има магазин "Мура" та ще се видим като се оправи времето Peace

# 747
Кате, пусни снимки на рожденника да му се порадваме.

# 748
Сега съм баш в центъра Mr. Green. Блока зад Изчислителния център в който има магазин "Мура" та ще се видим като се оправи времето Peace
Ей, само се разминаваме:) Аз живеех в съседния блок до преди 2.5 години  Simple Smile От както съм тук се чувствам все едно съм в Радомир, толкова далече ми се струва от центъра и още не мога да свикна....

# 749
Кате, пусни снимки на рожденника да му се порадваме.
Ей сегинка.

А това е от вчера

Общи условия

Активация на акаунт