Перник-20

• 62 170
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
А разбрахте ли за новата детска площадка дето ще я правят при нас?Ще сме много модерни вече  Laughing

# 91
  • Перник
А разбрахте ли за новата детска площадка дето ще я правят при нас?Ще сме много модерни вече  Laughing

Shocked къде бе? Боби, ти си неизчерпаем източник на новини  Flutter
Я кажете откъде да купя на Калоян хубави есенни обувки в нашия мил град? "Капчица" или нещо подобно. Обикновено купуваме обувки от "Жълтото пате" на пазара в квартала, но този път нищо не харесвам. И ботушите са им от миналата година  Naughty Преди около месец харесах едни "капчици" в центъра (в един ,по мое мнение "зачукан"  Embarassed магазин на площада, никога не влизам там, а явно трябва да влизам навсякъде) и може да се пробваме с тях тия дни, но като знам какъв късмет имам, сигурно няма да има неговия номер  Confused

# 92

Shocked къде бе? Боби, ти си неизчерпаем източник на новини  Flutter
Я кажете откъде да купя на Калоян хубави есенни обувки в нашия мил град? "Капчица" или нещо подобно. Обикновено купуваме обувки от "Жълтото пате" на пазара в квартала, но този път нищо не харесвам. И ботушите са им от миналата година  Naughty Преди около месец харесах едни "капчици" в центъра (в един ,по мое мнение "зачукан"  Embarassed магазин на площада, никога не влизам там, а явно трябва да влизам навсякъде) и може да се пробваме с тях тия дни, но като знам какъв късмет имам, сигурно няма да има неговия номер  Confused
От Колев и Колев срещу пощата в квартала. Peace  Peace

# 93
  • Перник

Toва е крайния вариант, но като гледам, май там е спасението. Исках някакво по-добро съотношение "цена-качество"  newsm78

# 94

Toва е крайния вариант, но като гледам, май там е спасението. Исках някакво по-добро съотношение "цена-качество"  newsm78
Да аз миналата седмица ходих там и исках обувки за прохождане тип буйки. А продавачката като се заопитвала да ми продаде  едни обущенца,които бяха много сладки,но все пак 58лв за бебешки обувки  newsm78
Накрая се примири и ми даде буйки за 26лв, но няколко пъти ми повтори,че те били само за прохождане и като че отказваше да повярва,че на мен точно такива ми трябват  Laughing
Иначе можеш и до Симба-та да ходиш, а и тук не знам влизала ли си в детския аутлет на Бл.Гебрев.

# 95
Светле провери и в Ади.
А площадката я правят в момента.Една част от двора на детската градина ще го преградят и ще я направят.Ще има стена до ДГ и врата за да може и децата от градината да играят а от към улицата ще направят стълби.Поне за сега ми е такава информацията  Wink

# 96
Na Krisko mamata, къде е този аутлет? Какво продават в него?
Пък аз да ви се оплача. Миналата седмица пипнах грип, сложих маска, самолекувах се с парацетамол и витамин С и въпреки всичко успях да заразя и двете деца. Та сега сме болни и не излизаме на разходка. Да знаете дали е противопоказно кърменето по време на болест? Не съм пила антибиотик, дали му вреди кърмата?
Обувки на капчица има в Пепеляшка и магазина до Гум, може би и в Дет маг, макар че миналата седмица там имаше само изкуствена кожа. Колев и Колев в Детски рай на руския битак зад киното. За съжаление познати са ми само магазините в центъра, на квартала не съм ходила повече от година. Знам, че В Симба се продават обувки, но в момента какво има, не знам. Преди две седмици гледах обувките в Жълтото пате в центъра - нищо интересно, ботушки и боти нямаше. В Жако на търговска миналата година имаше обувки на Капчица, нали бяха направили нов магазин, но дали ще има тази година трябва да се провери. Аз лично предпочитам ботушките да са ми от Колев и Колев.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 18:06 от alissa nik

# 97
Na Krisko mamata, къде е този аутлет? Какво продават в него?
Пък аз да ви се оплача. Миналата седмица пипнах грип, сложих маска, самолекувах се с парацетамол и витамин С и въпреки всичко успях да заразя и двете деца. Та сега сме болни и не излизаме на разходка. Да знаете дали е противопоказно кърменето по време на болест? Не съм пила антибиотик, дали му вреди кърмата?

Няма страшно. Приятелката ми си кърми бебето докато беше болна. Просто внимавай с лекарствата. Моя бебо вече е здрав,но аз съм с маска,за да не го разболея пак.
Аутлета се намира на ул.Благой Гебрев в старите блокчета с/у албените. Аз не съм влизала,защото си пазарувам същите неща,които продават там от ибей на тройно и четворно по-ниски цени,но има хубави неща поне на витрината. Моя приятелка редовно пазарува от там и е много доволна. Има всичко за дечица - дрешки,бельо,обувчици и т.н. Нещата са все маркови и би следвало да са качествени. Peace

# 98
Благодаря.  bouquet Аз бях изключително внимателна, но все пак спях в стаята при бебето, че мъжа ми нещо хич не чува, когато плаче. Абе неизбежно беше ама е много неприятно. Сега вече  не слагам маска, мисля че е късно.

# 99
  • от Луната
Светле, предполагам, че говориш за магазинчето между ГУМ и ДЕТМАГ? Да там зареждат на Капчица и цените са като на другите места. Иначе и в Жако, на Синди от страни имаше.
Момичета да ви питам - дали ви е преведено майчинството за м. август? newsm78

# 100
Дори и за септември Peace

# 101
Дори и за септември Peace
Peace

# 102
  • Перник
Миличка, от счетоводителката си зависи. Моето майчинство приключи Sad но всеки месец звънях на счетоводителката, а тя "Извинявай и този месец малко закъсняхме с подаването на документите". Това става към 25-то число на месеца. И всеки месец звънях в НОИ да питам какъв е проблема. На този тел. 076649362, жените са много отзивчиви, винаги са ми правили справка.

# 103
  • Перник
Благодаря за подробната информация за обувките   bouquet
На Криско мамата, все искам да обиколя аутлетите из квартала, но разходката все почва от пазара и докато стигнем до там, вече са затворени. Значи има и обувки, аз мислех, че има само дрешки. Крайно време е да ги проверя.

# 104
  • от Луната
Момичета, благодаря  bouquet. Аз днес звънях в НОИ и от там ми казха, че е преведено още на 16.09, но аз нямам спомен да съм  го теглила. Сигурно ми е от ЕГН-то Embarassed, но все пак в петък ще мога да отида и до банката да направя справка

Общи условия

Активация на акаунт