Перник-20

• 62 171
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
но аз нямам спомен да съм  го теглила. Сигурно ми е от ЕГН-то Embarassed, но все пак в петък ще мога да отида и до банката да направя справка
Да не го е изтеглил някои друг?

# 106
  • от Луната
Няма кой. Картата си е винаги в мен newsm78. То може и аз да съм и да ми е излетяло от ума, много неща ми се струпаха на главата

# 107
Няма кой. Картата си е винаги в мен newsm78.
То и без карта може  #Cussing out Нали ги знаеш тея дето си дърпат пари от картите  #2gunfire
Ама дано ти да си ги дръпнала пък да не помниш. Peace
А по повод аутлетите в този в квартала  и в центъпа зад Колош има повече дрешки за бебета до годинка и над 4 г,.За другите възрасти е много бедно зареждането.

# 108
а къде в перник има по-голям избор на колички Sad ?

# 109
в ГУМ на 3-тия етаж, в Жълтото пате, в Симбата - доставят и по каталог, до Малибу-то.

# 110
  • Перник
И в "Жълтото пате" доставят по каталог, доколкото знам.

Днес е официалното откриване на "Плюс" - освен балони не знам дали има някаква друга далавера, шопинг маниака още не е докладвал  Mr. Green

# 111
в ГУМ на 3-тия етаж, в Жълтото пате, в Симбата - доставят и по каталог, до Малибу-то.
къде е това Малибу?А в жълтото пате са пуйки...

# 112
къде е това Малибу?А в жълтото пате са пуйки...
хахаха за патето и пуйките съм съгласна  Laughing
Малибу-то е кафе на разклона за болницата - не знам как да го обясня,но е м/у болницата и втора поликлиника.

# 113
Мишкаааа, за кога ще я купуваш тази количка?Rolling Eyes
Имаш ли новини за яслената група в Църква?

# 114
А днес виждах кмета ни и тои ми каза че може и пролетта да пуснат яслата.Че сега зимата щело да им е трудно с ремонта.

# 115
А днес виждах кмета ни и тои ми каза че може и пролетта да пуснат яслата.Че сега зимата щело да им е трудно с ремонта.
e то да го оставят за догодина септември направо тогава. жалко. разчитах доста на нея.

# 116
ами няма начин като се измори и ме крънка да го нося...
за яслата ще пратя да видят пак , че и аз нищо ново не знам - може да мислят да я правят за нашите внуци  Mr. Green

# 117
Ехоооооооо,момичета - сега да не кажете,че не пишете защото сте на разходка  Laughing
Моят беб спи и аз умирам от скука - вие какво правите?

# 118
  • Перник
Ехоооооооо,момичета - сега да не кажете,че не пишете защото сте на разходка  Laughing
Моят беб спи и аз умирам от скука - вие какво правите?

Каква разходка в тоя студ?!? Аз съм на работа - втори ден съм затрупана с какви ли не задачки.
А предвид студа трябва спешно да си купя боти/ботуши, ама освен, че този месец финансовото положение не ми е розово, не мога и да си харесам  Confused

# 119
ами не можеш защото всичките са грозни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт