Випуск 2010...

• 61 161
  • 378
  •   1
Отговори
  bouquetТака тук може да коментираме кой каква рокля иска за бала какъв модел,какъв цвят всичко относно бала и матурите....  Naughty ще е добре и да подготвяме снимков материал......

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 13:39 от ivity

# 1
  • Габрово
За теб роклите се делят на разголени, неразголени и т.н.? Малко тъп начин за класификация  Wink

И понеже моят бал ми е пресен - един съвет. Дългите и обемни рокли са ужасен избор  Grinning Моята беше тортеста, но не с обръчи, просто беше с много плат, дантели и т.н. Умрях от жега с това нещо  Naughty Ако можех пак да имам бал щях да отида с нещо до коляното Simple Smile

# 2
Моят бал беше преди 4 години...тъкмо навлизаха ''тортите''.....не бях с такава....грозни са ми (въпрос на вкус)...моята си беше нормална,черна(с дантела),не гонех модните тенденции,защото не винаги са удачния избор...просто гледай да е удобно и да ти подхожда Peace
ако сега ми предстоеше бал,пак щях да избера рокля в която се чувствам удобно Peace

# 3
Мойта рокля,ще е черна,права,изчистена.С една дума-Класика.Най-вероятно ще я купувам от Франция.Даже вече съм набелязала и дизайнера.

# 4
Много странно, разделила си роклите само на няколко вида.
Както и да е. Моят бал мина преди няколко години, но всяка година съм в темите за баловете във форума, и е приятно, така че се записвам и тая година.

И една молба- по дяволите момичета, зарежете роклите-торти, кича, чалга историите, и заложете на нещо стилно  и красиво.

# 5
зарежете роклите-торти, кича, чалга историите, и заложете на нещо стилно  и красиво.
Абсолютно съгласна съм...разни Андрейки,Преславки....просто няма смисъл....

# 6
Елегантно и удобно бих казала.

# 7
  • Габрово
Ето и една снимка от моя бал Crazy

# 8
  • София
Странна анкета.
Моя бал беше тази година и се нагледах на всякакви изцепки.
Знам че всяко едно момиче иска да бъде уникално и различно,залага се на екстравагантност,но в много случай накрая се получава смешно.
Аз съм за нещо стилно и възможно най-изчистено и все пак въпрос на вкус.

Ще следя темата с интерес и ще се включвам.

А какво се разбира под рокля тип монахиня newsm78

# 9
И на мен ми предстои бал тази година, но нещо не откривам моят тип рокля от изброените Laughing За мен определено изпитите и матурите са по-важни и няма много да му мисля за бала, но все пак съм решила да съм в два ярки цвята и никакво черно. Роклята ми трябва да бъде семпла и изчистена, с дължина най-много до коляното. Нещо от този тип:
http://www.asos.com/Rare/Rare-Metallic-Trim-Tie-Back-Mini-Dress/ … =-1&clr=Coral
http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD457071
http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD461627
http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD399379
 Peace

# 10
# 11
# 12
  • UK
Момичета, аз от опит ще ви посъветвам само да заложите на простотата- тя е най-красива и най-стилна на прекрасната възраст, в която се намирате. Особено и ако сте слабички- нещо, късо, леко, без камъни, в приятен и не прекалено ярък цвят, една свежарска прическа, лек грим и ще сте неотразими. В никакъв случай не се опитвайте да изглеждате по-възрастни, защото точно възрастта ви е най-големия ви плюс.

И нещо по-практично: купете си/ушийте рокля, която можете да облечете и по някой друг официален повод след това. Не правете грешката, която направих аз преди 8 години- да си купя рокля с обръч, която никога повече не облякох и само събира прах вкъщи.

# 13
Момичета, аз от опит ще ви посъветвам само да заложите на простотата- тя е най-красива и най-стилна на прекрасната възраст, в която се намирате. Особено и ако сте слабички- нещо, късо, леко, без камъни, в приятен и не прекалено ярък цвят, една свежарска прическа, лек грим и ще сте неотразими. В никакъв случай не се опитвайте да изглеждате по-възрастни, защото точно възрастта ви е най-големия ви плюс.

И нещо по-практично: купете си/ушийте рокля, която можете да облечете и по някой друг официален повод след това. Не правете грешката, която направих аз преди 8 години- да си купя рокля с обръч, която никога повече не облякох и само събира прах вкъщи.

bouquet tvurdo sum za za tvoeto mnenie macka az su6to mislq da zaloja na prostotata,az sum dosta slabi4ka i za tova moje bi 6te si 6iq roklqta sprqla sum se ve4e na model4e no vse pak ne burzam 6te po4akam da izlqzat i novite modeli...a otnosno pri4eskata ne mislq da e ne6ty koi znae kakvo za  koeto  da hvurlq stota4ki i po sredata na ve4erta da se razvali...i s grima e po su6tiq n4in ne mislq da se plqkam mnogo za6toto ne sum i 4ak tolkova grozna i nqmam nujda ot prekaleno mnogo grim a ot ne6ty po nejni4ko...nai vajnoto e da se 4ustva6 udobno i da ne se pritesnqva6 ot rokli,grim,pri4eski i obuvki trqbva prosto da se 4ustva6 kato malka princesa bez zna4enie  za kolko pari ti e roklqta ili drugite aksesoari i t.n.... tova ne e ot zna4enie kakto mnogo momi4eta si mislqt 4e e...
macki izvinqvam se ako imam nekoq gre64ica s pravopisa...   Embarassed

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 03:24 от ivity

# 14
  • ВАРНА
ivity , ако може и на кирилица да пишеш  Wink

И аз като Лео бих посъветвала за елегантни и удобни дрехи за бала. Аз преди 11 години инвестирах в обувки и бижута. Бигутата нося и до днес, а май месец подарих роклята на момичета, лишени от родителска грижа.

Общи условия

Активация на акаунт