Випуск 2010...

• 61 165
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз завършвам тази година и нямам никаква идея какво искам. Доскоро бях решила нещо, а сега тотално си промених решението и вече искам рокля до коленете...
Само за цветовете съм сигурна - класическо - черно, бяло, червено или бежово.
Харесала съм си един модел, но май няма да стане, деколтето не ми харесва и няма как да се промени.

Не искам нищо чалгарско, лъскаво, сатенено-шарено или с камъчета...толкова са евтини на външен вид, че просто... Sick

Другите абитуриентки, казвайте кога и къде са ви баловете, може да се засечем някъде из ресторантите или дискотеките Joy

# 31
  • Провинция
И аз мисля,че повечето момичета,в стремежът си да са уникални с екстревагантността си ,в крайна сметка изглеждат доста смешно и глупаво.Миналата година,когато беше моят бал,от съседния клас мапе едно момиче с прекрасна фигура-тънка талия,едър бюст,слабичка,но не прекалено и нормална на ръст...Беше в черна рокля с твърдо бюстие без презрамки,което подчертаваше страхотно гърдите й,на долу роклята беше на воали или етажи,като отпред беше малко над коленета,а отзад до замята.Прическата и беше нежна и хубава.Но ботушите ooooh!Майко мила-мъжки кубинки ,каквито носят металистите.Беше просто нещо грозно.....Стояха ужасно на красивите й крака.Примери за подобни изцепки мога да дам хиляди....Но съветът ми е-будете възможно най-удобно облечени и не се влияйте от нещо си....Моята рокля беше черна с тънки презразмки,по мен,а надолу беше права.Има цепка от пред посредата и сребристи рози.Гледах удобството.

# 32
Здравейте, момичета Wink
Тази година и аз съм абитуриентка, цяло лято гледах рокли, за да имам поне малка идея какво ми харесва, какво би ми отивало и накрая разбрах, че всичко ми се вижда или много претруфено, или много разголено newsm78...
Е, избрах си само един модел. Ето и снимчици:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2541/531860392146808199912537 … VgjJHxcI8I6XL.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2234/177377193213434459651253 … qdMVN2bYmlUU5.JPG
Третото момиче, с бежавата рокля, но пък е с прекалено голямо деколте...
Цветът ми допада, също така ми харесва, че е що годе изчистена..
Избрали ли сте си прически, или вече в зависимост от роклята, ще подберете подходящата фризура? Simple Smile
Иначе и аз да се отчета, от Пловдив съм и балът ми ще е в Новотела.

# 33
Леле, кой набор завършва догодина? Crazy Laughing
Момичета, за пръв път пиша в такава тема, но я видях и ще се изкажа! Mr. Green Да сте най-красивите абитуриентки, ей! Wink

Ето това например много ми хареса:

# 34
  • Германия
И аз да се запиша да ви следя, въпреки че балът ми мина миналата година  Simple Smile Съветвам ви да заложите на нещо стилно и семпло, а и не на последно място удобно. Твърде разголените рокли, според мен, също не са подходящи за бал, но гледам, че са явно доста разпространени в България  Tired
Тази снимка я бях гледала преди време и според мен е пример за възможно най-неподходящата рокля, повече ми прилича на бански  Laughing

# 35
И аз завършвам тази година. Но честно да ви кажа, мисълта за бал ми е толкова далечна, все едно съм 2ри, а не 12 клас Grinning В момента много повече ме вълнуват матурите и кандидатстудентските изпити. Бала смятам да го подготвям от февруари-март. И все пак съм си харесала няколко модела рокли, все изчистени, аз съм по-скромна и не особено фолкаджийски настроена. Косата ми е на черта и мисля да я накъдря само леко, но ще видим. А грим, определено ще е малко. Въобще моят бал едва ли ще е нещо грандиозно, но и не държа. И все пак, рано ми е да мисля за него. Смятам да се подготвя добре за матурите и за изпитите, пък бала, той ще мине и не е той това, което ми определя бъдещето Wink

А, само да вметна. Аз съм около 187см висока и нося 43 номер обувки. Това ще ми е най-големия проблем свързан с бала, но все пак се надявам да намеря нещо. Ако някой знае къде продават хубави, младежки и големи обувки из цяла България, нека ми каже. Знам един магазин в Пловдив и за сега той ми е спасението, дано там намеря нещо хубаво Simple Smile

# 36
Оххх и на мен ми предстои бал и съм се спряла на един модел, който мисля да шия. Ето го:
и обувките към него, но как ще ги намеря  Embarassed

Ти се шегуваш, нали?  newsm78

# 37
red shoe, хахахаа, тези снимки са уникални...)))))
Тя роклята сама по себе си не е толкова зле....но....да е облечена от момиче 40кг, а не 80кг. )
Като изключим панделката, и тези безумни обувки доколкото виждам и лентата за коса.....)

# 38
  • ВАРНА
И аз завършвам тази година. Но честно да ви кажа, мисълта за бал ми е толкова далечна, все едно съм 2ри, а не 12 клас Grinning В момента много повече ме вълнуват матурите и кандидатстудентските изпити. Бала смятам да го подготвям от февруари-март. И все пак съм си харесала няколко модела рокли, все изчистени, аз съм по-скромна и не особено фолкаджийски настроена. Косата ми е на черта и мисля да я накъдря само леко, но ще видим. А грим, определено ще е малко. Въобще моят бал едва ли ще е нещо грандиозно, но и не държа. И все пак, рано ми е да мисля за него. Смятам да се подготвя добре за матурите и за изпитите, пък бала, той ще мине и не е той това, което ми определя бъдещето Wink

А, само да вметна. Аз съм около 187см висока и нося 43 номер обувки. Това ще ми е най-големия проблем свързан с бала, но все пак се надявам да намеря нещо. Ако някой знае къде продават хубави, младежки и големи обувки из цяла България, нека ми каже. Знам един магазин в Пловдив и за сега той ми е спасението, дано там намеря нещо хубаво Simple Smile

Радва ме начина, по който разсъждаваш! Браво!

За обувки - ако разгледаш в нета? Нещо през ибей?

# 39
  • Стара Загора
Оххх и на мен ми предстои бал и съм се спряла на един модел, който мисля да шия. Ето го:
и обувките към него, но как ще ги намеря  Embarassed

Ти се шегуваш, нали?  newsm78

Няма да съм с такава рокля.

# 40
Радва ме начина, по който разсъждаваш! Браво!

За обувки - ако разгледаш в нета? Нещо през ибей?
Благодаря Hug
А обувки в интернет има много. Но освен, че е голям, крака ми е и широк. Така че е по-добре да пробвам. А в краен случай ще си поръчам от интернет, като нямам друг избор.
Колкото до стила на момичето от снимките на iv4enceto_91, за мен е прекалено, особено панделката! Иначе и аз останах с впечатлението, че искаш да си с такава рокля и въобще да изглеждаш по подобен начин ooooh!

# 41
Когато аз завършвах много исках голямата рокля,като принцеса и бля бляяяя...Цял живот ще благодаря на майка ми,че ме отказа.Всички прекалено дълги или натруфени рокли:
1.бяха настъпани,раздрани,прогорени от паднали фасове;
2.ужасно неудобно е да танцуваш и да избутваш всеки в радиус от 5 метра,за такси и кола да не говорим;
3.наистина бая спарват...

Моята рокля беше тази,не знам до колко сполучлива или не,важното е,че аз бях доволна  Peace

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … ;imageID=10035676
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … ;imageID=10035177
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … ;imageID=10035621
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … ;imageID=10037488

# 42
  • Стара Загора
Това ми хареса, но незнам как ще ми стои.  Outta Joint
Колкото до стила на момичето от снимките на iv4enceto_91, за мен е прекалено, особено панделката! Иначе и аз останах с впечатлението, че искаш да си с такава рокля и въобще да изглеждаш по подобен начин ooooh!

Да, исках да съм така, но се отказах.  Naughty

# 43
  • Габрово
За такава рокля (синята, последната) трябва да си с идеално тяло, иначе се получава ефектът "малко съм бременна"  Grinning

# 44
  • Стара Загора
Незнам какъв ефект ще се получи, но първо ще обиколя магазините до колкото време имам и в краен вариант ще се ушия нещо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт