Времето е такова гадно, ту топло, ту студено, отврат.
Бързо да оздравяват дечицата
Значи не само съм го захранила, ами съм го заредила с протеини до нова година. 
Има няколко пъпчици на ръчичките няколко на едното краче и на гърба (там са много близко една до друга и ситнички). Според вас на какво се дължат?
За мен тия приключения приключиха вече ще чакам да се радвам на внуци 

Сега и за другия трябва да ходя... много ми е тъпо, не че ме е боляло, ама все пак беше гадно сума време дане мога да хапна нищо 
Но пък вчера от раз се научи да пие от чаша... значи предния път просто е било много рано
и както беше захранен с всичко, сега е само на мляко и започват захранването отначало... Много тъпо

Интересно защо ли
) 
и аз съм го пропуснала
много яко
дано бързо се преборят. Пенкова , много добре го е казала. После "настинката" веднага се оправя, защото просто защитните сили на организма се възстановяват и той преборва бързо напастта. Обикновено това са "вирусчета", които не са чак толкова вредни и затова минава със сополче, червено гърло и някоя лека Т. ПОнякога обаче ниско прелитащ вирус може и да е по-вреден
, в най-добрия случай по 1-2 пъти нощем. Но аз си повтарям - зъби ще да са. То зъби, зъби ама и аз ще се озъбя скоро ако не се кротне. Не помня от колко милиона години не съм се наспивала като хората.
ама така е като си нямаме наша къщичка
Добре че от понеделник пускат топлата вода че вече подивях съвсем. Никакви социлани контакти, депресия, постоянни съмнения дали се оправям като хората с детето ....а сега и връщане в първобитно общиния строй
Аз затова и не идвах на срещите да не ви понамирисвам
, но ще гледам от другата седмица ако времето се смили над нас и е още хубаво и нарочите пак народния за среща да се мернем. Нооооо да не правим планове. 

Така че момичета може да нямаме пижамки 
Така че в този ред на мисли, Сребърна, моят Ларедут вече се казва ибей 
):Препоръчани теми