Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 142
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Доре, не ще да е от зъбите, на нас с таткото не ни никнат, а и двамата сме хремави и с гърлобол. А на Симона нослето и откак настина на 19-20.09 все си се запушва, но аз й пръскам само тетрисал, не са ми предписвали друго. Сега се притеснявам да не я заразим пак.
Времето е такова гадно, ту топло, ту студено, отврат.

Бързо да оздравяват дечицата Praynig

# 676
МамаЗ,тези пюрета на Хип "Био чисто пилешко месо" и "Био пуешко" са концентрирани и на етикета пише половин бурканче да се смеси с едно зеленчуково! Ако си го дала в чист вид нищо чудно,че не го е одобрил Бобо!  Laughing

А, уж все аз повтарям на хората да четат ситните букви... Embarassed ooooh! Значи не само съм го захранила, ами съм го заредила с протеини до нова година. Laughing

За морковите - Мими като беше бебе и много ги обичаше - на пюре, сок, супичка... Пера й чорапките и виждам, че са оранжеви на петичките. Решавам, че е стъпила върху нещо, но одисеята продължава и със следващия чифт. Разглеждам по - добре и установявам, че оцветяването е от вътрешната страна, не отвън. Shocked Оказа се, че е от морковите... Дали й се изпотяваха ходилцата и чрез потта или просто отделяше нещо - каротин или знам ли какво. Но е факт. Детето ми пооранжевя от тези моркови...  Laughing Така, че внимавайте с количеството, наистина. Peace

Бързо оздравяване на всички! Дано мине бързо и резултатът да са здрави и бели зъбчета. Аз лично не мога да дам мнение дали е от това. Мими не е имала никакви симптоми, когато избиваха. Така и не разбирах, докато не ги открия случайно в устичката й.

# 677
Здравейте, ние все още не сме се разболели, но то не е късно. Каката е с хрема та очаквам включване и при малчо. Нашия док каза че когато никнат зъбките имунната защита рязко спада - от там и много лесно децата се разболяват. Както каза Геа температурата не е от зъби, ...по скоро от ниско прилитащите вируси в момент на слабост.
Десика може хремата и секретите, които отиват в гърлото да е предизвикало повръщането. Ако случая е единичен най вероятно това е причината според мен.
Ние вече седмица сме на кухня ядем си с охота манджите, много ни се услаждат. Вчера и днес за закуска обаче дадох квасено мляко (купено) и сега има пъпчици по тялото ама се чудя алергична реакция ли е или нещо нахапано  newsm78 Има няколко пъпчици на ръчичките няколко на едното краче и на гърба (там са много близко една до друга и ситнички). Според вас на какво се дължат?
Успех на всички, които искат да поемат отново по тая пътека която ни събра тук. Виждам добре сте се ориентирали, та от 2010 до 2013 в която и отчетна да влеза все ще има една от нас  Joy За мен тия приключения приключиха вече ще чакам да се радвам на внуци  Party
Нещо напоследък само чета ще гледам вече по често да ви досаждам Wink
... и една снимка да не ни забравите  Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 15:04 от k.penkova

# 678
  • София
Деска дано Йоан бързо смъкне тази температура.Да кажеш след като се върнеш от педито.И аз мисля,ч е при вас е вирус , а не от зъбките, защото вчера бая си покашляше и кихаше.А пък и т. е височка.
И всички останали бебоци бързо възстановяване.Аз нищо не искам да казвам за нас, че току виж и ние болни.
Хайде до по-късно!  Hug Hug Hug Hug

# 679
  • София
За начало едно поздравче Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=JLbdYAV0Tj4&feature=fvw

Сега малко за нас - оказа се Белка е наддала 100гр за 2теседмици, което според педи било супер. Биха й противохепатитната... Сега няма друго до края на годината,нали?
А я кажете след тая ваксина да очаквам ли някаква реакция? Б. не е имала от другите, но чисто теоритично възможно ли е Т, сънливост... каквото и да е? И да я къпя ли? Simple Smile
Сори за многото въпроси, но всъщност милото я води на консултация  и не са му обяснили нищо...

Сега трябва да се обаждам на сестрата да си говорим за захранването, защото ми е оставила една бележка:
8ч - попара с краве сирене
12ч - месно или зеленчуково с яйце
16ч - каша
20ч - мляко...
А вие знаете ние до къде сме все още ... та поне да разбера другия път да я лъжа ли че сме въвели всичко или да й казвам истината.. Simple Smile

МЕн пак ме боли зъб...май са ми извадили не точно мъдреца, който ми е правил проблем Sad Сега и за другия трябва да ходя... много ми е тъпо, не че ме е боляло, ама все пак беше гадно сума време дане мога да хапна нищо Sad

Белка счупи още едно копче на клавиатурата.. Я-то Simple Smile Но пък вчера от раз се научи да пие от чаша... значи предния път просто е било много рано

Ходих на козметик и тя ми предложи фотоепилация... според вас струва ли си?
А племеникът й /и той е февруарче/ пък развил алергия Sad и както беше захранен с всичко, сега е само на мляко и започват захранването отначало... Много тъпо

Сега отивам да ви чета Simple Smile

# 680
  • Пловдив
carbo ,след Хепатитната ваксина няма реакции и можете да я къпете.Схемата,която са ти дали за хранене ми струва не подходяща за вас.Вие я карата по-бавно,което е супер точно заради възмогността за развитие на алергии.Кажи на лекарката до къде сте вие,няма смисъл да криеш.Освен това според мен е рано 4 кратно хранене.
Чувала съм само хубави неща за фотоепилацията,но е рано да започваш.Ноември най-добре

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 15:29 от Elfita

# 681
  • София
Елфи, отново благодаря за скоростния отговор   bouquet

Момичета, защо толкова болнички бебчовци имаме? Бързо оздравяване на всички!!!  Praynig

Сребърна, и мене ще ме гонят по същата причина... то на мен и сама ми идва да се изгоня, ама седна ли на компа, поне едно разглеждане не ми мърда

за следващо дете аз сформирам група:
септемврийчета 2015, т.е. да се работи декември 2014 Ако някой изостане от вашите, да идва в моята Simple Smile

Теди, ти за следващите месец-два-три си извинена напълно - гледай си мъжа, а ни сме си тук и после Simple Smile

П.П. Белка лежи сега до мен и ми гали паласките лИбовно Simple Smile Интересно защо ли Simple Smile)

# 682
Брей, много групи се сформираха Mr. Green
На мен ми се ще август догодина да се пробваме за майче 2011, но отсега знам, че половинката няма да се навие толкоз рано Wink
Фокси, вчера докато чаках ортопедът да ми прегледа нефелните колене, имаше семейство с 3 момчетии, големите близначета на около 4 години, малкото колкото нашите долу-горе, та за вас се сетих като ги видях, ама голяма лудница бяха, явно е голяма забава в тях.

# 683
  • София
Лелеееее, вижте какво чудо:

http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q

# 684
# 685
Доре личи ти че не гледаш какво пускат и пишат другите Winkтова бебе  Winkпреди 3-4 дни някой го пусна.иначе е много яко Joyне ти ли прилича по бързина на Йо-Й0 Laughing

# 686
ХАаах, не е истина това  Joy hahaha Joy и аз съм го пропуснала  Grinning много яко  Laughing

Момичета, много сополиви бебоци   Sad дано бързо се преборят. Пенкова , много добре го е казала. После "настинката" веднага се оправя, защото просто защитните сили на организма се възстановяват и той преборва бързо напастта. Обикновено това са "вирусчета", които не са чак толкова вредни и затова минава със сополче, червено гърло и някоя лека Т. ПОнякога обаче ниско прелитащ вирус може и да е по-вреден  Confused

Днес педито ме успокои за безсънните нощи - "като го отбиеш, тогава"  ooooh!  Mr. Green

# 687
ааааа Галче ни се отбихме, а пак си ме вдига по тревога нощем. В някой случай на 15 мин.  ooooh!, в най-добрия случай по 1-2 пъти нощем. Но аз си повтарям - зъби ще да са. То зъби, зъби ама и аз ще се озъбя скоро ако не се кротне. Не помня от колко милиона години не съм се наспивала като хората.
 Ние след малко заминаваме за Пазарджик да се поизкъпем, че от седмица нямаме топла вода  Mr. Green. Майтапче де къпахме се макар и примитивно като в студентските години като правеха профилактика в Студентски град - електрически кани, тенджери и бързовари.......ама си не е работа това. А сме под наем и хазайте "нямат сметка" да се бръкнат за лукса бойлер  #Cussing out ама така е като си нямаме наша къщичка  Tired Добре че от понеделник пускат топлата вода че вече подивях съвсем. Никакви социлани контакти, депресия, постоянни съмнения дали се оправям като хората с детето ....а сега и връщане в първобитно общиния строй  rotfImao Аз затова и не идвах на срещите да не ви понамирисвам  hahaha  smile3534 , но ще гледам от другата седмица ако времето се смили над нас и е още хубаво и нарочите пак народния за среща да се мернем. Нооооо да не правим планове.
  Ама найстина много сополи много нещо. Горките дечица, дано бързо да мине.
 Деси как е Йоан ? Водихте ли го на педи, свали ли Т ?
И найстина при никнене на зъбите пада имунитета. Ние като изкарахме оня дрисливия вирус ни избиваха горните 2 зъба. Сега май е напънал някой друг зъб, дано да ни подмине тоя път болестта  Praynig
 И една снимка да не ни забравите през уикенда  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 16:42 от PIS74f

# 688
Отиваме при педката, Йоан продължава да е с тевмпература, въпреки Панадола. Смъква за малко до 37.7 и после пак нагоре.

Аз се записвам в групата на Надето 2015г. ми звучи добре.

Инче дай отчет, какво казаха за Венци??????????????/

# 689
Здравейте и от нас!

Миме, много се радвам, че са ти харесали, сега чакам снимки на пчеличката Мая Wink

Ох, това с вирусите, грипчетата, настинките много лошо, моята племенница и тя е болничка, дано на всички да им мине бързо  Praynig

Сега да ви кажа за Хамериканските пижамки - този много ме мота, иска ли му повече пари за доставката в пощата, бил на загуба и незнам си още какво, щял да ми каже утре дали ще ги прати или ще ми върне парите, м...а му американска  #2gunfire Така че момичета може да нямаме пижамки  ooooh!

Иначе, аз си поръчах чувалче за количката от Щатите, ама ще ми го пратят до една приятелка там, а тя ще ми го препрати, понеже всички отказват доставка до БГ Sad Така че в този ред на мисли, Сребърна, моят Ларедут вече се казва ибей  ooooh!

Щях да качвам снимка, ама не ми се получи, та сега стана (ох, да ви се оплача, откакто не кърмя през деня съм качила 2 кг  Cry):

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 19:23 от geri_kkoleva

Общи условия

Активация на акаунт