Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Ох, Деска, горкото детенце Sad Сложи му следващия път свещичка Нурофен. Сваля по-бързо темп., а може и по-добре да му действа...Дано бързо се повлияе и му мине на сладурко  Praynig А на доктор водихте ли го?

Аз след малко отивам. Confused Венци е с темп., сополи, киха....Направо ми идва да  #2gunfire баткото, който си мълча 2 дни, че му е болно.... Как ще го опазя малчо цяла зима, направо..... ooooh!
Снощи както казах, че отивам да си лягам и Венци се събуди с такъв рев! Shocked Рева, рева, 20 мин не мога да го успокоя, после хлипа, гуши се в мен....Разсъни се и до 1 часа мрънка и будува. Направо....

А и аз нещо не съм съвсем в ред, ще пийна един Оксилококцинум пък да видим.

Мноооооого извинявайте за депресарския пост!!!   bouquet

# 661
Докторката не ми вдига, ще пробвам пак да я търся. Тя днес така или иначе е след обяд.

Инче и Йоан започна с хрема и ела да видиш сега какво става - точи едни сополки, хърка, не може да спи и гадната температура.
Сутринта повърна супер жестоко след като го нахранихме. Според мен си повърна цялото мляко, защото направи две огромни локви на паркета, имаше и по нощното шкафче и върху баща му, абе ужас.

Дано при Венци да не е нищо сериозо, че тия грипове, настинки и болести за отврат за тия малки душички.

# 662
Здравейте и от мен,
Деска, дано по-бързо да смъкне темп. Йоан, защо не пробваш и стария метод с кърпа с оцет на челцето?
Инче, съжалявам да разбера, че и вие не сте добре  Sad, дано по-бързо се оправи Венци!
То май и ние сме така от вчера - не е спал цял ден, после нослето му захърка, а сега и малко покашля Михел. Дадох му панадол, дано да е от зъби, а да не е настинал. Ще го водя днес при педи, хем и на консултация, да видим какво ще каже.
Язък че си тръгнах вчера от срещата толкоз рано, той въобще не спа, а аз си скъсах пак нервите - до 11 часа ме е държал будна. Накрая се сетих и му дадох панадол и заспа след 5 мин. През нощта ме е будил 3 пъти да суче, сутринта пак му дадох панадол и спи от 3 часа /явно наваксва/.
Отивам и аз да пийна някакво люкарство, че май-май и аз съм понастинала нещо.
Честито на всички празнуващи днес!!! Честити месечинки!!!
Бързо оздравяване на болничета-мъничета и на мами-сладурани!!!

# 663
Добро утро,ма май  не за всички Confused
Деска,за толкова висока Т 38.8 мойта педка ме съветва да давам нурофен, а под 38 панадол.Можеш и да пробваш на ламтурника метода,мажеш под мишниците и сгънките на крачетата и ръчичките с белтък.Аз когатои Мая беше болна с голяяма Т я налагах и с оцет,но бая разреден с водичка че на тях са им нежни кожичките.Ако все още е с голямаТ що не скочите до някой частен център,например ЛОРА.Там има педиатри и Писчето ходи и каза че е доволна.
Сватя и вие да се оправяте,че ми стана мъчно.
Всички болни да оздравяват бързо и да ходим по разходки Hug
Бобси в парка на света Троица се разхождат Пис,Тони83 и Миаш понякога,а мисля и аз скоро пак да почна Peaceно за днес пропускам че тати си е в нас и ще миткаме наппред назад.

# 664
  • sofia
Момичета малко спам,има ли тук такива като мен към Ларедута(пристрастени),скоро очаквам да ме подберат в къщи на отчет.Поръчала съм на големия кетски и маратонки и въобще други работи които не са ми наложителни в момента.Как да се отърва?Ще ме бият вече. newsm12

# 665
Момичета малко спам,има ли тук такива като мен към Ларедута(пристрастени),скоро очаквам да ме подберат в къщи на отчет.Поръчала съм на големия кетски и маратонки и въобще други работи които не са ми наложителни в момента.Как да се отърва?Ще ме бият вече. newsm12

Можеш да отидеш в комуна да се лекуваш от тази пристрастеност или да криеш новите придобивки някъде и да ги вадиш регулярно Joy

# 666
Десика бързо да се оправя детенцето, а и всички останали да оздравяват скоро Praynig.
И при нас снощи беше някакъв ужас сигурно 1 ч. е ревал ( и то какъв рев  Cry ), докато заспи.Ние се преспиваме само чрез сукане и като го сложех на ръце и му дам ц....а започва да се извива , да реве още по силно, пробвах легнала да го кърмя пак същото много се страхувам да не би да се отказва от сукане. Направо съм в чуденка как един ден ще го преспивам  newsm78.
И та така преспах го със хиляди мъки и към 3 ч. отново се събуди с рев , и аз като Котето едва го успокоих , да ама след това  малкото Monkey реши че му се играе , изсипах му една камара играчки в леглото и като започна да натиска едно пищящо гумено пате и да се смее  ooooh!, а мама и тате( горкият е първа смяна) кучета ги яли.
И сега спи малкото зверче , а пък мама да 1ironing wash hang

# 667
  • пак там
Деска, за температурата са ти писали вече, аз малко за хремата, ако още не си го направила - аз слагам стеримар и виброцил едно след друго. И Енчо от снощи е със запушен нос, но без температура, слава Богу, поне засега де... Уж всичко беше наред, заспа макар и трудно вечерта, и след около час като писна! Сума ти време не можахме да го успокоим... А се оказа, че в комбинация с пробиващия кътник му е запушено и нослето. Та го отпочнах с капките и стеримара, сега като че ли е доста по-добре...

# 668
Здравейте и от нас!  :hug
За морковените пюрета - тези на Гербер и на мен ми е направило впечатление, че много оцветяват. Иначе промяната в цвета на кожата е само един вид козметичен ефект  Wink , няма нищо вредно в това. Хипервитаминоза е много трудно да се получи, така, че спокойно си хапвайте пюретата щом ви се услаждат.  Party
Десика, отидете на лекар. Ние може да ти даваме съвети, но лекаря ще е този, който ще види в какво състояние е детето и ще му предпише адекватно лечение. До тогава - противотемпературни средства - Панадол, Нурофен, компреси с вода и оцет. Ако имаш аспиратор за нос пробвай да почистиш сополките.

# 669
  • София
АБЕ ТВА Е ШЕГА НЯКАКВА, АМА ВЕРНО ИМАМЕ ФОРУМСКИ ВИРУС!

И Йойо е със сополи до петите и не може да диша, не може да спи... Горкото пиле направо... Cry И ние сме на Диснемар/Стреримар и Виброцил. Абе да не е от зъбите тва? Вирус ли е или просто някаква реакция на зъбоникненето?

# 670
Ох, момичета виждам че пак пишете за болнички дечица, та по тоя повод да се включа и аз - и Велизар е със сополи и аз му чистя нослет със Стермар, а после слагам Коларгол, въпреки че гледам да го използваме в краен случай. Но странното е, че колкото пъти се налага да ни изписват капки за нос - винаги изписват Коларгол във Варна, този Виброцил имам чувството че не са и чували за него. #2gunfire Някой може ли да ме светне по-добър ли е и дали мога да си го взема без рецепта?

При нас има и друг по-голям проблем - на Велизар му откриха Ешерихия коли в стерилна урина, и то над 10 на 5та (ако ви говори нещо).Сега ни чака и преглед на ехограф да се видят бъбреците за евентуални аномалии, а може би и дебелото черво заради твърдите акита и като си представя колко антибиотици ще му предпишат свят ми се завива  ooooh!

Да ви се оплача и от педиатъра ни - направо си е ветеринар  #2gunfire. Ако го бях слушала до сега, да не съм кърмила повече от месец, на бебока да съм му разказала играта на стомаха със сокчета още от 2 месец (той и без това си имаше колики), и най-гадното - досега 4 пъти предписва антибиотик без сериозни основания и без направени изследвания  #Cussing out А в нашия "щат Аспарухово", както казва Теди, няма нито един по-свестен лекар и двете ще трябва да си търсим нови джипита в центъра на Варна.

Знам, че не е приятна тема на разговор, но ми е любопитно колко антибиотика са предписвали на вашите бебоци досега (просто да си сверя часовника така да се каже).  newsm78 Моля ви, споделете! Praynig

# 671
  • София
Абе, бошлав работа е според мен Виброцилът, просто облекчава симптомите... Ако трябва да яде Йойо, му го слагам. То нали знаете - хремата с лекарства минава за една седмица, без лекарства...пак за една седмица!

Аз все повече се убеждавам, че това е заради зъбите. Вижте какво намерих в нета:

Every parent I know will say a runny nose goes with teething. But for some reason doctors don't seem to agree. My son is working on his 8th tooth and he always gets a runny nose when cutting a tooth and as soon as it comes through the runny nose is gone! So my opinion it's probably teeth if he is fine in every other way!!!

I ran into the same thing with my 2 when they were little. I finally found one pediatrician that said it was called a teething cold. As long as the mucas is clear there is no poblem. Humidifiers will not assist if that is the case. Good luck!

С две думи има нещо като зъбна простуда и всички родители казват, че децата им имат хрема, когато им пробива зъб и че ако секретът е бистър, всичко е ОК.

Десита, на Йойо му биха два антибиотика в родилното и това беше.

# 672
Момичета ние пак минахме през 38.8 и сега задържахме на 37.7-38.0 абе много е гадно. Горкото детенца спи през час, максимум два за по половин час.
Ходих да му взема Нурофен и следващата доза мисля да е от него.

При педиатърката сме след обед, дано поне го прегледа и да се окаже, че няма някаква инфекция.

Рися, Доре, найема, благодаря ви. Аз купих Виброцил, но все още не съм му сложила. За момента се опитвам да удържа положението с едно спрейче на основата на Стеримара, но не е във флакон под налягане, а се впръсква на капчици. просто струйката е по-щадяща.

А мислите ли, че може от зъбите да вдуга толкова висока температура?

# 673
  • София
Леле мамчета ужасно гадно с тези болнички дечица.
Деси направо се уплаших като каза каква температура е правил Йоан,ужас.
Дано се оправят по-бързо!!!  Praynig

Аз ви чета,но нещо не ми се пише исках само да пожелания бързо оздравяване на болниците!И много   Hug от мен и Ники

# 674
Десика, дано не съм права, но мисля, че вашето е вирусче, щом даже повръща. Знам, че температура над 38 не може да е от зъби - обикновено е или вирусна инфекция или ангина (която също може да е вирусна). Опитай да му видиш гърлото, знам че е трудно, но може от възпалено гърло да е. Ако е вирусче, дано да мине бързо! Peace
Забравих да кажа за сваляне на температурата - знам, че не е хубаво да се правят студени компреси на челото, защото издърпват температурата в главата (как го обясних само  Crazy). По добре е само на крайниците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт