Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 182 021
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 900
Valikir,  Cry Cry Cry.

# 901
  • Варна
Валенце, Hug Горе главата, това беше само една битка, а войната не е загубена Hug Hug Hug

# 902
ВАЛЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ  И ГОРЕ ГЛАВАТА  ТИ СИ СИЛНА ЖЕНА  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 903
Вали Hug, нищо не е свършило с един неуспешен опит ИКСИ. Надеждата е около теб, поплачи си и вдигни глава, следващия път ще успееш Hug Praynig

# 904
ВалиHug  Преди да почине племенничката ми, със сестра ми не бяхме особено близки. Винаги съм се чудела защо е така и това ме е измъчвало. Дори последния път, в който се видяхме с племенничката ми, отново разговаряхме за това. С нея бяхме много близки и знаех, че мога да споделям такива неща. Сега нея я няма, а ние със сестра ми сме по-близки от всякога. Питам се много често: Трябваше ли да се случи това, за да се научим как да общуваме помежду си, да изразяваме чувствата си и да оценяваме това, което имаме?! Не знам дали ще ми повярваш, но имам чувството, че сега, когато сме заедно със сестра ми и си казваме колко се обичаме, малкото слънчице на небето се усмихва и е щастливо, че ни вижда така. Явно има уроци, които можем научим само по този начин. В повечето случаи не разбираме защо ни се случва нещо толкова мъчително и несправедливо. Имаме чувството, че стоим в нищото и не знаем накъде да поемем. Само че животът не стои на едно място, а утрешния ден със сигурност няма да бъде като днешния. И ако днес плачем от мъка, утре може да плачем от радост. И ако сега ти се струва, че си потънала в тъмнина, то утре това може да бъде тъмнината на тунела, който ще те отведе до твоята най-жадувана мечта.

# 905
Здравей shoshkata,
много хубави думи си написала. Съжалявам за това, което се е случило, но със сестра ти трябва наистина да се подкрепяте взаимно, защото едон ден няма да има на кой друг да разчиташ...
Дано всеки следващ ден да е по-хубав и по-весел от предишния...

# 906
Благодаря ти, Деси  Hug

# 907
Търся някоя, която е правила скоро ин-витро при д-р Стаменов. Може и на ЛС. Попрочетох оттук-оттам какво сте написали, но страниците са много и не мога да намеря отговор на въпросите, които ме вълнуват.

# 908
Mi6inkata, много сме момичетата, които сме правили питай директно какво те интересува. Peace

# 909
Ще питам. Зная как да те намеря  Wink. Само да си събера мислите.

# 910
Мишинка, и аз съм насреща

# 911
white , благодаря. В момента мисля усърдно точно какво да направя. Като реша и се насоча към ин-витро непременно ще се възползвам от услугите ти. Hug

# 912
Mi6inkata, и аз ще се опитам да ти помогна с каквото мога.

# 913
Момичета приемате ли още една сред вас, обаче мечтаеща си един ден да може да направи ив витро. Проблемите са сериозни, а варянтите малко!

Mi6inkata, нали си знаеш ще помогна веднага щом решиш  Hug

# 914
Здравейте момичета! В началото на тази година правих първи и за съжалене неуспешен опит за ин витро забременяване. Хубавото от това беше, че имах възможност да замразим яйцеклетки/ просто се получи хиперстимулация/. Искам да ви питам някоя от вас досега опитвала ли е втори път със замразени яйцеклетки и ако е къде и какво е струвало.

Общи условия

Активация на акаунт