Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 999
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 915
здрасти,лекарите не ти ли казаха цената?Би ли ми казала как се прави сондаж,че нещо не ми е ясно това?Доколкото знам при размразяване не оцеляват всички яйцеклетки но не съм много сигурна в това.

# 916
  • Varna
Би ли ми казала как се прави сондаж,че нещо не ми е ясно това?
Сондажът е пробен трансфер - с катетър като този, който ще се ползва при трансфера, се проверява проходимостта на шийката и дълбочината на матката. При доц. Маркова (мисля че ти там ще правиш опит) се прави с упойка.

# 917
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ЕТО МЕ И МЕН ТУКА НА 10 ОКТОМВРИ СЪМ ПРИ ДОКТОР СТАМЕНОВ ЩЕ ПРАВИМ ИНВИТРО НА ЕСТЕСТВЕН ЦИКАЛ.АЗ И МИНАЛИЯ МЕСЕЦ БЯХ ПРИ НЕГО НО ФОЛИКУЛА СЕ СПУКА ВЕЧЕРТА ПРИДИ ПУНКЦИЯТА И НИЩО НЕ СТАНА ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАТ Praynig.ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И УСПЕХ  Flowers Four Leaf Clover

# 918
  • Пловдив
Ралче,успех,миличка!

# 919
ЦЕЦИНКА БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА   bouquet

# 920
Ралче, успех!
Аз съм се насочила да мина по пътя без стимулации, но още го обмислям. Ако се реша - непременно ще те потърся да споделиш опит Wink

# 921
Ралче, стискам палци да се получи!!!!!!!!!!!!!
После пиши да ни кажеш???!!!!????!!!!    Praynig Praynig Praynig

# 922
Ралче, успех!
Аз съм се насочила да мина по пътя без стимулации, но още го обмислям. Ако се реша - непременно ще те потърся да споделиш опит Wink
Това може ли да стане?  #Crazy

# 923
Ралче, успех!
Това може ли да стане?  #Crazy
МИЛА МОЖЕ И БЕЗ СТИМОЛАЦИЯ ЗАЩОТО СИ ИМАМ УВО И СИ ПРАВЯ ЧУДЕСНИ ФОЛИКУЛИ ПОНЕ ТАКА КАЗА ДОКТОР СТАМЕНОВ  bouquet

# 924
Верити благодаря ти за милото писмо! Пожеловам на всички успех и чудесни, здрави дечица! Вярвам, че всяка една от нас е предопределена да стане прекрасна майка! baby_neutral Heart Eyes

# 925
МИЛА МОЖЕ И БЕЗ СТИМОЛАЦИЯ ЗАЩОТО СИ ИМАМ УВО И СИ ПРАВЯ ЧУДЕСНИ ФОЛИКУЛИ ПОНЕ ТАКА КАЗА ДОКТОР СТАМЕНОВ  bouquet
доколкото зная, овулацията не е гаранция за ин-витро. Въпросът е какви фоликули се отделят newsm78

# 926
Ралче, можеш ли да ми дадеш някакви координати на Д-р Стаменов?

# 927
# 928
доколкото зная, овулацията не е гаранция за ин-витро. Въпросът е какви фоликули се отделят newsm78
мишинка незнам какви са точно фоликулите  но според доктора са добри и затова иска да пробва без стимулация Wink

# 929
аз не оспорвам фоликулите. Направи ми впечатление, че спомена, че имаш ову, затова Hug

Общи условия

Активация на акаунт