Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 985
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 945
Здравей Ally new, колкото и да не ти се вярва, но има и много успешни опити дори от първи път. Просто те не се включват във форума. Най-важното е да си спокойна и да не се притесняваш от нищо. Пожелавам ти от все сърце да се получи!!!!!!  Praynig Praynig Praynig
Пожелава ти успех на теб и на всички във форума!!! Hug

# 946
Момичета, съжелявам,че ми отне толкова време да ви отговоря,но покрай бременноста ,радостта и суетнята забравих да посещавам това чудесно място.
Искам да се опитам да отговоря на всички въпроси и сигурно няма да успея,но вие ме питайте Simple Smile
Правих ин витрото в клиниката на Щерев, при най-прекрасната лекарка на света Др. Ганева ! Много мила жена и както се вижда много способна!
Ин витрото ми излезе около 4 000 лв. и от първия път успешно, в което не съм се усъмнила за миг и мисля,че това също помага - положителната настройка ,без капчица съмнение.
Успех на всички мили момичета !!!!  bouquet

# 947
newsm78 Здравейте, препоръчаха ми този сайт, искам да ви питам нещо:
Значи преди 2 седмици ми откриха чрез интервенция с ренген че имам непроходимост на тръбата, защото съм с един яйчник, другият заедно с тръбата ми е отстранен преди 5 години поради киста.
Аз правих ин витро в клиниката на Щерев, от раз успешно, препоръчвам ти доктор Ганева!  bouquet 

# 948
Честито Дороти,желая ти лека бременност.
Аlli new, желая ти успех мила .
Росси ,ще успееш ,ние сме с теб.
Искам да пожелая успех на всички момичета с процедури. Praynig

# 949
Мерси много, Пантерка Simple Smile

# 950
Здравей Doroty_d,
много се радвам за теб. Най-накрая и една добра новина в този форум. В коя седмица си? При д-р Ганева със здравната каса или без нея ти излезе 4000? И на мен ми предстои ин витро и все още не съм се ориентирала.

# 951
Здравей Doroty_d,
много се радвам за теб. Най-накрая и една добра новина в този форум. В коя седмица си? При д-р Ганева със здравната каса или без нея ти излезе 4000? И на мен ми предстои ин витро и все още не съм се ориентирала.

Мерси, Мими Simple Smile
вече съм в 12 гестационна седмица. Правих ин витрото без крехката помощ на здравната каса,понеже трябваше да чакам един бог знае колко време.

# 952
Честито Дороти,желая ти лека бременност.
Аlli new, желая ти успех мила .
Росси ,ще успееш ,ние сме с теб.
Искам да пожелая успех на всички момичета с процедури. Praynig

Благодаря ти Пантерка, на теб също успех, рано или късно всички ще успеем Hug
Честито на Дороти,лека бременност и от мен

# 953
  • и тук, и там...
Благодаря ти Деси за подкрепата. Благодаря и на теб Пантерка.
Наистина страхотна новина от Дороти. Връщам си надеждата за успех от първи път.
Дороти желая ти лека бременност и още по-леко раждане.
Не забравяй да ни окуражаваш. Честито!   bouquet  Hug

# 954
  • София, Борово
Здравейте и от мен. Аз правих икси на естествен цикъл миналия месец, не е успешно и сега ще започвам стимулирано, но все пак мисля да попитам док дали може да е с лека стимулация, това на естествен цикъл хич и не го усетих. Желая ви успех .Целувки
Привет от мен!
През месец май аз също направих ИКСИ на естествен цикъл и не беше успешно. Веднага на следващия месец направихме с много лека стимулация (от 6-ти до 12-ти ден от МЦ), очаквахме 2-3 фоликула, но излегнаха 9.
За наша радост успяхме!
Желая ти късмет Hug

ПП: Яйцеклетките бяха много добри. Само 1 не се оплоди.
На 2 от яйцеклетките беше направен и хетчинг, а след процедурата направих и иглотерапия.

# 955
Е и аз да си кажа.От правих ин витро във Варна и от първия път стана.Бях настроена позитивно.Успех на всички.

# 956
Благодаря ти за отговора Диана! На мен ми биха диферелин и след 1 седмитца ще почваме ако всичко е наред.Благодаря ти и за инфото за иглотерапията доста се чудих дали да я правя , но сега съм сигурна че ще я правя.Много кураж ми даде твоят постинг. Благодаря ти. А ти при кой доктор прави инвитрото? Аз съм при д-р Стаменов. а и още един въпрос , при теб на естествения цикъл на колко се беше разделило и каква е причината да спре да се дели яйцето?

# 957
Zdravete vsi4ki .Parvo se izvinjavam 4e pi6a na latinica,no njamam kirilica,tova mnogo pati me  e spiralo da pi6a v foruma ,no sega se re6ih.Az pravih in-vitro v 4ujbina i se polu4i ot 1-vi pat/ve4e bjah pisala njakade/ot 1 embrion imam bliznaci,taka 4e ne se ot4aivaite.Mnogo mi e tajno kato 4eta po kolko vreme 4akate ot zdravnata kasa za otgovor i ako ne ste odobreni kolko mnogo pari davate.Tuk dori lekarstvata mi bjaha bezplatni,no dano njakoga se opravi i na6ata darjava.Uspeh na vsi4ki i pak se izvinjavam za latinicata.Zdravi nervi i silna vjara ot nas za vas Praynig

# 958
Тук много от посетителите са от чужбина.
Има КРЕДОР за писане на кирилица.
Виж ТУК.

# 959
Здравейте! Ето и мен. Днес реших да се регистрирам тъй като ми омръзна само да чета статии. Реших и аз да питам това което ме интересува. Сега вече и аз стигнах до тази процедура ин витро. Предстои ми ходене до Варна на 22 окт. но незнам с какво ще се започне. Говореха ми за някакъв сондаж сасво представлява той. ровиф доста но нищо не открих. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт