Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 979
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 960
Чрез сондажа се мери дълбочината на матката, както и проходимостта на цервикалния канал. Успех и пиши.

# 961
  • Varna
Предстои ми ходене до Варна на 22 окт. но незнам с какво ще се започне. Говореха ми за някакъв сондаж сасво представлява той.
А при кого ще правиш опита във Варна? Питам те, защото при рзличните екипи се прави по различен начин сондажа, иначе е това което Лали ти е писала.

# 962
Здравейте момичета! Ето, че и аз се присъединявам към вас. От почти година чета този форум, но само като ваш гост и намерих много отговори на въпросите си. Сега вече набрах смелост да изляза от листата на анонимните и да ви попитам някои по-конкретни въпроси. Дано имате отговори. От три, а може и повече години се опитваме със съпруга ми да имаме бебче. След хиляди перипети, консултации, инсеменации и др. стигнахме и до инвитро. В началото на април подадох документи в ЗК и чак сега получих така дългоочакваните протоколи. Радостта обаче беше кратка. Не мога да открия никъде Menogon 75 IU - 15 amps. Имате ли идея какво да направя. Никъде в София го няма и се очаква чак през ноември. Никак не ми се иска след толкова чакане да пропусна цикъл, а май се очертава да пропусна дори два.
Искам още да ви попитам дали сте ползвали в комбинация Orgalutran, Puregon i Menogon в комбинация и в какви дози?
И още нещичко - днес си отделих цял ден за търсене на инжекциите и най-вече на форума. Започвам да изпитвам ужас от неуспешните опити. Дайте ми малко надеждичка.  Sad
Пожелавам на всички много скоро да си гушнат малките слънца.
Успех! 
Здравей, Ally new. Искам първо да ти пожелая успех във процедурата и положителен резултат на финала. Аз имам един неуспешен опит ин витро зад гърба си, бях в клиниката на Щерев, всички медикаменти и т.н си ги купувах от аптеката която се намира в същата сграда-много добре е заредена и не съм чакала за нищо. Отиди до там и попитай. За съжаление не знам тел. за да се обадиш. Ако някое от момичетата го има нека пише.

# 963
Аз имам номера на клиниката, може би те ще ти дадат номера на аптеката  920 09 01

# 964
Здравейте и от мен! Искам да ви питам някой минавал ли е през т. нар.ХИПЕРСТИМУЛАЦИЯ/при мен се отъждествявяше с 29 яйцеклетки при пункция/? Как се възстановявате и колко време отнема, защото  не си дадоха много труд да ми обясняват в клиниката, в която бях. И съм много объркана и т. н.

# 965
  • и тук, и там...
Рали, Дороти,
благодаря за инфото. А къде се намира клиниката на д-р Щерев. Другите две лекарства ги намерих в аптеката на ул Георги Софийски и от там ми казаха, че Menogona го няма дори в склада, и само две аптеки имали разрешение да го продават. Знаете ли коя е другата - тази при д-р Щерев ли е?
Като пишете за стимулация, моля осветлете ме по въпроса:
Преди година и половина ме стимулираха с Клостилбегит. Доста добре реагирах, даже май прекалено. Фуликулите бяха огромни. Но така и не разбрах целта на докторката. Реши, че това е достатъчно от нейна страна, а останалото остави на природата. Да, ама не. Сега естествено съм при друг доктор, но все пак се стряскам от стимулация. Имали рискове от нея? Питам ви, защото едно момиче ми сподели, че след много опити и стимулации й открили поликистоза. Възможно ли е да се получи от стимулация и опасна ли е? Благодаря, Ally

# 966
Клиниката на Щерев се намира до 1-ва АГ, Бившата "Тина Киркова" на около 50м, в Разсадника като застанеш с гръб към входа на 1-ва АГ тръгваш на право и ще я видиш от лявата страна, много е близко

# 967
  • и тук, и там...
Да, Рали,
казаха ми за тази аптека - на "Борола". Дори се свързах и със склада им. Там се надявам най-скоро да получат. Но както и да е. Явно ще трябва да изчакам. Такъв ми е късмета. Явно, че по един или друг начин, всички ние тук ще минем през "деветте кръга на ада", но пък няма да загубим надежда, нали?  Simple Smile Благодаря ти отново.
Успех на всички. На успелите - честито!  Simple Smile   bouquet

# 968
  • София, Борово
Благодаря ти за отговора Диана! На мен ми биха диферелин и след 1 седмитца ще почваме ако всичко е наред.Благодаря ти и за инфото за иглотерапията доста се чудих дали да я правя , но сега съм сигурна че ще я правя.Много кураж ми даде твоят постинг. Благодаря ти. А ти при кой доктор прави инвитрото? Аз съм при д-р Стаменов. а и още един въпрос , при теб на естествения цикъл на колко се беше разделило и каква е причината да спре да се дели яйцето?
Привет, Ивана!
Аз бях без диферелин. Пациентка съм на Д-р. Персенска, но те са екип с Д-р. Стаменов.
При напълно ЕЦ яйцето се беше разделило на 6 и имах положителен кръвен тест, но не успя да се задържи.
На следващото - леко стимулирано ИКСИ всички яйца се бяха разделили на 6 до 10.
Единствено една не се оплоди, но не сме търсили причина, понеже на фона на 8 оплодени просто е добър резултат.
Иглотерапията подпомага имплантирането. Изследванията показват над 30% успеваемост.
При иглотерапията резултатите са по-високи, от колкото, когато се използва ембрионално лепило.
Успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 969
  • София, Борово
Здравейте и от мен! Искам да ви питам някой минавал ли е през т. нар.ХИПЕРСТИМУЛАЦИЯ/при мен се отъждествявяше с 29 яйцеклетки при пункция/? Как се възстановявате и колко време отнема, защото  не си дадоха много труд да ми обясняват в клиниката, в която бях. И съм много объркана и т. н.
Това е много индивидуално.

# 970
  • и тук, и там...
Пак съм аз, здравейте.
днес пак ровя из сайтовете за различни мнения, статии и т.н.
Непрекъснато чета суперлативи за клиниката на д-р Стаменов и екипа му.
А някой има ли мнение за АГ център Димитров - д-р Йосиф Димитров?

# 971
Моят съвет е да обиколиш няколко клиники, да се консултираш и там където те води сърцето ти, там е твоето място. Laughing

# 972
  • София, Борово
Ally new, аз също споделям мнението на Лали, че трябва да усетиш, кой е твоя доктор.
Успех!  bouquet

# 973
  • и тук, и там...
Диана, Рали здравейте,
аз ви питах за мнение, защото вече задействах процедурата и със здравната каса.
Вече имам и протоколите. Нямам оплаквания или лоши впечатления от д-р Димитров,
но ми се искаше в подкрепа да разбера и други мнения.  Simple Smile
Благодаря ви и до скоро.

# 974
Здравейте,
Радвам се че в клиниката на д-р Щерев наистина са ти помогнали Дороти, това е много хубава новина, а може ли да те попитам дали в събота и неделя приемат за консултации защото нямам никакво друго свободно време? Благодаря ти предварително
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт