Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 990
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 930
аз не оспорвам фоликулите. Направи ми впечатление, че спомена, че имаш ову, затова Hug
Hug Hug Hug

# 931
Много благодаря!!!  bouquet

# 932
ral4e , успех мила дано този път всичко стане както трябва Hug

# 933
То и аз имам ову и прекрасни фоликули, но за първото ин-витро ми правиха стимулация, за да се получат повече фоликули, които да се оплодят. На мен ми направиха трансфер на 5 фоликула и пак не се получи..... А от стимулацията наддадох 8 кг. за 1 месец. Ще поразпитам и аз като тръгна за втори опит дали може без стимулация...................
Успех на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 934
 newsm78 Здравейте, препоръчаха ми този сайт, искам да ви питам нещо:
Значи преди 2 седмици ми откриха чрез интервенция с ренген че имам непроходимост на тръбата, защото съм с един яйчник, другият заедно с тръбата ми е отстранен преди 5 години поради киста. Препоръчаха ми клиниката на д-р Щерев, може ли да ми кажете какво да правя и какви документи да си подготвя за инвитро, защото си нямам и на идея какво да правя оттук насетне, в главата ми е пълна каша и вече незнам дали ще имам възможност да имам бебе! Praynig Praynig Praynig

# 935
Най-напред трябва да избереш клиика по стерилитет. Клиниката на Щерев е една от тях. Прочети из форума ще намериш много инфо и за другите добри клиники. От клиниката, която ще избереш ще ти кажат кога и как можеш да започнеш процедура. Ако искаш да ползваш сумата за лекарства отпускана от НЗОК трябва да чакаш до догодина, тогава ще отворят програмата отново. Ако не ти се чака, плащаш всичко сама.
Успех и прочети темата има достатъчно инфо в нея  bouquet

# 936
Дe4ko__, в клиниката на Щерев са добри специалисти, отиди, консултирай се, прецени, там и ще ти кажат какво е необходимо за подготовка.
Ако не ти харесат или и други добри клиники.

# 937
Здравейте момичета,
доста често ви чета и сега реших и аз да се включа, защото и на мен ми предстои ин витро.Не мога да помогна със съвети за доктори и клиники, което доста често обсъждате, тъй като моето ин витро протича в Италия, но за всичко останало май принципа е един и същ и ще помагам с каквото мога.Значи накратко, имах едно лапаро на което ми отстраниха и двете тръби и сега единствения начин е ин витро.Други проблеми за сега нямам , минах първото интервю с моята гинеколожка (която за мои луд късмет е и завеждащ в клиниката по инвитро)  и ми обясни надълго и нашироко какви изследвания да направя.От 20 ден след започването на цикъла ми ,което е 20 октомври ,трябва да впръсквам един спрей в носа Suprefact за около 10 дена и после 5 дни инжекции с Gonal F Crazy...това е първата фаза.
Силно се надявам да не се задържа дълго в тази част на форума и желая от сърце на всички успех с ин витрото. Heart Eyes

# 938
Здравей Росси 32, ние всички се надяваме да не се задържим дълго във форума, а да се прехвърлим в другият форум, където обсъждат кое бебе колко е яло и колко е спало...
Успех на всички!!!!

# 939
  Simple Smile Simple Smile Здравейте, отново съм аз, днес цял ден съм във форума и прочетох всичко от начало до край, решила съм вече да ида в клиниката на Щерев, аз съм от Пловдив и рентгеновата снимка за проходимост на тръбата ми е направена тук в Пловдив от д-р Стратев. Преди да стигна до него бях решила да я правя в "Селената" но майката на моят приятел която е детски доктор ми препоръча Стратев, доволна съм от него, макар че резултатът беше отчайващ, та той ме насочи към Щерев, като ми каза че "Селената" не са се развили достатъчно в тази област въпреки добрата апаратура.Имам един въпрос който ми е много важен:
Моля ви имате ли откъде да изведете на документ какви са изискванията за кандидатстване по Здравна каса, и откога започва записването за догодина. И друго: Необходимо ли е да съм семейна, това оказва ли влияние в изборът им.
Благодаря ви предварително!

# 940
Здравейте и от мен. Аз правих икси на естествен цикъл миналия месец, не е успешно и сега ще започвам стимулирано, но все пак мисля да попитам док дали може да е с лека стимулация, това на естествен цикъл хич и не го усетих. Желая ви успех .Целувки

# 941
ivana27 съжалявам за неуспешното икси Sad
Страх те е от стимулацията ли?
Колко яйцеклетки извадихте при нестимулираното?

# 942
de4ko__ , браво за избора  bouquet
Не е задължително да си семейна за да кандидастваш. Касата отпуска лекарствата за стимулацията на теб, програмата се води лечение на безплодие при жената Twisted Evil, колкото и гадно да звучи, защото в половината от случаите безплодието е вследствие на проблеми при мъжа, но това е друга тема. Документите, които се подготвят зависят от диагнозата на двойката.
На сайта на НЗОК би трябвало да има инфо за документите, но и в самата клиника като отидеш ще ти дадат тази информация, пък и голяма част от документите се подготвят от тях. Сега нямам време да ти търся линк, можеш да потърсиш и в сайта на Зачатие. Програмата ще започне едва догодина, а кога точно никой не знае. Миналата година я отвориха някъде през февруари, а отпуснаха първите протоколи март, април.
ivana27, съжалявам за неуспешния опит. Не се отчайвай, няма нищо страшно в стимулацията, а дали и колко тежка, лека ще е тя зависи от твоя конкретен случай и от доктора ти.

Успех и на двете Hug

# 943
Само една , оплоди се и се делеше на 4 на 3-ти ден, но док каза че не е от най-хубавите .Страх ме е от хипер стимулация. Ако е стимулирано инвитрото дали ще са по-добри яйцеклетките?Според  вас каква може да е причината да не продължи да се дели?Може ли причината да е ендометриозата?

# 944
  • и тук, и там...
Здравейте момичета! Ето, че и аз се присъединявам към вас. От почти година чета този форум, но само като ваш гост и намерих много отговори на въпросите си. Сега вече набрах смелост да изляза от листата на анонимните и да ви попитам някои по-конкретни въпроси. Дано имате отговори. От три, а може и повече години се опитваме със съпруга ми да имаме бебче. След хиляди перипети, консултации, инсеменации и др. стигнахме и до инвитро. В началото на април подадох документи в ЗК и чак сега получих така дългоочакваните протоколи. Радостта обаче беше кратка. Не мога да открия никъде Menogon 75 IU - 15 amps. Имате ли идея какво да направя. Никъде в София го няма и се очаква чак през ноември. Никак не ми се иска след толкова чакане да пропусна цикъл, а май се очертава да пропусна дори два.
Искам още да ви попитам дали сте ползвали в комбинация Orgalutran, Puregon i Menogon в комбинация и в какви дози?
И още нещичко - днес си отделих цял ден за търсене на инжекциите и най-вече на форума. Започвам да изпитвам ужас от неуспешните опити. Дайте ми малко надеждичка.  Sad
Пожелавам на всички много скоро да си гушнат малките слънца.
Успех! 

Общи условия

Активация на акаунт