Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 977
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте момичета,някой пил ли е ПРИМОЛУТ НОР5 преди сондаж?Можете ли да ми кажете нещо повече за тези хапчета нищо не намирам във сайтовете.

# 976
de4ko__  клиниката на д-р Щерев работи и в събота и неделя, като от 8,00 до 12,00 часа има дежурни лекари за прегледи и консултации. не лошо обаче да си запазиш предварително час.
аз също посещавам тази клиника макар и от скоро. успех ти желая! Hug

# 977
Здравейте и от мен!
От доста време ви чета анонимно, но най-накрая се престраших и аз да се включа  Laughing.
На мен също ми прстои ин витро, вероятно през ноември. Благодарение на вас успях да си отговоря на много въпроси, които ме вълнуваха. Радвам се, че ви има Joy
Успех на всички поели по този не лек път  Hug

# 978
Добре дошла, Анюта, и дано не се задържиш. Laughing

# 979
Здравейте момичета,

Не съм влизала отдавна,от много работа нямах време.
Ние най-сетне, след 6 мес. чакане ще посетим д-р Стаменов. Надявам се при него да намерим това, което търсим и най-сетне да дойде и нашия ден.

Късмет на всички.

# 980
nikolina-pikolina, пожелавам ти прегледа и първата среща с д-р Стаменов да мине успешно и да продължавате заедно напред  bouquet

# 981
nikolina-pikolina, пожелавам ти успех. Надявам се да останеш доволна от него. Той е страхотен не само като доктор, но и като човек. Не се притеснявай да питаш за всичко, което те интересува. newsm10
Lali, благодаря за пожеланието

# 982
Момичета благодаря за подкрепата.
И аз силно вярвам, че този път нещата ще се получат.

Искам да питам, тези които са били при него, много ли се чака после за всеки преглед? МОжем ли да направим ICSI например в рамките на месец-два (разбира се, ако всички изследвания са ни наред).

Мерси още веднъж и късмет на всички нас.

# 983
Nikolina-pikolina, чака се доста, но важното е да успееш, вярвай на лекаря си.
Самата процедура продължава около две седмици - стимулация и следене на реакцията, пункция и трансфер. След това си свободна. Laughing

# 984
nikolina-pikolina , предполагам че за месец, два няма да успеете. Може би след Нова година. Но все пак всичко е индивидуално, вие ще си зададете въпросите, а доктора ще даде насоките как да се действа нататък. Лали го е казала, най-важното е доверието към лекаря, за теб сега е важно да отидеш, да говорите и да разбереш това ли е твоя лекар Peace. Всички чакаме, търпението е много важен фактор в борбата със стерилитета. Търпение за чакането в клиниката, търпение за самите процедури, търпение за времето след процедурата.
Ти бъди оптимист и вярвай, че когато и да почнеш процедурата тогава ще е твоето време Hug Praynig

# 985
Благодаря за милите думи и за това, че ме зареждате с търпение и доверие.

Искам на всички нас щастието да ни се усмихне и да се радваме на едно малко, сладко създание, което да ни дарява с щастие.

Ще питаме, ще чакаме. От 2 год, сме по лекари, търпение все още има. Да се надяваме, чв съдбата няма да ни изневери.

Хубава вечер

п.с. и няма ли да се суберем да се видим.

# 986
здравейте пиленца
ето че дойде и моя ред.реших да се доверя на щерев.ходих на преглед,следва изследване на съпруга ми и д-рката ми каза,че ми предстои икси..та да мисля в тази насока.няма проблеми...изчитайки и 50-те страници по вапроса,искам да ви уверя че ми вдъхнахте мн вяра и надежда...и най-вече смелост.искаха да попитам,какво означава че ще видим какви фоликули произвеждам на 8-9 ден от първия ден на мц.какво представлява този преглед за фоликулите,не че нещо но е по-хубаво като си наясно.предварително ви мерси

# 987
Прави се преглед на ехограф да се видят зараждащите се фоликули.
Късмет ти желая.

# 988
 Hug
ЗДРАВЕЙТЕ,
Значи днес от ЗК ми казаха че ще приемат документи от догодина, и сега незнам кога да си назнача час при Щерев, и изследванията ако ги направя сега, ще имат ли някакъв проблем за кандидастването догодина, защото съм от Пловдив, и ако трабва да ида до София със всички изследвания, и ми кажат че вече не са валидни ще полудея.Моля ви момичета кажете сама ли да си правя изследванията необходими от ЗК който изискват или първо при Щерев  и той да каже кой да правя и кога.Незнам какво да правя.Имам изследване за проходимст на тръбите-отрицателно.Спермограмата ако се направи другата седмица-докога е валидна, и кръвната картина също, за спин и васерман знам че са 6 месеца, но за другите си нямам и на идея.Пратих мъжът ми да вземе необходимите документи от ЗК, в тях пише ли какво се изисква или не.И знае ли някой телефоните в клиника Щерев?
Благодаря ви предварително.
Успех на всички с бебеправенето и дано скоро всички имате по един бебок който да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 989
нямаш ли възможност да направиш изследванията след Нова година? Новия рамков договор може да се приема едва през март-април и тогава да започнат да приемат документи. Най-добре изчакайте да се приеме новото НРД за 2008 и тогава събирай документи. Поне ще са с по-нови дати, да не ти се налага да повтаряш нещата.

Общи условия

Активация на акаунт