Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 181 959
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 990
Доколкото си спомням изследванията за здр. каса бяха с валидност 6 месеца,така че ако ги направиш ноември месец няма да има проблеми да ги подадеш февруари/март 2008.
Но все пак си има някакъв риск,а това са най малко 200-300 лева,аз лично не бих рискувала.

# 991
Моят съвет също е да започнеш изследванията след Нова година. Понякога бавят приемането на рамковия договор. В тази наша страна нищо не се знае и нищо не е сигурно Peace
Подкрепям написаното от Мишинката, това е логиката, която трябва да последваш.

# 992
de4ko ние подадохме документи в касата Април и още чакаме, да не говорим че ме връщаха 2 пъти за нещо си. Хем имам човек там. Моят съвет е да отидете при Щерев и да видиш той какво ще ти каже. Няма смисъл да губите време в чакане и мислене. Докторите си знаят, те си имат хора в касата и ще ти каже.
Ние от чакане изгубихме 2 год.
Така, че скачайте на колата и идвайте към София. Направете си един хубав weekend почивка!

# 993
Момичета записах си час в четвъртък при д-р Ганева във клиника Щерев,казаха да нося каквито изследвания имам,знаете ли колко струва прегледът при нея и добра ли е като специалист.Ще се побъркам от претиснение какво ще стане и дано вс. стане по-бързо.Неискам да чакам повече
искам си бебе Praynig

# 994
Добър специалист е. Мисля, че 25 лв. Късмет и пиши. Laughing

# 995
непременно ще пиша Hug
багодара Ви че ви има , защото иначе сигурно вече щах да съм супер отчаяна, толкова е трудно да споделиш с някой и отсреща почти никой неможе да те разбере как се чувстваш Hug

# 996
Докторите си знаят, те си имат хора в касата и ще ти каже.
аз също имам хора в касата, да не говоря, че съм работила там... Зная какво говоря. Може да се променят изискванията за някои документи и изследвания за новия договор. Още не са започнали преговорите по новото НРД 2008. Не се знае въобще какво ще стане.

# 997
de4ko, и мен много ме интересува тази д-р Ганева. Пиши как е минал прегледа и горе главата. Няма да се отчайваш, щом има доктори насреща, положението е ОК.
Стискам ти палци всичко да е наред!!!  Praynig

# 998
Здравейте момичета,включвам се и аз за да споделя със вас моите проблеми.Днес трябваше да ми правят сондаж отидох сутринта в АГ-то чаках много време и към 12.00 часа влязох.Докторката ме прегледа на ехограф и видя киста със размер 26мм.Отложиха ме за края на месеца когато ми дойде цикълът.През това време продължавам да пия примолут нор.Мислите ли че кистата ми може да изчезне за тези 10 дни?Днес ми беше много труден и тежък ден,докторката ми каза че отлагаме инвитрото със един месец.Има ли някой със подобен проблем като моя?Толкова силно се надявах да започна процедурите сега а то какво стана.Много съм объркана и не знам защо до сега не я видяха тази киста като аз ходя доста често на преглед.Дано сте ме разбрали просто не мога да си събера много мислите във момента.

# 999
Това, че не са я видяли преди е добре, предполага се, че е функционална и с новия цикъл ще изчезне.

# 1 000
Здравей mega79, не се отчайвай. Много често се случва докторите да не доглеждат. Важното е все пак, че са видели проблема навреме, а не когато ще бъде вече късно. Горе главата, направи каквито трябва процедури, може пък и да е за добро отлагането на ин витрото.
Успех ти пожелавам!!!! Praynig

# 1 001
  • Varna
докторката ми каза че отлагаме инвитрото със един месец.Има ли някой със подобен проблем като моя?
Ами има да-аз, само че мен не ме отложиха за месец а за няколко, защото започваше лятната им отпуска. Ноооо, както се казва-всяко зло, за добро.
 Спокойно, всичко ще се нареди точно както трябва. Успех! Hug

# 1 002
докторката ми каза че отлагаме инвитрото със един месец.Има ли някой със подобен проблем като моя?
Ами има да-аз, само че мен не ме отложиха за месец а за няколко, защото започваше лятната им отпуска. Ноооо, както се казва-всяко зло, за добро.
 Спокойно, всичко ще се нареди точно както трябва. Успех! Hug
може би Мега79 е имала предвид дали има някой с проблем с киста като нейния и отложено ин-витро така, поради тази причина. ИНаче отложени ин-витро-процедури, има достатъчно. И мен ме оставиха за следващия месец....

# 1 003
  • Varna
може би Мега79 е имала предвид дали има някой с проблем с киста като нейния и отложено ин-витро така, поради тази причина.
Много добре разбрах какво има предвид, и да аз бях с киста след 11 декапептила при това и ме отложиха. Така по ясно ли е?  Grinning

# 1 004
Аз също имах задържан фоликул, при мен беше вследствие на диферелина. Депо препаратите понякога действат така. Не се притеснявай, най-вероятно като ти дойде ще изчезне. Сега трябва да си спокойна и да мислиш, че това не е бил твоят месец, а следващия ще бъде със сигурност Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт