В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Честити месечинки на голямата група бебоци от 24.02 и 24.03   bouquet  Hug
Веси, честито християнче!
Слънце, Симонка си е хубавица с всякаква прическа. Честита печалба! А ние на кръщенето на Мария си взехме 2 билета от една баба, дето мина в ресторанта и продаваше лотарийни билети. Бяхме ги забравили и днес я видяхме по центъра, та като се прибрахме проверихме в нета и единия печели комплект сребърни бижута. За първи път с мъж ми печелим от лотарията, та сега трябва да открия откъде се вземат печалбите у наше село.
Нагаина, страхотен сладур е Дарко!
За подаръци от Май Тойс и аз бих се включила, но грам немски не знам...

# 196
честита прическа на Симонка  bouquet и пак си е сладурана Heart Eyes а аз вчера бях пред умиране,седнах на детската градина пред дома,децата ме заобиколиха и викаха на Тео "ей момиченце"  smile3532 викам си "дано като порасне не е толкова нежен"  Rolling Eyes

хайде лека от нас Hug

# 197
Привет!
Ние вече си имаме нова количка "Fisher price" и аз съм безумно щастлива. Цял ден си я гледам и още не съм й се нарадвала  Embarassed . Още не сме я сефтосали, че бебка нещо не обича да седи, а тя е лятна  Laughing .  А точно днес ми се счупи дръжката на сегашната  ooooh!

Бебка е очарована от магическата чаша на "Авент" и пие чай като невиждала  Shocked (досега по никой начин не можех да я излъжа). Само се чудя, как се мие накрайника  newsm78 ?

за космонавтите: в чуденка съм  newsm78 . Взела съм един много сладък, но е от тънките и мисля дебел да не купувам, защото количката има доста плътно (и предполагам, че е топло) чувалче.

oki4, честита ви месечинка! Все по-послушна да става малката чаровница!
vesi_petrovska, честито християнче. Да расте умно и послушно детенце!

Май не сте одобрили предложенията ми за заглавия на темите  Rolling Eyes

Давайте рецепти за бързи вечери
. Аз в момента пека картофки с царевично олио - много ги обичам така и нямам търпение да се опекат, че да си легна   Mr. Green

Още нещо исках да пиша, но ми спи и не мога да мисля. От нас лека нощ и спокойни сънища  smile3524

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 22:49 от Incognito

# 198
Добро утро Simple Smile

Хайде кафенце и закуска от мен

Инкогнито честита количка. Дай снимки да я видим Rolling Eyes
Нагаина страхотна фотосесия сте направили, Дарко е истински бонбон Party
Слънце честити четворка от тотото и прическа на Симонка Hug
Шуши честита ви печалба, страхотен късмет сте извадили yes
Ние пък от както Алек се е родил все получаваме лотарийни билети за подарък, ама познайте колко сме спечелили нещо Tired

Аз купих чувалче и мисля да си го ползваме, ама той Алек в количката си седи мирен. Само дето все по-често седи полуизправен, набран на коремни мускули (аз държа количката в полулегнало положение, че той нашият още не може да седи стабилен) Космонавт имаме цял от кумовете, за сега не мисля да купуваме, като го израсте - тогава.
Май ще продавам шезлонга ни - ми страх ме е да го оставям Алек там - той се набира, сяда и се провесва напред. Направо ме е страх, че ще се обърне заедно с шезлонга върху него ooooh!

Сетих се да ви питам - имаме първата играчка, но й свършиха батериите и вече не иска да пее. Някой да е успявал да ги смени (че гледам всички шевове са само вътрешни)?
И Алек харесва да пие от чашата на Авент - научи се за 1 ден - бях му я оставила да си играе с нея. Само че нещо се подлива, дали аз не съм сложила накрайника правилно newsm78 (има една дупчица, от която забелязах, че тече). Инкогнико накрайника аз си го мия с верото на Бочко Peace

Вчера ми беше един луд ден - първо бях оставила Алек да се гледат с татко му(за първи път), ама нали си ни е добро детето та е слушкало много Flutter. През това време аз ходих на маникюр (не сложих ноктопластика), стана доста сполучливо, пък и маникюристката не ми взе никакви пари (приятелка ми е), после ходих с булката на последни покупки, на среща с гримьорката и за украсата на ресторанта. И понеже категорично ни отказаха моминско-ергенските партита й връчих бельото, което й бях купила за повода. Милата остана много приятно изненадана, толкова се разчувства. Вечерта детето заспа след като си изяде кашата и си поигра малко в леглото некъпано и се събуди чак тази сутрин в седем (аз си мислех, че ще се храним посред нощите, че вчера само четири хранения имаше, ама той взе, че ме изненада).

Хайде, че стана километричен пост (за което се извинявам). Хубав ден на всички Hug

# 199
.
И Светле можеш ли да ми препоръчаш детски магазини в Пловдив,освен Вис Виталис,където мога да намеря всичко необходимо за зимното пазаруване Praynig? Сестрами за някъкво Щурче говореше,ама къде е,що е хич не знам newsm78

Отстрани на Халите има един магазин продават дрехи на Карамел-много са хубави.Там видях от тия гащеризони зимните и якенца към тях. Има и разни други малки магазинчета по центъра .Не съм пазарувала скоро и незнам да ти кажа. Ние предимно от Турция купуваме. Имам и дрехи от Ларедут .Абе много дрехи сме обличали по 1-2 пъти или ИЗОБЩо,защото докато застудее са му малки вече. Какво да ги правя незнам.В продавалника продават ли такива неща?
Това "Щурче" пък изобщо не съм го чувала.....Ти питай сестра ти и да кажеш на мен хихихи Да не става въпрос за "Щъркела"?Аз от там нищо не съм купувала.

Имаше и един много зареден на железарска , по посока енергото - срещу кукления театър.Аз от там миналата година намерих шапка и ръкавици на една моя приятелка.Има и дрешки.
До ресторант Стадиона , на Младежка където правят шоф.курсове , преди пазара.Има сладкарница,кафе Мариана и голям детски магазин.
В Рума в Тракия по едно време имаше детски магазини.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 09:13 от natsti

# 200
Здравейте,

Написах си поста и дребното го изтри  Joy

Ние пак спахме през 2 часа, но не плака, а беше жадна. Пие вода като смок. Та в тази връзка, нямаме никакъв успех с чашата на Авент. Ще взема да и давам пак от шишета с 3 дупки, че да свиква. Нямам намерение до 1 годинка да си влачи с шише.

за зимните дрешки- аз си поръчах такова чувалче от щатите. Ние от 3 месеца си седим вързани в количката. Имаме и един космонавт и мисля да купя една грейка.

Хайде приятна разходка.   bouquet

# 201

Сетих се да ви питам - имаме първата играчка, но й свършиха батериите и вече не иска да пее. Някой да е успявал да ги смени (че гледам всички шевове са само вътрешни)?

да споделя опита си Mr. Green и ние имаме такава,спря да свири,разших я от муцунката,извадих механизма,обърнах батериите и тя пак започна да свири Rolling Eyes за сега нямаме проблеми,свири си,смее се  Peace

# 202

да споделя опита си Mr. Green и ние имаме такава,спря да свири,разших я от муцунката,извадих механизма,обърнах батериите и тя пак започна да свири Rolling Eyes за сега нямаме проблеми,свири си,смее се  Peace

Мерси много, ще пробвам Hug

# 203
Добриутру!

Да вземем да открием днес клуба на недоспалите, че още никой не се е обадил май. Миро се буди в 2, 3:30, 4:30 (не беше заспивал изобщо от предното будене), хранихме се, в 6 и нещо звънна алармата на тати за работа и тъкмо ми вика: "Оох, мило, завиждам ти, че ще можеш да си доспиш!".  Mr. Green
Да да, още след като затвори вратата в 7:10 и познай какъв вой нададе. И така.. до сега. Тъкмо заспа. Аз сега ще хапвам пред компа, че ми стърже вече.

Май кафе няма да пия, та да дремна малко.. Може пък и да ми се удаде, знае ли човек.  Tired

Хайде оставям ви, оплаках ви се, после ще се разпиша...

Вили: ама много ви е послушен мъжа (малкия де)! Пу-пу!  Hug

# 204
  • София
Привет!
Анастасия, брой ме и мен в умиращите за сън.  Crazy Tired И не само заради Алекс ставах, баткото ни също се буди 100 пъти тази нощ, дали от емоции за ДГ или нещо друго, не знам. Сега съм на автопилот направо Crazy
За похода едва ли ще успеем, въпреки че ми се иска. Защо все в такива часове ги правят тези събития  Rolling Eyes
Нагаина, Дарко е разкошен, пу-пу!  Heart Eyes
И Симонка е бонбон!  Heart Eyes Честито и за печалбата, Слънцето! Хайде, пък следващия път да черпиш за 5-ца или 6-ца!  Sunglasses
Честита печалба и на Шуши! Много готино - тъкмо да й останат за спомен от кръщенето на Мария. Само дано да са хубави.  Simple Smile
Вили, и нашата чаша течеше, като баткото пиеше от нея, не знам защо  Rolling Eyes На малкия още не съм давала.
Космонавтчета имам от баткото, но едва ли ще станат на Алекс. Не им съвпадат размерите в зимен период  Crazy Не знам дали да купувам  newsm78 , или да караме на гащеризони тип-грейка.

# 205
  • София
 Здравейте Hug
 Честити месечинки на бебоците от 25.02 и 25.03  bouquet
 Честито хрисиянче на Веси!!!
 Честити печалби на Слънцето и на Шуши Grinning
 Благодаря на всички за отговорите, ходих на лекар, имам сърцебиене от преумора и напрежение, не мога да пия лекарството, остава ми да се гръмна или да гръмна източниците #Crazy
 СЗА, извинявай, че съм се объркала като така съм те категоризирала, значи картофчето е въведено и сега с морковчето ще предлагам и картофче.
 анастасия22 - кафе и аз вече няма да пия, имам забрана от доки Simple Smile Влади си се буди за хапване както си му е реда, няма шанс да пропусне да се насуче, преди лягане почти не суче, не е гладен, а може и да изпускаше едното, ако се насукваше вечер, ама това е..
 На Вили малкия мъж освен че е послушен е и мн красив (пу-пу), ще има много кандидатки Grinning
 Елвинг, иначе как се чувства баткото в градината?
 Лелее, мами вижте какво бебе http://news.yahoo.com/nphotos/slideshow/photo//090923/photos_od_ … fbcaf619080ac6d3/
 Кажете ми, моля ви как да слагам линк по име "цък" или "тук", че е мн тромаво така.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 11:22 от *Elle*

# 206
  • Варна
Здрасти,
Ел, аз не ти отговорих, защото СЗА написа всичко, а и по-му разбира от мен със сигурност. Лоша работа това със сърцебиенето  Hug  Малко непукизъм му е майката, подпомага и лактацията  Mr. Green   Hug   

За дрехите навън - в момента е малко кофти, с тия големи амплитуди, но по-добре така, отколкото само студ.  Ако сложа чувала през деня, ще и спарва, а вечер бая си захладнява. Аз затова все още карам на принципа зелка - денем с къс ръкав и обличам постепенно връхни дрехи и едно одеало - да има какво да изритва на земята  Mr. Green  За после се надявам чувалът да топли достатъчно, а  в него да си е с нормални зимни дрехи. Тия космонавти ми се струват доста сковаващи.   

Дарко търтейчето е върха!  Laughing

# 207
Ох туй мойто дете е решило, че точно днес трябва да мрънка постоянно. В момента, в който го оставя някъде и наддава един вой, а аз имам да чистя, подреждам, простирам... Сега се хили доволно в ръцете ми. Май вече почна да проявява характер и да разбира кога е станало на неговото ooooh!

Честити месечинки на групичката от 25.02 и 25.03Леле ooooh! това бебе е гигант #Crazy

# 208
Привет  Hug!
Хайде и аз да се включа най-после, накратко да разкажа какво се случва около нас.
За съжаление не ни сложиха третия пентаксим, имаме едни лишейчета от доста време, но не ни минават, а се мазахме  с различни неща. В последно време се увеличиха и зачервиха...та за това доки отложи ваксината, незнам на алергична основа ли са, от храна ли са предизвикани, кожен проблем ли е...  newsm78, поисках си направление за алерголог и за другата седмица си записах час, та да видим какво ще каже...И какво ще правим и с ваксината.
Дупето ни се беше подсекло, но вече почти ни мина, мазах с Имазол, но се влоши още повече,  после нашата педи ни изписа рецепта за кремче, което се приготвя в аптеките и ни подейства добре, а и Никита ни даде кремче против подсичане, което майка и е доснесла от Щатите и то доста ни помогна. Peace
За един месец сме качили 320 гр., та вече сме 7 760 гр. и 69см., а и след рекордните 1 кг. за месец, така съм по-спокойна, че не ми се искаше да ошишавеем. Миналия месец ни бяха измерили 71 см, сега 69 см., та започвам да се съмнявам доколко са верни тези мерки?
newsm78
Ох като слушам как много мами стават по няколко пъти нощем направо се чувствам...   Whistlingами Марти заспива в 21:00ч. и към 07:00 ч. се събужда а имахме и време когато ставаше към 09:00ч., но въпреки всичко и на мен постоянно ми се спи...и се чувствам все изморена. Sad
Трябва да купувам дрешки за зимата, че нищо не се съм пазарувала... гледам и това обсъждате, та се чудя какъв космонавт, размер... newsm78
Честити месечинки!   bouquet
Е това е от мен за сега, лек ден!

# 209
dobro_nastroenie , аз малко късно се включвам, но се сетих че за подсечено дупе помага и запарка от смрадлика. Много облекчава и успокоява. Но важното е че на Марти е започнало да му минава. Като пишеш за спането, се сетих че имаше време когато и Лора ми спеше до 9.30 сутринта, но сега това ми  се вижда доста далечно, даже го бях забравила.

Да споделя и моя опит с магическата чашка на Авент , ползвах я с баткото и да ви кажа изобщо не съм доволна! Сега с Лора в никакъв случай не бих си купила. Ами този накрайник практически не може да се измива. Хайде мекия как да е с 300 зора успявах някак си, но твърдия е невъзможно. Става само, ако се дава вода. Но дават ли се сокчета, чайчета, мляко или нещо друго вътре се натрупват ужасни мръсотии.
Още не съм купила, но като купувам чашка ще гледам да я избера такава, че да може да се измива добре!

Щях да питам май СЗА беше споделила, че на баткото му е паднало първото зъбче. И на нашия батко едно му се клати, може би скоро ще падне и в този ред на мисли - какво беше това за феята на зъбките? Подаръче ли се купува ... нещо май такова ми се върти в главата, но не мога да се сетя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт