Първо за MyToys да кажа, че аз ще мога да направя поръчка най-рано след две седмици (тогава ще ми е готова картата), така че ако иска някой друг да поръча сега, пък после може пак да поръчаме. А отстъпката за нови клиенти май става като вкараш някакъв код (има ги в темата). Аз засега съм си харесала само един дървен уолкър и раничка с Маккуин
В Wallmart цените наистина са доста по-ниски, но пък няма ли доставката да ги оскъпи много нещата. Тя колко е всъщност, че аз нещо пак не съм разбрала
На похода, а и след това, ми беше много приятно в компанията на oki4 и Мария, която е страхотна. В началото ни гледаше малко подозрително, но после ни пя, хапнаха заедно с Тео и поспаха, а ние с oki4 обикаляхме и си бъбрихме. Ето малко снимки
Заговорихме се, че досега не сме правили среща в Южния парк, та ако има желаещи за среща там, да кажат кога им е удобно и да се разберем да се видим, докато времето все още е хубаво.
Galina, (тя SZA вече ти е казала) до Захарна фабрика е Западен парк. Може пък и на 4 и на 9 да се организираме за срещи, стига да има желаещи. На някои им е по-удобно в работните дни, а на други в почивните, та ще имат право на избор.
На Ники все аз съм му готвила и камерата на хладилника е вечно пълна със зеленчуци главно. Е, не са домашни, купувам си от борсата, режа ги на кубчета, слагам в пликчета и замразявам. Свекърите преди ни даваха телешко и заешко месо и него също си го правех на съвсем малки порцийки и замразявах сурово. Отделно си купувах от замразените броколи, карфиол и спанак и ми беше много лесно да готвя така. Сега пак си напълних пликчета с моркови, тиквички и печени чушки и в скоро време почвам и на Тео да готвя.
stasi, дълъг и щастлив семеен живот ти желая и много здраве на малката шаферка
За неспането не ми се говори - и аз като dessiss си мечтая за поне 3 часов сън, без да ме събуди някой.
Моето диваненце от няколко седмици няма никаква нощна пауза - буди се много често и мрънка в просъница. Не мисля, че се буди от глад, но в повечето случаи само с ц*ца се успокоява. Тъкмо заспи малкото и се чува баткото от другата стая да надава вой, и идва и той да легне на "големия креват" - съответно при цялата дандания малкия пак се буди

От два дни се наливам с чай от маточина, а на Тео се опитвам да пробутам чай за Лека нощ на HIPP, но без особен успех. Започнах пак да давам и Дормикинд (не много редовно обаче
veselinа, в Даяна и Ники винаги има бельо и пижамки, поне от тези, които те си шият. За момиченца, незнам как стоят нещата, но слиповете, често се разшиват отстрани по шевовете. От потниците и пижамите нямам оплаквания
Аз дрешки с рязан етикет си купувам главно от KidsMania Освен в нашия квартал имат магазини на пазара в Слатина и на Борис. Ще потърся точния адрес ако ви интересува.
Въобще не мога да си спомня какво още щях да пиша
Чакам пералнята да свърши и излизаме с Тео Приятен ден на всички

Сигурно е най-прекрасното нещо на света да чуеш мама!
(
и бях сложила мляко да го варя и познайте какво изкипя а как мирише сега. Ама нали всичко да свърша та ...сега ще чистя но давидя как ще изчистя загорялото
adenis 
Добре, че на Алекс нищо му няма след малкия инцидент - браво на героят - даже си и трайка, Стела оревава света само до тоалетната да ида, а камо ли да има нещо по-така...