В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Гери Мур, ЧРД на каката, да ти е здравичка и много щастлива!!!
Стаси, честито бракуване!!! Много семейно щастие и само хубави неща!!!
Светлето - честито ви озъбване!

за стаята- ние не я отопляваме. 25С е сага.

# 361
КаЯна, много хубави новини! Все така да имаш поводи за почерпка!  bouquet И силна  Hug за Яна. Сигурна съм, че всичко ще са оправи при нея. Praynig

АлЕкС-мама, и аз се замислям за същото, но ще захраня Рая с повечето основни храни и тогава ще минем на по-обща храна. Надявам се това са стане след 2 до 3 месеца. Днес например и дадох да опита едно оризче от нашата зеленчукова супа. Wink

Nagaina, последните дни не затоплям, но по-миналата седмица пусках по малко печка като беше по-хладно. Ако захладнее пак по-малко затоплям преди баня, но пък после проветрявам, че да спим на хладно.

veroniki, благодаря за отговора. Hug Номера с топлото пюре и обърнатите бурканчета го прилагам и аз от сега за двудневните пюрета за Рая. Peace

Роска, аз мажа зъбките на Рая с Gengigel по предписание на педито и съм доволна, стига да не забравям да я мажа. Понякога е супер нервна и като я намажа и заспива за минути. Ама аз давам и дентокинд, де... от 2 седмици.

# 362
  • Стара Загора
Как сте всички. Аз тези дни нямах никакво време да пиша, затова на патерици честити поводи на всички и честита проходилка на Радо!!!  Hug
Празникът на свекървата мина добре. Бях обещала снимки - http://slancetoo.snimka.bg/family/pricheski.396008.15122813
За съхранението на тиква - аз миналата седмица се сдобих с 2 тикви. Едната я обелих, нарязах я на парчета и я сложих във фризера. Симона си я хапва доста добре.

# 363
# 364
  • София
 Нинчето честита проходилка. Все забравям за гриста да кажа - рецептата е 8 равни супени лъжици на 1 литър мляко. На Ники му правех една порцийка с 250мл. мляко и слагах 2 равни с.л. и никога не е ставало гъсто  Peace

SZA, най-вероятно ще ходим в събота, само да не се случи нещо непредвидено. Тя онази темичка не е от най-посещаваните. Обикновено се включва мамата, която ще чете, да каже каква ще е приказката и толкоз.

На Тео ще почна да му готвя като въведа повечко неща в менюто му, но засега все още сме далеч от този момент. Е, може от време на време да му забърквам по някое пюре, но засега си караме на купени.

rossykv, и аз като видях Стела и Калин, на снимката с лигавниците, се опулих  Shocked - много бързо растат дечицата, като гъбки са.
 Благодаря за честитката за количката, ама и тя ни е наследство от баткото. Откакто се вози в нея обаче Тео е неузнаваем - кротува и даже заспива докато го возя.

КаЯна, честито ви возило - леко и безаварийно ползване

Бягам, че Тео си плаче за банята. Не ни разрешава да закъсняваме за този важен ритуал  Naughty.

P.S. ха-ха  hahaha Elg сега видях снимката на Елия в подписа ти - голям образ е   love001

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 20:11 от veroniki

# 365
  • София
Здравейте и от нас. Ами при нас положението е много шантаво, утре пак ще ходи на доФтор. Калин повъзстанови от вчера спането нощем чат-пат, но денем е мнооого странен... и много, много хремав. Тез вълшебни кафяви капки за колко време започват да действат  newsm78

В тази връзка, последните промени показаха че ще имам свободно време в София и на 4-ти и на 9-ти. Вие решете кога ще ви удобно. Това вече е последно.Пак казвам. Кажете ми как се казва този парк дето главния вход гледа към ж/к  Захарна Фабрика. Там  ако искате ако не където кажете ние сме с кола така че няма проблем където и да е.

Ами ще направим срещи и на двете дати, то е ясно  Mr. Green Тоз парк кой ще каже кой е, аз не го знам това Захарна фабрика кое е  Embarassed Embarassed Embarassed Значи уточнило се, че е Западен парк. Срещите обикновено ги правим на централната алея - това е от входа от към бул. Сливница (Централен вход) навътре в парка - тя се вижда алеята. Какво ще кажете да ги пиша срещите пак от 11 ч., пък който когато дойде  newsm78

Моля да се изкажете за среща в Южния парк. Изказали сте се... На нас ни е доооста ходене - от единия до другия край на Витошка, ама защо пък не  Whistling Whistling Whistling Претенции за ден и час има ли? Да останат ли срещите в Борисовата при това положение? В Западния парк?

Елвинг, и Калин не приказва...споко

# 366
Аз пак съм изруснала нещо.

КаЯна- честита ви кола. Браво на Яна за папкането. Hug
Зеленкото- дано се оправя бързо Калин.
Вероники- благодаря. То друго си е с очилата на тате.  Joy

Хайде от нас лека и мека. Hug

# 367
Здравейте Simple Smile
Ние днес бяхме на консултация и вече сме 9770 гр и 75 см. Grinning Белега от БЦЖ-то ни е екстра, така че всичко е ок.
Лека вечер на всички!  bouquet

# 368
Айде и аз набързо да напиша, че така ми се спи... Tired

Нинчето, браво на добрите резултати! Все така да сте!

Elg, ама верно е голям сладкиш Елия. Да я нащипкаш по бузките. Mr. Green

Зеленко, дано избият тези зъбоци и да му мине на "зетя" по-бързо. Hug

Слънце, много добре е така тоалета - супер изглеждаш. Браво!

От вчера пък аз давам на Рая лека на Роси за съня... как беше...Дормикинд - та сега имам тайни надежди, че може да поспя и аз малко. ooooh!

# 369
  • Костинброд
Добра вечер на всички.Изключително много ви благодаря за поздравите за рождения ми ден Hug-наистина се разчувствах Почерпете се всички за мое здраве  party023 и за здравето на баткото,който имаше рожден ден преди няколко дни,но празнува вчера.Иначе и ние сме в отбора на мрънкащите и с течащи носове.Честито и от нас на всички които имат поводи-рожденни дни,сватби,кръщенета,зъби,коли и проходилки(Нинче и ние преди два дни купихме същата проходилка от Хипото-със здраве да си я ползвате).Прегръщам всички и целувки на бебоците....... 

# 370
  • София
Включвам се преди да легна, щото немога да гледам  Tired
Миналата нощ диването би всички рекорди по неспане, в 3.30 се събуди за хапване и след тва до 6 реееееев. Татко й направи пътечка в стаята да я разхожда напред назад докато аз се опитвам да спя. Накрая я сложи до мен и тя почна да се хили и да пищи от кеф. Да видим тази нощ как ще е...
И сега да си похваля гарджето, три дни папка домашно картофено пюре, утре ще й забъркам тиквичка с картоф, а след това морков с тиква.
Ако се организирате за среща на Южния парк и ние ще дойдем, а на Западен парк, ако е хубаво времето.
Къпем Вики в банята с коритото под душа, а я обличам в стаята без да затоплям на 22-23 граду
Лека и спокойна!

# 371
Здравейте набързо и от мен!

София си е сополива, но като че ли не е толкова силна хремата.Аз обаче се сетих, че имам Бактробан/ нали на 2 мес. също беше със сополи/ и днес 2 пъти я намазах и почти не и тече носа. Зеленко, защо не питаш педито за това мазило? Аз си спомням, че и тогава почти от раз спряха като я намазах, а от капките преди това никакъв ефект нямаше. Обаче много са и зачервени очичките и много сълзят, днес и капнах от капките за очи, дано помогне. На педи обаче още не съм звъняла, ако не се справя сама, тогава евентуално, щото знам какво ще ми каже и си го правя  Mr. Green /7 години вече се знаем/.

Днес и сготвих първото домашно пюре/ като не броя вареният картоф с кърма/ - сложих морков, картоф, карфиол, тиквичка и чушка. Пасирах и добавих 30 мл.АМ и да видите как лапа детето, не ни се беше случвало до сега да яде с такъв апетит, а уж е болна. /изяде цели 80 гр  Crazy /. Много съм доволна. А следобяд и пасирах половин банан с един резен пъпеш - е няма такова лапане, едвам смогвах с лъжичката, изяде поне 150 гр. Определено ще минаваме на домашни пюрета, и без това едвам смогваме вече на купешките.

А, и да се похвалим с мерките - качила е 350 гр. и 1 см. и вече е 6.800 и 66,5 см. / то на фона на Радо си е нищо, ама... Laughing  Wink

Хайде лека нощ!

# 372
  • София
 Тази вечер децата ми си легнаха без обичайната баня  Sad Вижте каква беше водата
Позабърсахме ги с мокри кърпи, измихме зъбите с минерална вода и по леглата.

Днес три пъти писах и все забравям да ви кажа, че този месец списанието Моето дете се продава с книгата "201 детски игри и занимания" Автор е Джони Левин и има доста полезни идейки за забавления, като на всяко си пише за каква възраст е подходящо. Цената е 7.99лв.

зеленко, ние в събота с oki4 стигнахме пеша до южния парк след похода. Честно казано, не го усетих пътя, но и компанията беше приятна, та затуй ще да е било  Wink. Като се разберем за среща, може да се присъединя към теб (ако ме искаш  Mr. Green) в прехода по Витошка - мен ходене не ме плаши, а и детето трае докато се движи количката.
 Претенции нямам, другите да казват. Що се отнася до срещите в Борисовата и Западен парк, не мисля че трябва да ги прекратим. Има мами, които биха дошли на среща в Борисовата, но не и в Западен парк и обратното  Peace

Коларгол веднъж ми предписаха за Ники и ефекта беше никакъв, само дето омазахме сума ти чаршафи, калъфки и пижами. Като беше малък два пъти ни правиха в аптеката едни прозрачни капки (май с адреналин бяха) и от тях му минаваше хремата много бързо. Но то май в зависимост от вида на сополите, зависи и капките какви ще са.
 Бактробана наистина е много ефикасен (и скъп Mr. Green) Peace, но обикновено първо се взима секрет, за да се види дали има нужда от него, щото си е един вид антибиотик. На мен и остана почти пълна тубичка - ако на някой му трябва да свирка  Whistling

*Nikita*, много ти е фина мадамата  Hug. Моя хубавец още миналия месец беше 7550гр.  ooooh! - сумист ще го правиме.

dessiss, дай снимка, на която да се вижда хубаво пъзела. Ще потърся на едно място, откъдето съм купувала преди такива пъзели. Ако го нямат наличен и покажа какво искам, момчето ще ми го потърси по складовете

Хайде лека нощ от мен и спокойно спящи бебоци

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 00:01 от veroniki

# 373
  • Варна
Стела пък още не се обръща, ни в едната, ни в другата посока, ама на мен не ми пука...  Whistling
   Ми нали ти викат "мама", к'во да ти пука  Mr. Green 

Nagaina, днес вечерта беше 20 градуса, че оставих цял ден леко отворено, досега беше 21-22. Ние също не топлим още, не виждам да трепери след баня, но ти знаеш как ходеше гола цяло лято - може да се е калила. Или ме е наследила, аз съм много "топлорничава"  Mr. Green 

Аз днес пробутах .... 1 лъжичка морков  Close    Не яде, но пък кротува и спи нощем - ми ще се радвам на каквото има.
Елвинг, какъв доктор, какви срички!?!? Пък и Веси както каза - то голям келепир като проговорят.  На мои приятели щерката (на 4 г.), ако имаше "mute" бутон, грешка нямаше да има  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   

# 374
Към по-опитните мами-кога поприключихте с пюренцата и започнахте да давате примерно от супичките и манджичките за вас,преди да сложите подправки?
Чудя се,че нещо вече трудничко стана финансово положението. Crazy След колко време ще дойде този етап? newsm78 И тогава сухарчета ли се трошат вътре или?Извинете за въпроса,ама... Blush
Тука майките около мен са преминали на такива неща от 5 месец... Rolling EyesАма те от 3 захраниха... newsm78
Още не сме приключили с пюретата, но давам и от другата храна. Раzбира се, внимавам Ината да е яла вече неЩо подобно и да не е прекалено със солта и подправките. Днес си хапна например картофена крем супа с обеzсолено сирене. Е, следобед Яни я беше почерпила с шоколадова вафла.  hahaha После чистих шоколад и от ушите на бебата. Сутринта дадох попара и беше приета с мноооого неохота. Ама кашите ги хапва като коледно шопарче.  Heart Eyes

3еленко, Кларгола на Яни й подейства zа около 2 или 3 дни. Сега хремата я пресякох с клеева тинктура, но детето се иzмъчи максимално. Това добре иzсушава, но е крайно неприятно. Док днес ни предписа Виброцил. 3а хрема давам и Кориzалия.

Таккаа, това горното го писах снощи.. Това беше една отвратителна нощ. Преz два часа Инката направи исвтерии, че не може да диша преz нослето, а сега пее и май се напъва и да се наака от кеф като ме гледа такава "свежарка".  ooooh! От Виброцила повърна и давам прост Стеримар и после смуча с помпата. Ха поzнайте какъв е кански рев.  Tired
А и мен ме zаболя гърло и ми се поzапуши носа...

Добро утро на всички и черпя с чаша силно кафе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт