Стаси, честито бракуване!!! Много семейно щастие и само хубави неща!!!
Светлето - честито ви озъбване!
за стаята- ние не я отопляваме. 25С е сага.
И силна
за Яна. Сигурна съм, че всичко ще са оправи при нея. 

Номера с топлото пюре и обърнатите бурканчета го прилагам и аз от сега за двудневните пюрета за Рая. 

.
Elg сега видях снимката на Елия в подписа ти - голям образ е

Претенции за ден и час има ли? Да останат ли срещите в Борисовата при това положение? В Западния парк?

-наистина се разчувствах Почерпете се всички за мое здраве
и за здравето на баткото,който имаше рожден ден преди няколко дни,но празнува вчера.Иначе и ние сме в отбора на мрънкащите и с течащи носове.Честито и от нас на всички които имат поводи-рожденни дни,сватби,кръщенета,зъби,коли и проходилки(Нинче и ние преди два дни купихме същата проходилка от Хипото-със здраве да си я ползвате).Прегръщам всички и целувки на бебоците....... 
/. Много съм доволна. А следобяд и пасирах половин банан с един резен пъпеш - е няма такова лапане, едвам смогвах с лъжичката, изяде поне 150 гр. Определено ще минаваме на домашни пюрета, и без това едвам смогваме вече на купешките.
Вижте каква беше водата
. Като се разберем за среща, може да се присъединя към теб (ако ме искаш 
, но обикновено първо се взима секрет, за да се види дали има нужда от него, щото си е един вид антибиотик. На мен и остана почти пълна тубичка - ако на някой му трябва да свирка 
. Моя хубавец още миналия месец беше 7550гр.
- сумист ще го правиме.
Не яде, но пък кротува и спи нощем - ми ще се радвам на каквото има.
След колко време ще дойде този етап?
И тогава сухарчета ли се трошат вътре или?Извинете за въпроса,ама... 

После чистих шоколад и от ушите на бебата. Сутринта дадох попара и беше приета с мноооого неохота. Ама кашите ги хапва като коледно шопарче. 
От Виброцила повърна и давам прост Стеримар и после смуча с помпата. Ха поzнайте какъв е кански рев.