Сега пробвах и с вода от овесени ядки, пък ще видим...
Сега пробвах и с вода от овесени ядки, пък ще видим...
. Честит рожден ден на мъжа ти!
Не си позволявай такива чрни мисли. Разбира се, че си прекрасна мама. Безсънието е ад. Знам от опит.
Няма ли кой да изведе Вики на разходка, а ти да спиш в това време? Нищо друго не ми и два на ум.
Тъжно е когато се разболеят мъниците, но това е част от живота. Изграждат си имунитет.Не е твоя вината в никой случай.

Преди ревеше че я къпем. 
Иначе днес въведох банан, първия плод досега всъщност В комбинация с ябълка(Хип).Купила съм и спанак на Сънвал,но другата седм.нали сме на консулт./ваксина и евент.изследвания и искам да видя колко и е хемоглобина без желязосъдържащи храни,та след това ще го въведа..
Евала на все още кърмещите от вас- за това също се изисква доста воля и ограничения! Сигурна съм,че и вие ще си възвърнете формата,още повече че скоро ще прохождат децата и тогава няма да има спирка за всички нас! 
До сега нямам оплюти опити,така беше и с Дарина.
Чакам с нетърпение домашните тикви да узреят,и ще давам до дупка докато ги яде,че и каката уж много ги хапваше,ама като наближи възрастта на осъзнатото"АЗ" рече и отсече"тиква-не!" 
После пасирам всичко(заедно с водата),ако дойде по-гъсто,добавям преварена гореща вода.Когато пасирам докато е горещо,пюрето става по-пухкаво.За мен това е най-лесното "готвене"-няма подправки и всичко се сварява почти едновременно,обикновенно голям картоф с няколко зеленчука(1 чушка,1 малка тиквичка,1 малка глава лук,1 морков) ми стига за 3 дни(яде по 190-200гр.) на обяд. 

Така изглежда: http://bodlivata.snimka.bg/cooking/dyukan-produkti.415141
То ще се окажете че всички готвите.На мен ми се струва голяма хамалогия, ама може и да не е така, я обяснете в стъпки какво правите? 
Можеш да добавиш и сирене, масло, каквото там си въвела.

/.?!? Нещо го няма, бял лист ми се отваря.Зеленко, ти кога ги прати твоите?
Иначе и аз кисела или гриса ги правя за 5 мин, а пък какво с едни зеленчуци ли няма да се справя?

не знам дали е от зъбите или е настинал,обаждах се на доки,препоръча ми да купя 2-3 неща и сега сме по-добре,поне вече не се усещат сополите,може и от зъбите да е,защото когато спи няма такива симптоми като сополи 
- сега като приспивах Ники и нослето му захърка и го чувам докато спи, че хърка. Батко му беше цяла седимца с хрема и ме е страх да не е прихванал - не ми се ще да го водя хремав при здрави бебоци. Ама много ме е яд, да знаете. Иначе МОЛ-а ми беше супер удобно. Ами следващата среща да я направим направо в някой МОЛ - може и този на Стамболийски?
Купувам основно Гербер, Сънвал, Семпер и Хип. Пюретата със замразени зеленчуци се правят по същия начин, като с пресните 
Рая тази вечер през ръката ми падна от дивана на пода... и така се изплаших и извиках, че тя се разрева ужасно... иначе така се извъртя и през ръката ми падна по коремче, та не си удари главата, щото я държеше вирната.
Плака милата с хълцане и цялата се изпоти. Много се изплаших... звъняхме на педи, каза само да я наблюдаване за повръщане.За сега не повръща и бързо се успокои, изкъпахме я и си заспа милата без проблеми. Сега ми е гузно и ходя да я проверявам през 3 минути, а тя си спи блажено... дори не премрънква като друга вечер, та ме хвърля в ужас.
Дали не си повредих детето нещо с това падане... като лудите ходих да меря дивана да видя от какво разстояние е паднала. Изперквам.
И аз от там се консултирам. Иначе до сега по препоръка на педиатърката първия месец бяхме само на зеленчуци - различни и всеки го въвеждах по 5 дни, само първия /картоф/ 7 дни. От втория месец започнах да давам месо, а почти 2 седмици след това и плодовете следобед. Оризова безмлечна каша давам от 4 дни и то в периода 9:30-10:30, защото след това Рая заспива. Зеленчуците с месо давам в периода 12-13:30 ч., а плодовете към 15:30 като се събуди след второто спане. До сега заместено хранене нямаме.