Няма да си правя повече експерименти с други каши.Кофтито е че на Фризокрем има само 2 вида.Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Няма да си правя повече експерименти с други каши.Кофтито е че на Фризокрем има само 2 вида.
Снимките поръчах онзи ден и вчера бяха готови. Тя Айрис видя колко са
Нещо обаче тая вечер изобщо не им се отваря сайта? Само при мен ли е така?
Може да съм ги повредила с моите големи поръчки
Ама нали вадя и за свекървата, че и за лелята на мъж ми, а най-вече - за нас
Аз не знам бебе, дето да не е паднало поне веднъж. Ники вече три пъти 
Айде лека нощ от мен.
Може да съм ги повредила с моите големи поръчки
Ама нали вадя и за свекървата, че и за лелята на мъж ми, а най-вече - за нас 

С Мозилата нищо, а с експлоръра това
Е, не от високо, ама...веднъж от столчето за кола/беше на килима/, после от леглото, но сме само с матрак и е ниско.Обаче чак в кухнята чух как издрънча тиквата в паркета.И после за малко да е от високо, бях я оставила на кака и да я пази, седнала на дивана и добре, че нещо ме накара да сложа табуретка до дивана и след малко наща през ръката на кака си/ точно както Тони описа/, се заби в табуретката.Не ми се мисли, ако не я бях сложила
. Уффффффффф! да се оправят сладурковците вече, че родителите - и те душици носят 
.
- вече не мога и да спя - имам чувствотот, че ако затворя очи - ще писне! Като легна от нерви ме сърби навсякъде! А до утре сутрин има още 6 часа - УЖАС!

Но както писах наскоро, чаят от маточина ми действа добре на нервите. Можеш да пробваш. 

и майките покрай мен също се изнервят много бързо и ги държи сума ти време
от толкова нерви и ние намазваме покрай тях 
Имало е дни ,в които си мисля, че бих се пропила или пропушила - ако ще ми помогне
, но бързо ми идва акълът. 
Вчера успях да намеря каша на Лактана и съм много доволна, дано и малкият я хареса.