В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз днес отидох да купя 4 бурканчета плодови пюрета Малечко за да ги ползвам заради капачките,които са с винт и вече почвам и аз да "готвя".Егати купих и 3 броя Сънвал месни ,магическата чаша на Авент(зелена) и една биба на Нук 2-ка и тя прозрачна със зелени охльовчета  Laughing и каша на фризокрем пак си взех.Миналия ден купих бананова на Хумана млечна без да искам -е няма нищо общо.Трябва да исипя целия пакет сигурно за да стане КАША.Много течна стои и мирише кофти и малкия се скъсва да я връща. Sick Няма да си правя повече експерименти с други каши.Кофтито е че на Фризокрем има само 2 вида.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 601
  • София
Здравейте пак от нас.

Никита, ама как така снимка по снимка, аз си подреждам в папки по месеци и качвам цялата папка. И във Фейсбук, и в снимкитеви.ком. Обаче трябва да е под Уиндоус, и то през Интернет експлорър. С Мозила не става... Вечерта зареждам папката и, колкото и много снимки да са, сутрин все са готови Simple Smile Снимките поръчах онзи ден и вчера бяха готови. Тя Айрис видя колко са  Mr. Green

Нинчето, и аз съм с купени пюрета. Нямам сигурен източник на зеленчуци и засега ще караме така. Като поотрасне малко Калин, ще минем на продукти от пазара, но сега така ще е. Отделно, че все още само ограничени доста дейности поради проблемите с ръцете....

Дез, ей сега казвам на мъж ми да търси. Само че не знам дали новият сезон е стигнал до БГ  Whistling

СЗА, на мен ми беше много полезен поста ти за захранването.

Тони_ст, каква лоша майка?!?!?! Да не съм те чула с такива приказки!!! Малките диваненца са вече толкова подвижни, че подобни истории са (почти) неизбежни. А за следващата среща, ще я обявя уикендска според прогнозата за времето както преди.

Седемнадесета Софийска среща: 04.10.2009 г. (неделя) - Южен парк - вход от към ул. Витоша Поради променливите прогнози за времето и интересната температура от 16 градуса за София, срещата се мести в паркчето до (зад) Сити Център София (срещу хотел Хемус), 11 ч. Ако е много студено или вали - в самия Сити Център София: зелено човече, СЗА, Вероники, ТаняР, Крисче, ?Тони_Ст, Окич, Веси_петровска, ?Никита
За мамите, които ще идват с метро или просто им се разхожда по ул. Витошка: събираме се 9.50 ч. пред Съдебната палата, чакаме САМО 10 минути и 10 ч. тръгваме по Витошка Сити Център София по десния тротоар, след края на пешеходната зона пресичаме към НДК, после по моста и до Сити Център София. Списък: зелено човече, Тони_ст (по пътя - около НДК!)

# 602
Благодаря ви за отговорите  Hug Нещо обаче тая вечер изобщо не им се отваря сайта? Само при мен ли е така?

А за утре - ако изобщо успеем да дойдем, ще е след 13ч сигурно, че каката се е записала на някакъв кастинг, та днес ходихме и са я харесали, та утре в 12 ни викат в агенцията за подробности  Flutter

# 603
  • София
Нещо обаче тая вечер изобщо не им се отваря сайта? Само при мен ли е така?

Наистина не се отваря и дава по-различно съобщение за грешка от обикновено:

Цитат
# The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. #   

hahaha hahaha hahaha Може да съм ги повредила с моите големи поръчки  Joy Ама нали вадя и за свекървата, че и за лелята на мъж ми, а най-вече - за нас Simple Smile

# 604
Никита, и при мен не се отваря сайта - тамън се наканих да го видя този сайт, пък то... Не съм вадила снимки от 2005-та  Embarassed - крайно време е.

Тони, не се шашкай - всички сме лоши майки по твоите критерии  Hug Аз не знам бебе, дето да не е паднало поне веднъж. Ники вече три пъти  Embarassed Вече не се шашкам толкова, макар че при последното му падане така издрънча, а той така се разрева, че аз ревнах с него (така че те разбирам де). Но това не те прави лоша майка, хайде стига. Освен това нали затова са им меки главите - за да не се чупят като падат  Laughing

Зелено човече, винаги съм на разположение за подобни постове Simple Smile

Аз май ще лягам рано днес Simple Smile Айде лека нощ от мен.

# 605
Наистина не се отваря и дава по-различно съобщение за грешка от обикновено:

Цитат
# The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. #   

hahaha hahaha hahaha Може да съм ги повредила с моите големи поръчки  Joy Ама нали вадя и за свекървата, че и за лелята на мъж ми, а най-вече - за нас Simple Smile

Не си единствената... и аз вчера направих голяма поръчка. Peace

Никита, и при мен не се отваря днес сайта.

SZA, благодаря ти! Единствената ми утеха е, че не си удари главата, защото така се извъртя, че падна по корем и главицата и беше вирната.

# 606
На мен пък нищо не ми дава  Crazy С Мозилата нищо, а с експлоръра това  
 The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

Явно нямам късмет с тия снимки...

А за падането - не съм писала просто, ама София мин. седмица падна 3 пъти в 3 поредни дни... Crazy Е, не от високо, ама...веднъж от столчето за кола/беше на килима/, после от леглото, но сме само с матрак и е ниско.Обаче чак в кухнята чух как издрънча тиквата в паркета.И  после за малко да е от високо, бях я оставила на кака и да я пази, седнала на дивана и добре, че нещо ме накара да сложа табуретка до дивана и след малко наща през ръката на кака си/ точно както Тони описа/, се заби в табуретката.Не ми се мисли, ако не я бях сложила  Confused

# 607
  • София
 Влади не иска да спи часове наред, като се опитаме да го приспим реве ужасно. Какво може да е? Какви са симптомите за болки в ушите? А зъби може ли изведнъж да са го започнали, отчаяхме се с мъжа ми, ревлив е, но никога не е имал проблеми със нощното заспиване.
 Съдра се от рев и му дадохме Панадол, ако са уши, друго не може да му помогне, не знам..засега заспа. Надявам се някой да сподели какво би могло така да го разплаче..приспахме го в хола, а в стаята като го носехме веднага ревваше, много е странно всичко.. Tired

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 00:02 от *Elle*

# 608
Еле, зъби са сигурно, щом се даде панадол и се заспи след половин час - болка трябва да е било  Sad. Уффффффффф! да се оправят сладурковците вече, че родителите - и те душици носят  Rolling Eyes

Тони, ама как може така да се самообвиняваш - случва се това с падането на всички. Понеже каката ми беше падала 2 пъти, единият път от количката даже  Shocked, се бях зарекла, че с Марти ще внимавам и ТОВА дете НЯМА да падне НИТО веднъж  Confused. Дръжки - пак си падна от спалнята и това е! Щом не повръща до сега - нищо й няма, поплакала е, сега спи като нова Simple Smile

На Марти му проби и другия преден зъб - сега от двата зъба виси по парче месо - няма такава драма - толкова ми е жал за него  Cry.
Равносметка - будене през 40 мин. Дип, че още не сме легнали - вече се буди 4 пъти #Crazy - вече не мога и да спя - имам чувствотот, че ако затворя очи - ще писне! Като легна от нерви ме сърби навсякъде! А до утре сутрин има още 6 часа - УЖАС!
Дано спите всички сладък сън!

# 609
Добро утро! Ето кафенце, закуската ще е от някой друг Simple Smile

Ники определено е с гадна хрема вече, от която кашля дори по малко... Кофти е, че и Гого нещо пак се хремоса, хем се беше оправил... Изобщо, много гадно това с болестите, уффф.

# 610
Привет.
Аз нещо така съм яхнала метлата,че сама не се понасям и никого друг. smile3515
Станали сме в 4.50,рекорд.Спа вече един сън малкия,но въпреки това не спря да мрънка и направо здраво ме тресе нервата. Tired
 Whistling
И времето е едно смотано,и на разходка не можем да отидем.Добре,че сте вие,че да е успокоявам,че не сме единствените,ама не че по-добре ми става.
Да избиват вече тез зъби и да оздравяват болничките,че да се успокоят и децата и ние.Защото не се издържа.
И на мъжа вече взех да си изкарвам,ужас.Що за човек съм станала. ooooh!
Айде,закуската от мен!

# 611
  • София
Здравейте и от нас. Справка за времето в Люлин - студено е, но не вали, макар да е мокро - явно се е изваляло нощеска. След малко тръгваме за срещата, обаче установих, че нямам телефон на Галина, т.е. на специалния ни гост, а не помня да се е записвала наскоро... дали е видяла, че мястото на срещата е променено? Ще моля който има координати, или да ми пусне СМС с номера й, за да й се обадя и да я предупредя, или лично да й се обади. Ако ще и друг да не дойде, поне ще се поразходим  Mr. Green

Седемнадесета Софийска среща: 04.10.2009 г. (неделя) - Южен парк - вход от към ул. Витоша Поради променливите прогнози за времето и интересната температура от 16 градуса за София, срещата се мести в паркчето до (зад) Сити Център София (срещу хотел Хемус), 11 ч. Ако е много студено или вали - в самия Сити Център София: зелено човече, СЗА, Вероники, ТаняР, Крисче, ?Тони_Ст, Окич, Веси_петровска, ?Никита
За мамите, които ще идват с метро или просто им се разхожда по ул. Витошка: събираме се 9.50 ч. пред Съдебната палата, чакаме САМО 10 минути и 10 ч. тръгваме по Витошка към Сити Център София по десния тротоар, след края на пешеходната зона пресичаме към НДК, после по моста и до Сити Център София. Списък: зелено човече, Тони_ст (по пътя - около НДК!)

# 612
  • Варна
Като легна от нерви ме сърби навсякъде!
Ох, успокоих се, че не само мен "ме лазят мравки" преди да заспя Crazy Но както писах наскоро, чаят от маточина ми действа добре на нервите. Можеш да пробваш.
Elle, благодаря за подробното инфо Hug
Днес отиваме в Добрич на гости на нашите. Малко разнообразие и вкусни мамини манджи... Laughing

# 613
зеленко писах лично  Hug

абе какво става с нас,всички майки са много нервни напоследък Thinking и майките покрай мен също се изнервят много бързо и ги държи сума ти време ooooh! от толкова нерви и ние намазваме покрай тях #Cussing out

знам че е изнервящо положението на всяка една,но така много вредите на себе си,а и на околните покрай вас,моля ви,не се убиждайте като ви го казвам spoko

# 614
  • София
Привет!
За срещата не писах вчера, но то е ясно - като сме болни отпадаме.  Rolling Eyes Щеше да ми е приятно да ви видя, и да се запозная със спец. гост, но явно ще е друг път  Rolling Eyes
Бебе Мони, права си - за нервите. Мислех са дали да не почна нещо успокоително  Thinking Имало е дни ,в които си мисля, че бих се пропила или пропушила - ако ще ми помогне  Crazy , но бързо ми идва акълът.  Simple Smile
За протокола - с купени пюрета се изхранваме и ние  Embarassed Причините - като при Зеленкото , а и от мързел  Embarassed Но ще правя и аз по-натам, че да не го свиквам както баткото само с готови пюрета и сега не иска да яде никаква манджа  Rolling Eyes
Захранването, поради болестта, го стопирахме  Tired Вчера успях да намеря каша на Лактана и съм много доволна, дано и малкият я хареса.

Общи условия

Активация на акаунт