Сколасах най-накрая да седна и аз пред компа.
Първо да честитя на всички с повод и без повод

Галя, Алекс-мама -

Нинче, благодарности за темата!

Ние иначе сме добре. Преместихме се вече в новия апартамент. Имате една виртуална почерпка по този повод.
(няма да слагам картинки, че съм на мобилен нет, а картинките правят много трафик). Още не сме пренесли всичко, ама има още 1 почивен ден и половина. Хората ходят на почивка, ние се бъхтим здраво. Мъжа ми пренесе почти всичко сам (не мога да се оплача въобще от него
), а аз хич не мога да му помогна, че бабата ни се разболя и не можа да дойде и някой трябва да наглежда звяра все пак. Като стана дума за звяра - той вече си има собствена стая (тя повече на склад прилича в момента, ама...). Спи си сам в нея вече 2 нощи и за сега не се е оплакал
Аз също спя по-добре така. Преди се будех на всяко негово завъртане, сега се будя само ако промрънка нещо. Но пак не ставам, а се ослушвам първо дали не е в просъница. Хайде ставам, че ме чака лудницата.

Лек ден на всички и приятна почивка

Просто е много чувствителен и активен и така.Каза,че единственото нещо,което малко по-я притеснява,е че по принцип се случва към годинка,а Алекс е по-малък.Но аз пък навсякъде четох,че е от 6 месеца.До 4 годинки отшумявало. 
Куку и половина

и Илко до преди месец се засиняваше,много е гадно вярно.Сега скоро не ми е правил такива номерца.Дано и Алекс не прави вече така 
В началото се будеше по два пъти на нощ,после по един път и сега си се събужда сутрин/за мен 5-6ч си е сутрин
Мисълта ми е,че Борката сам ще си изтегли първото храненето по-нататък
,ама здравето на детето е по-важно
.....още не лазим,зъб нямаме,а да стои седнал,това е голяяямото ни постижение