и аз бих искала да се включа (ако може,разбира се),само да реша какво искам,че всичко ми допада
да попитам за доставката,колко излиза,бях чула че е една и съща цифра без значение от поръчан
ите неща
ите неща 
. Омръзнаха ми тези смени на мъжа ми. Сама мъкна количката по стълбите, после къпането и т.н. Това е всеки ден, ама няма начин трябва и парички да се изкарват, за да харчим ние с бебка 
. Особено кайсията с такова отвращение я плюе
. Вече незнам, как да я залъгвам и какво да правя. ЗА сметка на това зеленчуковите ги харесва ( с изключение на картофа
въпретки това я пуснах. Резултата - непокътнато лигавниче
. Всичко си му е наред!

И нас ни гледат все тъпо, защото Влади много се дере като му се спи..днес в зоопарка пак така..не го мисли и си отиди на прегледа, за твое лично успокоение 

) : You&I - Scorpions. Трябваше да е друго, ама DJ-я каза, че нещо записа бил кофти, та.. Имахме 2ри вариант. По принцип май беше на Whitesnake - Is this love, ама да не излъжа..
Дано се обичате винаги така, както "онзи ден" 

А...какво ти е? 
, и ние сме така. На нас ни казаха както си чела, че почва на 6м - когато Алекс го правеше преди, се чудеха, че е много малък. Братовчедка ми е била така, на 2-3г вуйна ми каза, че е спряла да го прави 
Страхотните сладури Борето и Илийката ме радват всеки път, като отворя темичката 

. Почти седем месеца си е супер, аз баткото го отбих на почти осем месеца също по здравословни причини, но те вече са си и големички и хапват и друго, не се притеснявай, важното е да си добре да гледаш юнаците и да им се радваш 
, по половинка малко Хип на обед (60-70гр.)в наааай-добрия случай и малко плодово следобед, съще не може едно цяло (125гр) да изяде. Аз не, че се притеснявам, щото си е пухкава и без това, но ми е странно, що така се държи, хем не е яла от 4-5 часа, хем като хапне малко и затваря устата и не ще повече и почва да се върти и играе. Пък после наддава вой за млякото, пристрастена си е май 
ще стане ще стане и още как
Калина не може да спи като си помисли само, че покривката на масата си е на място. Стана детенце, сложих го в проходилката и то веднага zапраши да свали проклетата покривка на zемята. Сега е спокойна и пее с пълно гърло, а аz оглеждам стените в тиха лудост и обмислям в коя да си наблъскам недоспалата глава.
н
, обаче нали се сещаш това колко отговаря на истината. Ето сега, например, понеже усетих, че почва да се напъва, го сложих на гърнето и спестихме един памперс, но това не означава, че той изобщо разбира какво, аджеба, прави на туй гърне. 

Аз даже не знаех,че може да има такава комбинация 
За всички бебчета имаше парти шапчици свирки и балони. Вики си умря от кеф, пя на рожденника, може би честит рожден ден на бебешки, нерзабрах
Явно трябва всеки ден деня да почва с рожден ден за да е весела и послушна през целия ден

Препоръчани теми