В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
За поръчка в MyToys ще се оправим, само да решим какво да поръчваме. Аз мисля някои от коледните подаръци за Гого да са оттам.

и аз бих искала да се включа (ако може,разбира се),само да реша какво искам,че всичко ми допада Mr. Green

да попитам за доставката,колко излиза,бях чула че е една и съща цифра без значение от поръчан newsm78ите неща

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 19:20 от baby_moni

# 76
Бодливка, липсвах ли ти, много си сладка Heart Eyes
Не мога да насмогна просто, само тази тема хванах да чета, че видях, че е в началото (а това с тия 50 страници е просто безумно). Ние бяхме малко на гости в Слънчев бряг - 2 млади майки с бебешори, добре ми дойде разнообразието, на Дари много му хареса. Успя да падне и от дивана на тиквата си, ама добре го понесохме и двамата, аз почти не се уплаших, а и като чета тук историите нищо не е, Алекс, Деси, направо сте героини според мен.

Иначе..на пук на всички около мен, които ме плашеха колко ще ми е трудно захранването, Дариян с апетит хапва уж безвкусното картофче, вече дори и кърма не слагам и пак го папка добре, нали мама му го е готвила Simple Smile Laughing Минах и през морков, сега съм и на чушка и в четвъртък чакам насоки за нататък. Много ми е ентусиазирано вече да му готвя, засега изобщо не ми прави мурафети с яденето, при все, че то аз се оттегчавам с тази лъжичка, какво остава за него, ама няма как - няма такова блаженство като кърменето - за 6 минути.

По засегнатите теми - няма зъби, таткото ни помага страшно много, не само за бебето, а по принцип, винаги мълча тъпо, когато някоя позната се оплаква в това отношение от мъжа си. За Ганчев съм съвсем склонна да вярвам, че са боклуци, но ако всяка майка си опитва преди това пюретата и дава по преценка, не мисля, че е фатално от гледна точка на това, че може би има майки, които нямат друг избор, освен да дават тях. За биберона - на мен самата ми е грозен с биберон, старая се уж само за заспиване да го предлагам, но и като се криви някой път давам, никога като е спокоен и в момента, в който видя, че си стои кротко, го махам от устата.

Напоследък ме налягат мисли на тема възпитание на бебешорите, добре, че е прекрасният ми мъж да си сверявам часовника, че с толкова различни майки около мен почвам да се чудя кое е правилно и кое не. Знам ли, надявам се, че ако до 7 месеца не съм го научила да маха за чао и да разпознава влакчето, пак ще стане човек от него Crazy

# 77
Ето ни и нас.
Дооооста съм уморена  Tired. Омръзнаха ми тези смени на мъжа ми. Сама мъкна количката по стълбите, после къпането и т.н. Това е всеки ден, ама няма начин трябва и парички да се изкарват, за да харчим ние с бебка  Mr. Green На всичкото отгоре по цял ден пеем. Главата ми ще се пръсне  Crazy

Моята бебка НЕ харесва плодовите пюрета. До рев се стига вече. Не ги иска и това си е  ooooh! . Особено кайсията с такова отвращение я плюе Sad . Вече незнам, как да я залъгвам и какво да правя. ЗА сметка на това зеленчуковите ги харесва ( с изключение на картофа  Mr. Green ).

за лигавниците: прочетох предупреждението на slancetoo, а тъкмо бях напълнила пералнята (и лигавничето вътре). И познайте ...  smile3537 въпретки това я пуснах. Резултата - непокътнато лигавниче Grinning . Всичко си му е наред!

Нещо не ми се спи. Няма ли желаещи да си бъбрим на скайпа  Rolling Eyes

# 78
  • София
 Здравейте:)
 Честити месечинки на бебоците, родени на 21  bouquet
 Благодаря за хубавите пожелания, специално на Нани в. Ние решихме да не оставяме бебо, а да си спретнем вечеря на свещи, която е почти готова, ама реших да се измъкна за малко и да почета Party
 Галина
, имаш силна прегръдка от мен и едно голяма БРАВО, направо ми обра точките, Тони ст, ти също, а аз си мислех, че съм имала проблеми с кърменето Simple Smile
 Слънце, оздравявай и ти, да ти кажа също, че лигавниците много ни харесаха, още един път благодаря, че ни "обзаведе" с тях:)
  СЗА, ние също прекарахме целият следобяд в зоопарка, не че Влади гледаше, той спа, но ние с татко му се разхождахме, говорихме и радвахме на хубавото септемврийско слънчице:)
  За мъжете - моят помага във всичко, не мога за нищо да се оплача, само мога да го похваля Grinning
  Алекс-мама, мила не се притеснявай, щом пед-ката е казала, че всичко ви е наред Hug И нас ни гледат все тъпо, защото Влади много се дере като му се спи..днес в зоопарка пак така..не го мисли и си отиди на прегледа, за твое лично успокоение Peace
 Васида, аз също не смятам, че е проблем нощното хранене за едно кърмено бебе, много ми е трудно и на мен, но търпеливо чакам моментът, когато ще свършии

# 79
Лелееее, ама вие сте изписали цял роман, бе хора!
Вчера четох малко, днес малко, та викам си - хайде и аз да се разпиша, че в тези почивни дни не мога да се добера до компа. Simple Smile

Nagaina: "...Знам ли, надявам се, че ако до 7 месеца не съм го научила да маха за чао и да разпознава влакчето, пак ще стане човек от него." Е, това направо ме разби!  Mr. Green И на мен са ми минавали такива мисли през главата, не си "сама"!  Hug

Уффф, ако забравя нещо, не ме съдете строго (ама много теми, мноо нещо!)

за дозата нощно хранене: ами ние от месец сме го "изтрили" от графика, но преди правех по цяла доза, и колкото-толкова, както Алекс-мама е написала. Пробвах малко, ама веднъж искаше още и докато го направя 2рото беше някакъв ужас, та...

за подсичането: dobro_nastroenie, аз ползвам на Себамед крема за подсичане, но съм пробвала и хидролосиона Ексципиал (не е май много за там, ама..) - върши чудесна работа! В краен случай - знам, че чиста, медицинска хума, върши чудеса.

аааааа...

за първата песен на сватбата (от предната тема, извинете за закъснението  Peace) : You&I - Scorpions. Трябваше да е друго, ама DJ-я каза, че нещо записа бил кофти, та.. Имахме 2ри вариант. По принцип май беше на Whitesnake - Is this love, ама да не излъжа..

Честити зъби, годишнини (първа) на Еllе!  Hug Дано се обичате винаги така, както "онзи ден"  Mr. Green

А пък ние днес откарахме 8-часов работен ден навън! Значи, като сме излезли към 10ч, се прибрахме към 18ч. Такива тигели направихме из центъра, че.. чак мене ме заболяха краката, а уж издържам с мойте тигели из квартала. Ама днес си направихме "кардиото" с мъжо - някъде към 6-7км.  Hug

Вили, честита ти дрешка за сватбата! И приятни занимания през седмицата! Аз за ноктопластиката_ бих се замислила, защото си изисква поддръжка, а с това бебе в къщи... Тц.  ooooh!
Айде стига толкоз!

# 80
  • София
Здравейте и от нас. Малко попътувахме и нямаше нет  Whistling Whistling Whistling

Ел, честити ти поводи   bouquet

Васида, а защо се тормозиш да спираш нощното кърмене?

Тедсън, албумите от Джъмбо са за снимки. 10/15, 200 бр. с поле за надписване от 4 лв. и 6 лв. в зависимост от каринката на корицата.

Петнадесета софийска среща: вторник, 22.09.2009 г., Западен парк - централен вход, 11 ч.

# 81
  • София
Да почерпя- от днес Мария е християнче!

Честито на Ел- да сте много влюбени още дълги години!
Галина  HugА...какво ти е?
За нощното хранене- ще отмине скоро,според  мен, щом пие АМ.
Вили, със сигурност ще си изкарате страхотно в Гърция. За ноктопластиката- не си слагай- виж Ели ти е дала идеи за лак.
Алекс мама, не си вкарвай лоши мисли, всичко ще е наред. Бъди и ти по-спокойна, и бебко ще е ок. Flowers Four Leaf Clover

# 82
  • София
Привет!
честито на месечинковците!
Ел, честита годишнина!  Hug
Окич, честито християнче!  Hug
Животниче, честито жилище!  Hug
И ние днес бяхме в зоологическата градина, цял ден. Но имаше страшно много хора, та нищо чудно, че не сме се засекли, а щеше да е хубаво  Simple Smile
Алекс-мама, това е официалното име на захласването  Tired , и ние сме така. На нас ни казаха както си чела, че почва на 6м - когато Алекс го правеше преди, се чудеха, че е много малък. Братовчедка ми е била така, на 2-3г вуйна ми каза, че е спряла да го прави Rolling Eyes 

# 83
Здравейте и от нас Simple Smile
Нинче   bouquet  Страхотните сладури Борето и Илийката ме радват всеки път, като отворя темичката Hug
Алекс- мама Дано не ви се случват повече такива притеснения Hug Praynig
GalinaG24  стискам палци да оздравяваш бързо Hug. Почти седем месеца си е супер, аз баткото го отбих на почти осем месеца също по здравословни причини, но те вече са си и големички и хапват и друго, не се притеснявай, важното е да си добре да гледаш юнаците и да им се радваш Simple Smile

Елле Честита годишнина! Да сте живи и здрави и много влюбени!

Бебка още я мързи да лази, но иначе седи стабилно и й е много кеф да си гледа наоколо, зъбчета няма още.
Ааа и много малко храна яде newsm78, по половинка малко Хип на обед (60-70гр.)в наааай-добрия случай и малко плодово следобед, съще не може едно цяло (125гр) да изяде. Аз не, че се притеснявам, щото си е пухкава и без това, но ми е странно, що така се държи, хем не е яла от 4-5 часа, хем като хапне малко и затваря устата и не ще повече и почва да се върти и играе. Пък после наддава вой за млякото, пристрастена си е май Mr. Green

Напоследък ме налягат мисли на тема възпитание на бебешорите, добре, че е прекрасният ми мъж да си сверявам часовника, че с толкова различни майки около мен почвам да се чудя кое е правилно и кое не. Знам ли, надявам се, че ако до 7 месеца не съм го научила да маха за чао и да разпознава влакчето, пак ще стане човек от него Crazy
Shocked Joyще стане ще стане и още как

Окич, честито ви християнче!   bouquet

# 84
Таzи сутрин кафето е от мен.

Станала съм в 5 и 15.  TiredКалина не може да спи като си помисли само, че покривката на масата си е на място. Стана детенце, сложих го в проходилката и то веднага zапраши да свали проклетата покривка на zемята. Сега е спокойна и пее с пълно гърло, а аz оглеждам стените в тиха лудост и обмислям в коя да си наблъскам недоспалата глава.  bambam н

3а нощното хранене да си кажа. Детенце щом се буди, zначи има нужда, а сега са толкова малки. Те сами ще се откажат, когато са готови zа това. Каката ни се откаzа на 11 месеца, zатова сега търпеливо си отброявам месеците. Но и при нас нощното хранене е необходимо. Калина си ляга в 7 и в 12 е нормално да си поиска. Следващото ядене е в 5 или 6.

Вашите бебоци гледат ли тв? Инката сутрин гледа Фокс Лайф. Дават само шапките с много шарении и една досадна муzика.. Много zанимателно

Отивам да рzглеждам Май Тойс. Мисля, че немците имат стабилни коледни намаления. И аz zа тогава съм се раzмислила вече. че и децата около нас станаха много.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 06:27 от tedsan

# 85
  • София
 А, добрутро!
 Нагаина, а ти вярваш ли, че седеммесечно бебе разпознава влакчето? Laughing Щото моята Мама Свеки вярва, че Илийката разбирал като му казва:"Стига си ритал с лявото краче, ритни с дясното!" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning, обаче нали се сещаш това колко отговаря на истината. Ето сега, например, понеже усетих, че почва да се напъва, го сложих на гърнето и спестихме един памперс, но това не означава, че той изобщо разбира какво, аджеба, прави на туй гърне. Laughing
 Тедсън, покривката на масата е и наша любима играчка, поради което таткото я е завил като бохча с краищата нагоре. Е, не е красиво, ама не мога непрекъснато да го дебна.
 Алекс-мама, гледай си дечкото и хич недей забелязва как те гледа тая или оная шматка. Те повечето така си гледат, по причини от най-разнообразен характер,абсолютно несвързани с теб или детето. На една Мама Свеки и казала нещо накриво, на друга мъжът и спрял да я обгрижва, поради чест главобол, на трета ПМС-то и продължило 3 години и 6 месеца... Ако вземе човек да се впечатлява... И на твое място бих завела детето на невролог, най-малкото за успокоение. Обаче основното е ти да се успокоиш, защото детето усеща твоята тревога. Simple Smile
 Честито на всички новодомци! Вчера обикалях из Айкото, че ходих за одеяло за пикник и ви завиждах, щото има толкова симпатични неща вече из мебелните магазини. Когато ние обзавеждахме нашия апартамент имаше тамън три вида плочки- грозни, по-грозни и най-грозни и който ти се падне. Grinning Grinning
 Галина, аз на съвсем нощното хранене давам с 30 грама по-малко мляко, но на сутринта си давам пълна доза.

# 86
Добро утро! newsm46

Ох, това недоспиване ме съсипва. Тобик много се буди, яде, върти се..пак яде. Tired
Дано излезе и втория зъб и да минава. А така хубаво спеше преди няколко месеца! К'во стана! no

Нагаина, аз много старателно избягвам "майките състезателки", които непряко споменаваш. Те ме изморяват още повече.
Вили, и мен ме е страх да си сложа ноктопластика. Успокоявам се с това, че сега са тренди къси нокти в тъмни цветове. Обикалях да си търся лак и останах потресена от полуголите рафтове с лакове в Сефора. Хората пазаруват като луди, каква криза?!

Тедсън, откакто Риша пропълзя свалих всички покривки и оттогава не съм ги вадила. Така имаш една грижа по-малко. Peace
Тоби вчера съсвсем определено се загледа във филмчето на Риша. Гледахме Търси се Немо, много го обичаме.

Elle, честита първа годишнина! Желая ви много години семейно щастие!  bouquet

# 87
Здравейте!
Честити месечинки на бебоците и честити християнчета!

Алекс-мама маймуната  Laughing много добре ти е казала!Недей да обръщаш внимание на другите ,а си гледай детето и живота!

Сега искам да те питам и Весито също.На коя марка купувате заешко пюре,защото аз не мога да намеря.Единствено на гербер,но в 130гр бурканчета. Shocked На овко също има,но е с пилеко и заешко Thinking Аз даже не знаех,че може да има такава комбинация  Shocked Помагайте.

Оп щях да забравя.......
Честит национален празник на всички-Независима България!

# 88
Здравейте,

Честито християнче на Окич и на Веселина!!!

за покривката-ние само като видим нещо за дърпане и летим на там.
за ТВ- гледа се всичко, но най-вече анимации и реклами.

Ние изкарахме една кошмарна нощ- 2часа рева, 2часа спи. Тези зъби да излизат, че полудявам.

На днешната дата я усетих за първи път.  Laughing

Хайде Честит празник и приятни разходки.

# 89
  • Варна
Здравейте  Hug
Вчера бебешкия рожден ден мина страхотно. Бяхме 11 бебета на възраст от годинка до 5 месеца, познайте кой беше най-малкия  Mr. Green ние  Peace За всички бебчета имаше парти шапчици свирки и балони. Вики си умря от кеф, пя на рожденника, може би честит рожден ден на бебешки, нерзабрах  Mr. Green Пя на балоните, нон стоп беше ухилена, и си игра със свирката и балона часове наред че и след чрд-то. Дори заспа без рев с балон в едната ръчичка и свирка в другата  hahaha  Явно трябва всеки ден деня да почва с рожден ден за да е весела и послушна през целия ден  Crazy
Честито на Окич и Веси   bouquet
Честито месечинки днес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт