Честито християнче на Оки4 - да е все така усмихната и чаровна малката Мария :bouquet:
Честита годишнина на Елле

Честит национален празник на всички - черпя ви виртуално, преди две години с моят съпруг казахме най -официално "да" на нашата любов, както пред длъжностното лице по гражданското състояние, така и пред Бога

а защо няма бебета, родени на 22???

Светлето, заешко има в различни комбинации на Бебевита, аз от тях съм купувала, че започнах с него

Мерси на всички за отговорите за нощното кърмене - явно няма да го спирам, що се оказа трудно. Сигурно наистина му е жизнено необходимо.п Просто помислих, че е дошъл моментът, тъй като от седмица Борис започна с апетит да приема друга храна, освен кърма и помислих, че вече е пораснал, но уви. Няма да се спи спокойно още....

Тедсън и ние гледаме телевизия, но за кратко, предимно рекламите.
От вчера забелязвам, че Борис плаче за мен, даже плаче е слаба дума, за малко да изляза от стаята и се започна ужасно силен плач, много се надявам да е период, който да мине бързо

Мечо Пух, не се притеснявай за храната - моят Боби първоначално и то в продължение на месец и половина хапваше само зеленчуково пюре и то по няколко лъжички, но от седмица проявява активен интерес към храната, вчера даже за първи път плачеше за кашата, докато я приготвя. Явно вече се усеща, че и това е храна, така че не се притеснявай.Макар че все още не може да изяжда цяло пюре от 125 грама, а от кашата следобяд хапва 50 грама, само бананово- млечната на Хумана я пие на един дъх - 150 мл, вечер към 11 часа. Явно олкова му събира стомахчето, не я насилвай