Ние правим"боц",но едва ли го знае в този му смисъл.Просто каквото и да и подам,пръст или някакъв предмет-посяга към него.Имаме време докато свие пръсчета точно за "боц". 
а и както писах не се получи и го отложих за по натам. А колкото до жълтъка, месото и плодовите каши, няма да ги въвеждам скоро, просто искам да си изясня за себе си нещата и да си подредя плана в главата, а не постоянно да чета и да незнам как да продължа. От това което си ми писала явно първо трябва да въеда плодовете преди да се пробвам с плодова каша... Извинявайте че ви занимавам с глупости, но поне не съм само аз, има още няколко майки които сега започваме и не сме наясно
Тъкмо си беше направила някакъв режим с 2 спанета, но по час и половина- два и днес направо ми скри топката. Да, ама сега я изкъпахме по-раничко и отнесе плувката още в 7:30.
Да видим до кога ще изкара.
Весело беше и следващата седмица пак ще се радвам да се видим. 
Иначе оризовата безмлечна каша е от ориз - да, но SZA доколкото разбирам ти е написала за банановата каша, за която си питала като пример.
Аз лично жълтък ще дам след месото, някъде към средата на осмия месец.
По принцип фирмата в която работя, всяка година организира Коледно парти за децата и тази година мисля да отидем тримата с таткото!Ще бъде в София, така че нищо чудно и с вас можем да се засечем
) Тони_ст (сладката снахичка пак мноого ми беше хубавка, хапна и пюре, но тръгна бързо, както Тони е писала, та Калин "проспа" малко нещата), *Елле* (Влади има невероятна система за заспиване!).
): петък, 09.10.2009 г., 11 ч., Западен парк, Централен вход (откъм бул. Сливница): зелено човече 

.
. Даже може и подаръци да си разменим (за децата де).
По принцип фирмата в която работя, всяка година организира Коледно парти за децата и тази година мисля да отидем тримата с таткото!Ще бъде в София, така че нищо чудно и с вас можем да се засечем
Много криво това дете, не знам какво й стана. И с непрекъснатия дъжд не можахме да излезем, та съвсем не се траеше. Иначе днес за пръв път се разяде. Пащърнак с картоф на Семпер, с доста АМ. И както с кеф бутах лъжичка след лъжичка, хоп - задави се и блъвна всичко наобратно
Не щя да спи, а пък търка очите - ще ги извади. Така че Деси, Роси, другите мами на ревливковци - не ви знам как издържате изобщо, камо ли за лоши майки да споменавате. Препоръчани теми