В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 534
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Айде и аз да се включа по никое време  ooooh!

Тъкмо направих едни кюфтета на фурна да изненадам мъжлето  Flutter Чакам ги да се опекат и се мятам в леглото. Много ми е изморено.

Elg, все се каня да те питам - от къде е тази топка? Като я гледам на Марта много ще й хареса http://elenakg.snimka.bg/baby/eliq-2.423250.14920144

Може ли и аз да се включа към поръчаката ви от Mytoys  Rolling Eyes ?

Честити християнчета на oki4 и veselina_s_p. Да растат здрави и щастливи малките кукли  newsm51

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 22:00 от Incognito

# 106
Липсата трайно се е настанила във форума ни и по тази причина отивам да гладя  Mr. Green

# 107
Привет и от нас!

Честити християнчета на Окич и Веселина_с_п!!!

vasida Честита ви годишнина!!! Пожелавам ви най вече много здраве и любов,имате ли тези две неща, ще постигнете всичко останало с лекота Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА!!! Пожелавам на всички да сме все така независими Mr. Green bg

И аз искам да се включа в поръчката ви от Mytoys Praynig Само трябва да избера какво ще взема Mr. Green
Мали tedsan ,признавам те за майка героиня smile3501
Бодливка и аз давах на Илийката преди Фризовом,но не го засищаше изобщо.Сега сме на Аптамил1 и двамата с малкия сме много доволни, засища го,не повръща и е по вкусно от Фризовом-а Mr. Green

Ааааа да щях да забравя да ви питам харесвате ли новите Сървайвър-и newsm78????  
Отивам да гледам бат Слави Party

# 108
  • София
Привет!
Честито на християнчетата!  Hug
Тедсън, съчувствам ти, миличка  Hug И у нас понякога е така, само дето Алекс ще не се обслужва сам с храната  Crazy
Роси, обичам много тази песен  Heart Eyes
Нашият батко утре е градинец, за първи път. Много ми е притеснено, но ако успее да се адаптира, ще ми е по-добре  Embarassed , само дето ще ми влачи болести.  Rolling Eyes
Бодливка, по колко ядете? Да не й е много просто  Rolling Eyes Не знам всъщност, може много тъпа идея да е  Rolling Eyes
Елг, чакай ти да се успокои - зъбите до 2г излизат  Wink Simple Smile Откакто баткото се обзаведе с целия брой, гледам на човешката усмивка и на всеки зъб с много повече уважение и съчувствие към майката, която ги е изтърпяла  Mr. Green
Лека нощ!

# 109

И аз искам да се включа в поръчката ви от Mytoys Praynig Само трябва да избера какво ще взема Mr. Green

smile3521

# 110
Ха добър вечер и от мен!

Добре, че влизам от вр. на вр., че да се успокоя  Mr. Green И София тия дни е много неспокойна.Като за нея, де, не, че нещо много плаче, но проблемът е сънят - спи малко и неспокойно, буди се с рев.Днес е спала общо час и половина. През нощта също се буди доста често, трябва да я люшкам, да си цока, за да се успокои и така.

И сега зе другото ми притеснение - тази вечер пак реших да пробвам да и дам АМ, но преди кърменето, зада видя като е гладна дали ще го пие - ами резултатът беше рев след първата глътка, само като усети, че е силикон, а не топлата ц.ца. А интересното е, че биберон си смуче с най-голямо удоволствие.Нещо съм се шашнала, че ако се наложи да и давам АМ, а тя не го иска? А и нещо май кърмата ми понамаля...ще взема освен пак да пия чая за кърмачки и не знам вече кво друго беше, че съм забравила...май сусам и извара...ако се сетите нещо още с голям ефект - свиркайте, че изпадам вече в паника.

Мечо Пух, все едно описваш София.И тя повече яде зеленчуковите/ като повече означава едвам едно 125 гр. пюре и то не винаги го изяжда/, а вчера и взех кайсия и едвам набутах 40-.50 гр.А е вкусно  newsm78 А днес и го забърках с ябълкова каша и АМ , пак едвам няколко лъжички и като стисне устата - край. Не се сърди, но не я отваря и се усмихва със стиснати устни, за да не и бутам лъжичките  Joy, как се светна, просто си умрях от смях. Като чета какви количества ядат другите, моето все едно е на фотосинтеза  Mr. Green, че кърмата и тя хич не прелива.
А и не знам защо не иска АМ, като по-малка се е случвало да и дам и си го пиеше...обаче беше Аптамил, а сега съм взела НАН, че нали само за разреждане на пюретата го ползвам..дали пък не го харесва него  newsm78, а не шишето...не знам вече.

О, и да се "похваля" - днес София се обърна от столчето за кола/ в хола, де, не в колата/, добре, че беше на килима и не беше от високо.Оставих я само да отида до кухнята и не я вързах, а баща и каза, че щял да я гледа, ама се обърнал да закачи бънджито и тя се захлупила.Нищо и няма, естествено, ама си порева доста, че се поуплаши  Crazy

За лигавниците - и аз така, въпреки съвета на Слънцето, го пуснах в пералнята и нищо му няма.Е, то не е гаранция, че при следващ път няма да се разшие някоя буква, ама..ще го шия, ако се наложи. Още не съм я снимала обаче.

# 111
Липсата трайно се е настанила във форума ни и по тази причина отивам да гладя  Mr. Green

от както направиха темата да е 50 страници и ние се изгубихме Rolling Eyes преди 20 страници за няколко дена,сега може една тема да я тътрим цял месец Crazy

# 112
  • София
Здравейте и от нас. Ами днес беше най-минорната ни МАРТенска среща... бяхме си аз и Калин  Mr. Green Ко да кажа друго, няма какво да споделя специално, освен че и Калин е нервен тези дни и иска да се гушка. И, да, май мойто ще да е от бавноразвиващите се деца, макар да ми е първо  Whistling Whistling Whistling като чета тук разни работи, понякога малко тъпо ми става  Rolling Eyes ама пък как се смее ако знаете... и така си се успокоявам  Embarassed

За лигавниците от Слънцето, аз пляскам всичко в пералнята, което изкара - ОК, което не изкара - на боклука. Освен това от април ми е забранено да пера на ръка официално един вид, и като гледам скоро няма да ми се разреши...

# 113
Васида, много любов и щастие и пълна къща с деца  bouquet
Веси, да ти е жива и здрава християнката!
Аз за сега не намирам голяма разлика- явно злите духове , които изгонихме вчера, не са ни били проблема, ами нещо много по-физиологично, като зъбите...
Ели, и Мария е в пика на сърбежа, няма дентокинд, няма мазило, гризалки...
Елуинг- ти пък- 2 години! и през какъв период горе долу- или няма пауза. Rolling Eyes
Тедсън- не знам - досега да съм скочила аз през терасата, ако бях на твое място. С едно не мога да се оправя,а с две Crazy
За Май тойс- при първа поръчка, т.е. при нов потребител, е 6 евро доставката май. Аз още не съм стигнала до там, но току виж тази вечер съм успяла дa отворя сайта и да поровя.

За похода на бебета, ще се организираме ли наша срещичка или самосиндикално ще си караме?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 23:57 от oki4

# 114
  • София
За похода на бебета, ще се организираме ли наша срещичка или самосиндикално ще си караме?

Да, я споделете как виждате нещата. Ние ще дойдем и в дъжд, освен ако не се отмени, де..

# 115
Бодливка, по колко ядете? Да не й е много просто  Rolling Eyes Не знам всъщност, може много тъпа идея да е  Rolling Eyes

Не е,защото връща и като яде по-малко..Ако не давам пюре,си правя 210мл.другите кол.зависят от кол.пюре де,но рядко е повече от 150-160 мл.АМ и пак е оповръщана. Tired

nani_v вкусен е Аптамила,с Дарина в началото на него бяхме.Ама се чудя как педката ми препоръча Фризовом,като не пише изрично че е хипоалергенно,а ние до сега все на такова сме били.Дано го приеме без проблеми,че...пак ще ми се изправят косите ако видя обриви разни.. ooooh!

Разцъках Май Тойс-а,има доста интересни неща, както винаги.Харесах си декорации за детската,обаче съм предимно на вълна количка за кукли та видях във Walmart двойна на Graco и доста добри отзиви има за нея в коментарите,та сега мисля и струвам.. Walmart май доставят в Щатите,та варианта ми е Ломбард. Rolling Eyes
На щерката 5 колички и показах,(уж така-по между другото ),всичките ги хареса-включително и "Емили" на Чиполино  Crazy Mr. Green А онази гъзарската и ултра-модерна(и ултра скъпа  Money) Макси кози беше отхвърлена с Ооо,неееее. Mr. Green Добре че все още няма поглед в/у футуристичните дизайнерски форми.Та камък ми падна от сърцето! Mr. Green Whistling
От два часа кисна в този сайт и се изумявам за пореден път за какви цени става въпрос в БГ! ooooh!
www.walmart.com

# 116
  • Варна
Добро утро! (доколкото може да е добро след една безсънна нощ).... Не мога да разбера защо вместо с времето сънят на Симона да се подобрява, нещата се влошават Confused
Никита, всичко от предния ти пост се отнася едно към едно за Монката. И аз бях писала за тревогите си с намалялата кърма, за това че не иска плодови пюрета и сладки каши, че не иска да пие АМ. Засега си караме на кърма (колкото толкова), зеленчукови пюрета и безвкусна оризова каша... Надявам се с времето да прояде и други неща, но за момента не мога да я насилвам (и тя стиска устните като София Laughing ) Кърмата ми се нормализира след като спрях да се тормозя дали имам достатъчно (в допълнение я слагах често да суче и пиех лактогонен чай).... В общи линии взех да се примирявам, че ще я караме на фотосинтеза Mr. Green
И последно да се оплача за съня - от няколко дни се затвърди ужасният и режим да се буди през час и да грачи, докато не я сложа на гърда. Залъгалка вече почти не засмуква и се чудя дали да не използвам момента и да я хвърля окончателно (лошото е, че само на цица ли ще я караме...) С това непрекъснато ставане и кърмене се разсънвам (и съответно изнервям) още повече. Винаги съм била против използването на някакви препарати за психическо успокоение на бебето, но взех да се замислям за този Дормикинд, или пък да пробвам чая от маточина...? Стига съм ви занимавала с нашите бебешки неволи. Хубав ден!

# 117
Добро утро и от нас!
И аз съм се замислила отдавна за тези дормокинд. ThinkingИсках и педи да питам като ходихме,ама от феноменалния рев на мойто чАдо не успях. TiredНе разбрах с рецепта ли се продават?Но май по-добре на своя глава нищо да не давам... Whistling
И при нас съня,както и всичко друго почти се влошава,вместо да се оправя с порастването.Уж все ме успокояваха,че като се поочовечи...Дрън-дрън.Незнам вече,а Елвинг наистина ме отчая. :crazy:2 години!!!Едва ли и аз ще съм с всичкия си до тогава. #Crazy
Айде сега по кафе,че имаме нужда.Всички сме майки-героини за мен. Rolling Eyes Hug

# 118
Здравейте,

Честита годишнина на Васида (на патерица Rolling Eyes).
Инкогнито- топката е от Хиполенд (не помня каква марка играчки е), струваше към 9лв.
Елуинг- моята майка казва, че ако една майка знае през какво минава бебето докато му изникнат зъбите, ще реве 2 години.
Аз съм била ад под небето, на смени са ме гледали няколко месеца- рев, температура и всички гадости.
Ние снощи овладяхме положението- дадохме малко панадол и заспа до 6ч. После яде и от 6ч до 8ч рев на 15мин.

Хайде толкова от нас .
Приятни разходки.

# 119
Добро утро Simple Smile

И при нас сънят се влошава Crazy Или по-скоро аз и тати не можем да спим, щото Алек си спи и реве насън. Какво му стана на туй дете, кат си спомня преди как си спеше Thinking Вече втора нощ е така - сигурно са зъбите. Сутрин ставам по-изморена, отколкото съм си легнала вечерта. Замислих се и аз за чая с маточина, макар че незнам колко ефект ще има, че нали в неделя заминаваме за една седмица и няма да се кърмим

Нашите младоженци ни ядосаха снощи - толкова са се сдухали и изнервили от наближаващата дата, че категорично ни отказаха моминско-ергенски партита. Сега ще трябва да мислим по-меки варианти да ги разведрим и да им подарим подаръците (не че щяхме да правим нещо страшно Rolling Eyes)
Мерси за съветите за ноктопластиката - определено сега не е момента. Аз съм слагала и имам представа какви стават ноктите после, но нали красотата изисква жертви, та за това се замислих... Но маникюристката ми е много добра и съм сигурна, че ще измисли нещо ефектно и върху късите ми ноктета (като си спомня какви слънчогледи ми беше нарисувала веднъж yes)

За пюретата - забелязах, че чак сега - месец и половина след като почнахме със захранването детето започна да си търси и чака пюрето, да си знае, че и това е папу и сладко да си отваря устичката и да мляска (да не говорим, че вечер на кашите и плодовите пюрета не я затваря Laughing) И като захапе лъжичката започва да мммммммм-ка. Ние проблем нямаме с яденето - харесват му на Алек различните вкусове, ако попаднем на някое, което не му се нрави го мешам с някое любимо и така се яде Peace. От зеленчуковите на обяд яде по пюре и половина (от тези по 125 гр. на Хип). Педи ми каза, че ако искам да замястя хранене да му давам около 150 гр и аз горе долу гледам така да правя.

Честити християнчета Мира и Мария - да са ви живи и здравички  Hug
За поръчката в  My Toys много ми се искаше да се включа, но сега покрай сватбата големи харчове имаме (пък и нали и ремонт правим), та даже не смея да влезна в сайта да разглеждам, че съм сигурна, че нещо ще ми хареса. За самата поръчка - предния път аз я правих (добре че беше чичо Гугъл да помага с превода) и въпреки малките усложнения успях да се справя, така че не е много сложно. Само трябва да внимавате накрая като направите самата поръчка да добавите и кода за намалението (иначе той не излиза автоматично). На дявам се поне в следващата да успея да се включа Hug

Хайде, оставям ви, ние след малко се смъкваме към центъра за довършителни покупки Hug Хубав и слънчев ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт