Хайде на лека закусчица,

Радвам се че са ви харесали снимките,и благодаря за хубавите думи.
dessiss мила,защо не почнеш да даваш на Вики хамомила 15 или 30 потенция,питай в аптеката но мисля че по 1 гранулка след обяд се даваше, разтворена във водичка-и за съня и за зъбките е добре.Дано помогне.
зелено човече,CЗА текнкю за разяснението,знам кога превеждат и "плащат",но си мислех че идват в края на месеца парите,а мен ме мотаят..Значи всичко е наред, не че не очаквам изненади от работодателя..
CЗА да пратя моя при твоя,белким приФане малко от малко,че хич не е по подаръците.. "Любимо" ми е като изтърси ъъъ,ето ти пари-купи си каквото ти хареса,че после да не кажеш туй-онуй и да го връщам.. Никаква романтика,никаква изненада-полицай до мозъка на костите..
Е,имах торта за РД с лично послание-то пък и баща ми поръчал торта,та пак не му се получи.. Вероники чудна е тази блузка,супер ти седи.

veselina_s_p аз онзи ден въведох ударно глутена с готова каша на Сънвал(пшеничен грис и ванилия)..Уж четох ама..та изяде си я цялата(190гр) и не е имала рядко ако,то добре че нямаше въобще реакция де..
ЧРД на половинката на КаЯна!
Окич честито ви зъбе,не разбрах първо ли е или поредно,но да излезе безпроблемно.

Смъкнах 8кг.до сега,а колко още в см..
Много съм доволна и продължавам смело!:flutter:Еlg няма ли да пуснеш снимчица с новата визия?
Аз се сдобих с боя за коса,но кога ще намеря време да се вапцам,кой знае..Направих АМ-то,слизам-Ади пак заспала.А от 6ч.се беше разпяла..
Ама свърши вече да лягам,каката си иска млякото с топчета та за мен остава да си изпия кафето,преди да почне въртележката.
А какво ще правим днес в това време ей,ще изкукам.
). Но все пак от време на време прави изненади, за поддържане на духа... Мале, 6 кг, бравос н атеб! Аз ще си влача телесата още кой знае колк одокато кърмя, ама кво да правя. 
Дай Боже,скоро да свърши! 

и накрая ако остане време ще си
рокличката на Елия.
,а лаптопа,с който заспивам до главата е в кошарата
,седя и се пуля и не мога да си обясня,беше към 4 сутринта и тъкмо се прибра мъжлето от работа и не може да спре да се смее
,а аз се пуля и не мога да си спомня кога съм ставала да го взимам при мен и да слагам лаптопа в кошарата 

Тя знае, че дядо Господ праща вълшебно семенце, а после лекарите вадят бебето от корема...

)