Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 293
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И на мен ми заприлича на Али.В мелодията такива носеше,няма да зи заблуди.
geradost сорта на краставицата от първата снимка е направо  Crazy поздравления за попадението

# 391
 Peace знам аз какво ще ви хареса  Flutter

# 392
geradost ти наистина знаеш какво се харесва.Благодаря

# 393
# 394
Да метна и аз една снимчица:

anni.angelova добре дошла!

# 395
vanny 76  много,много благодаря.Благодаря за снимката прекрасна е

# 396
  • Атлантис, Галактика Пегас
Усмивката на това момиченце е толкова репетирана, че стои многооооооооооо изкуствено  Sick Това го забелязах още от Elveda derken  Peace

# 397
мммммммда така но пък са много сладки

# 398
  • планетата Земя и по точно до морето
Monda или някой друг, който може да отговори - ББ - защо човека от службите, който се среща тайно с Есмер и Али доста време ги заблуждаваше с едно момиче, че това е Езел. Фалшивата Езел се срещаше и с него и от това съдя, че е негова постановка.
И ми е много чудно, че Есмер и Али, и двамата повярваха, защото все се обръщаха към нея с Езел и и се радваха. Но Есмер продължи да си е влюбен в Айлин.

Аз съм от нетърпеливите и почнах да гледам напред сериите на турски в YouTube , но не разбирам нищо освен поздравите и още няколко думи ! Ще съм много благодарна ако някой отговори !  Praynig Praynig Praynig newsm17 smile3525

# 399
моля кажете откъде мога да гледам сериите напред че нямам търпение

# 400

Ива&СиЕ докара ми сърцепляскане Rolling Eyes
Абе неможе всичко да му е наред, все трябва да има някакъв кусур тоз' страхотен екземпляр smile3516
Какви недостатъци има според  вас? newsm12
Дотук разбрахме, че е ревнив. И все пак зависи от ситуацията в която  го е поставила жена му Naughty

П.С. нарочно копирах снимката ,  пак да му се порадваме Simple Smile

# 401
  • при най-добрия мъж...
Ама хубав,бе!
Хич не ме интересува къв му е кусура.Пък и жена му тръгнала да му изневерява-тя има ли акъл???

# 402
то наште имат толкова много па си ги тарпиме та тои ли.Може само ревноста да му е кусура  newsm78.На такова хубаво нещо не се изневерява тя нема акъл

# 403
Иии ама и вие какви сте, търся кусури, че да ми е по - леко на душата Crossing Arms
Ми не може всичката хубост на едно място и да не може да я стигнеш - дето се вика "гроздето трябва и да подкиселява малко" Wink

# 404
  • София
Само и е писнало от красавци,на жена му.Бас ловя че е супер грозен този с който е решила да изневерява

Общи условия

Активация на акаунт