Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 423
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Няма да го счупим-той е як  newsm18
Хайдер малко за душата

# 451
момичета аз си мислех че само аз съм пощуряла така обаче сега разбирам че не съм само аз и за това ви благодаря
А за клона на Есмер дано да е по здрав и издържлив че няма да ни насмогне та дори и списък да има newsm53
geradost ти с тез снимки ми стопли душицата мммааалллллллллллеееееееееее карасавеца на кака
Па си е и хубав и то много и без костюм и черна риза ооооооооооооооооохххххххххххххххххххх да съм риза на неговото тяло

# 452
Здрав е девойки- не се бойте   Peace
Само да направим ред,че  Crazy
Аз съм си първа  Flutter
Ето сега искам да съм сладоледддддддд  #Silly

# 453
geradost Есмер за клона ли така се радва на снимката  Laughingмного е усмихнат ама му отива Peace

# 454
geradost Есмер за клона ли така се радва на снимката  Laughingмного е усмихнат ама му отива Peace
Ами защото аз съм там  Flutter ,затова  Wink

# 455
Само да не го повредите момчето  Peace

# 456
нЕма страшно-той държи,нали е мафиот  Mr. Green

Всъщност тук очите му не са черни,но пак потъваш в тях  Crazy

# 457
geradost  ти с тези снимки ни разбиваш даваи само така  bouquet

# 458
Аз съм за Алито там чакат 20 души А за Есмер са 118 ще счупите клона бре, аз не обичам навалиците

Ти като една позната "Аз групов секс не правя, щото в навалицата, нали съм дребна може и да ме пропуснат" smile3532

# 459
Аз съм за Алито там чакат 20 души А за Есмер са 118 ще счупите клона бре, аз не обичам навалиците

Ти като една позната "Аз групов секс не правя, щото в навалицата, нали съм дребна може и да ме пропуснат" smile3532
Joy хехе  Joy
Я се стройте и се пребройте-Ива да направи номерца,за да няма такива  bowuu

# 460

Laughing Laughing LaughingОХ ще умра от смях с вас мъжо ме гледа и мисли че съм се побъркала
Аз предлагам който го пропуснат в навалицата да го пратим при Демир да го утеши Peace

# 461

Мацката,за която писахте ,че е сегашната му приятелка-май са снимали заедно  Peace

Мечтание,аз съм за  Peace (ще мина и през двамата  Mr. Green )

# 462
Мечтание ами то за смях станахме И моя гледа и пита какво става а аз си го гледам и тои се смее и казва очи пълни ръце празнии ми каза че съм луднала и ще спре кабела Ужас
И аз бих опитала и при двама но последователно нема да откажа

# 463
Момичета,чакам гости  ooooh! ,ще се включа по-късно  Hug
Фнимавайте в картинката  Whistling ,че мога да съм лоша  Twisted Evil  Mr. Green

# 464
Аз предлагам който го пропуснат в навалицата да го пратим при Демир да го утеши Peace

Ааа да му мислят късаброците, аз съм дълга и бойна, смятам даже и да го завтарям Mr. Green
geradost  от кой филм е 2-рата снимка - дъртия ми прилича на Сюлейман Чесен?

Общи условия

Активация на акаунт