Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 397
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вижте, трябва да има стройна организация. Да направим списък по квартали и да ни обикаля подред. Така ще му е по-лесно Laughing Тъй, като аз съм близо до летището, какво да се прави , ще трябва да започне от мен. Ох, само като си представя каква къртовска работа ме чака, мъка казвам ви no

# 481
свекърва ми е в Дружба до летището май трябва да се преместя при нея ама сама че тои моя дума не дава да се издума да живеем при нея та до кат стигнат до Люлин при мен ще ли да остане нещо  Sick боже мъка

# 482
  • София
Ред дисциплина и списък трябва да има,да знаете пари не приемам. Stop никакво варварство
Уф да се оплача спряха ни топлата вода,разкопаха ни улицата тоя ИК го набиха до нас гъмжи от ченгета #Crazy

# 483
  • Варна
Да не забравите от София да го изпратите във Варна ей  Crossing Arms иначе ще стана лоша  Twisted Evil

# 484
няма проблем , но може ли и него да го взема имам впредвид Есмерчо Simple Smile па може и хубаво да си изкараме
Искам си го и аз Есмерчо ама......

# 485
Вижте, трябва да има стройна организация. Да направим списък по квартали и да ни обикаля подред. Така ще му е по-лесно Laughing Тъй, като аз съм близо до летището, какво да се прави , ще трябва да започне от мен. Ох, само като си представя каква къртовска работа ме чака, мъка казвам ви no
Ох ще ме пукнете от смях ама не го изморявайте твърде много че и други чакат newsm03

# 486
относно за топлата вода те и при нас в Люлин я спряха но незнаем защо още на обяд то нали сме в София все пак
 а за Есмерчо ще го споделя с теб проблем няма Naughty
 моля кажете има ли ги някъде преведени напред серии и ако няма моля ви даите да намерим някои да превежда

# 487
  • София
Есмер може и без пари да е,ама превода ще струва.
Аз съм само организатор и отк,Есмер ви го оставям на вас.

# 488
ееееееееееххххххххххххх Есмер и пари
а за превода си права newsm10

# 489
Есмер може и без пари да е,ама превода ще струва.
Аз съм само организатор и отк,Есмер ви го оставям на вас.
Иве ти няма ли да се облажиш Laughing Laughing

# 490
момичета лека нощ от мен и много розови и леки сънища с Есмер да остане и за мен утре wavey

# 491
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Ей туй Джемилките голяма напаст!  Peace Mr. Green Wink И Гера и тя първа пак на редицата - има си хас! Сега и Есмерчо е наред. Цитирайки Сашо Йовков ви призовавам да създадет е ОрганизациЕ Laughing Joy и МобилизациЕ hahaha И атакаааа към Есмер бей! За мен не се притеснявайте- харесвам го но Кенанка форевър!  И тя вече стана Лека мека и Есмерскааа! Както казва Светлето за Онурката!  Ади бакалъм приятна вечер ви желая!! Hug Hug Heart Eyes

# 492
  • София
Мечтание,не.Трябва един трезво мислещ. smile3554
redemi Есмер-ки,Джемил-ки омешаха се.Малко сме Кенанките,аз не съм от запалените де.
Оставям ви за малко,да си преваря вода за "баня" Embarassed

# 493
Мечтание,не.Трябва един трезво мислещ. smile3554
redemi Есмер-ки,Джемил-ки омешаха се.Малко сме Кенанките,аз не съм от запалените де.
Оставям ви за малко,да си преваря вода за "баня" Embarassed

Значи ставаме двама трезвомислищи ,да следим положението Laughing
Не сме малко Кенанките ,21гледам сме това са си два фудболни отбора Laughing
и аз се отеглям трябва да преспивам мъжете и малкия и големия  Laughing

# 494
Ей, два дена не успях да чета, а тя темата станала супер весела. Тъкмо се бях притеснила, че нещо не върви, а сега не успявам да наваксам с четенето.

Абе неможе всичко да му е наред, все трябва да има някакъв кусур тоз' страхотен екземпляр smile3516
Какви недостатъци има според  вас? newsm12

Ми дано недостъка да не е в краставицата или така наречения клон. Гледам, че списък правите, та ще се разбере. Аз мисля да изчакам всички Есмерки и Алинки да минат по реда си, пък ако момчетата се окажат издръжливи ще пробвам да се класирам за някоя промоция, като тази

Общи условия

Активация на акаунт