Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 328
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Мила, Герадост, честит рожден ден и от мен. Пожелавам здраве, щастие и много любов и дано никога да не те напуска чувство ти за хумор.   

# 541
Това ми попадна току що.

Saruhan Hunel е турски актьор, роден в Истанбул на 7 януари 1970 година. Баща му е гръцки турчин, роден в Солун, известен танцьор на турски народни танци, а майка му е арабка . Има брат и сестра , която е известна певица – Аслъ Хюнел. Женен вече 10 год. ; запознава се със жена си при снимките на Aynalı Tahir. Той започва кариерата си в Истанбул на 20 г. възраст, буквално от улицата. Участва в :
2008 - Serçe 2008
2006 - Kaybolan Yıllar 2006 -
2003 – Melek 2003
2000 - Milli Saraylarımız 2000
1999 - Nilgün 1999
1998 - Aynalı Tahir 1998
1993 – Ufukta Bir Agac
1993 – Yasak Sokaklar 1993
1992 - Gündüzün Karanlığı 1992
През март 2009 г., и следвайки стъпките на своя приятел - турския актьор Kivanc Tatlitug , Saruhan бе в Йордания, за снимки във видеото на певицата Диана Karazon "Jerih" (рана).
На персонално ниво, Saruhan е описан от повечето си колеги и приятели като надарен и религиозен човек. При него важи девиза – Качеството преди количеството! Ето защо той фукусира на качеството в работата си, а не колко печели.

Мисля няма проблем той да си гони качеството, ние ще го докараме откъм количество Crazy Joy

# 542
да при нас количество колко щеш  Joy

# 543
А пък ние,девойки,можем да му предложим и количество,нооооо.... Naughty и качество!
Само веднъж да се излъже да дойде! Simple Smile

# 544
А пък ние,девойки,можем да му предложим и количество,нооооо.... Naughty и качество!
Само веднъж да се излъже да дойде! Simple Smile
Така си е ние си имаме всичко ама заваличта се е заступорил там и неиска да доиде
Но ние можем да го излъжем  Joy

# 545
Честито на рожденичката и от мен!

Нека изворът на щастието  ръси с кристалните си води  пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията  на младостта и нека всяка твоя мисъл  бъде сбъдната мечта!!!

# 546
  • София
Стихчето е страхотно,поздравления на авторката   bouquet
Сега след този филм,нова ще купят и последния му заради вас,вярвам че надничат. Wink
Чакам с нетърпение утрешния епизод,два дни монго ми се видяха,щом и "двугодишните" като станат от сън и питат "кака-кака"става въпрос за Езел,а как хубаво и произнасят името,явно им е по лесен от българския. Laughing

# 547
Някой питаше за превод на саундтрака.
Тук http://www.allthelyrics.com/forum/turkish-lyrics-translation/585 … bolan-y-llar.html ама на английски.

# 548
Явно за този клип става въпрос, ако вече не сте го гледали де. Нашето момче, пак го раздава бабаит. Обаче песента не става, поне според мен. Едвам я изслушах как вие тази мацка, но пък и тя е симпатяга.

# 549
Честит Рожден ден Герадост! Да си жива и здрава!  bouquet

# 550
vi6te kakva snimka ima sestrami tq mai e po zapalena i ot naz po esmer

# 551
nqkoi moje li da mi kaje kak da ka4a snimkata 4e da q vidite

# 552
Геро, честит рожден ден. Пожелавам само здраве на теб и на семейството ти. Другото го имаш. А Демир тя го отстъпи на мен, че все съм втора цигулка. Mr. Green Сега си ида от работа и пътьом минавам да не тръгнете без мен. Бохчата съм я стегнала още от Мелодията, само чакам знак

# 553
Leona, подразни ми любопитството с тази снимка. Ето тук е обяснено как се постват снимки.
Само ще те помоля, да пишеш на кирилица, че ми е трудно четенето, особено в този час, когато ми се спи.

# 554
file:///C:/Users/beti/Desktop/snimki/Page1_0.bmp това е снимката,не мога да я кача

Общи условия

Активация на акаунт