Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 279
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Иве аз само искам да ми свири на ушенце Heart EyesОтивам сега да гледам Демирчо  Heart Eyes

# 646
Ииии няма го още в торентите Crossing Arms
Изтървах толкова важни моменти заради малаката хуна, а Иве при теб е на квдрат- не мо'ем те мислим душо Tired
Свирнете като го качат Peace

# 647
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета може и да сте коментирали, но днес нямам време да ви чета, а пък ме гложди любопитство.
Коя беше жената дето говореше с майката на Езел в двора на къщата им? Звучеше така все едно всичко знае.

# 648
директорката на дома, тя позна децата по снимките във вестника...

# 649
  • София
и аз не можах да гледам серията, егати неудобния час #Cussing out
докато взема дребните от градината и то свършило, и сега къде без Есмерчо Sick Sick Sick
с нетърпение чакам да я качат във В-бокса Praynig 

# 650
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
директорката на дома, тя позна децата по снимките във вестника...

Това значи ли, че и майката на Езел знай кои са Али и Есмер (Синан)?

# 651
Това значи ли, че и майката на Езел знай кои са Али и Есмер (Синан)?

Мисля, че все още не знае. Ама и аз не можах да гледам задълбочено заради дребния #Cussing out

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 21:57 от Chili

# 652
Ако преди не е знаела, сега вече със сигурност научи.

# 653
Пуснали са го в Лапаче Party
Тъй сега след като я изгледах на спокойствие серията...Велеса е права, майка Мерал вече знае, че те са 3-те деца.
Освен това е най - егоистичната и смахната майка която съм виждала, то бива бива обсебване ,ама това нейното вече е диагноза!
Лека ви вечер девойки, до утре в 16...за -  строй се преброй се
                                                                       и на Есмер предай се Joy

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 23:27 от Chili

# 654
Гюнайдън казъм Hug (извинете посредствения ми турски,ама е от сърце Heart Eyes)
Кафенце...

С малко Есмер за повече удоволствие....

Хубав ден ви пожелавам и ви чакам за обсъждането в 16 Laughing

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 10:36 от Chili

# 655
  • 221B Baker Street
ха добро утро и от мен   bouquet

# 656
  • Варна
Дали някой може да преведе името му какво значи?Звучи ми много силно и могъщо,но може въобще да не е така  newsm78 любопитно ми е

Аз свързвам името му му с двамата магьосници от Властелина на пръстените - Саруман и Саурон. Laughing Знам че няма нищо общо, но такива асоциации правя.

# 657
  • 221B Baker Street
Аз пък като чуя името му,и също се сещам за двама герои - единият е Сандокан - Тигърът на Седемте морета  Heart Eyes а другият е Шир-хан от Книга за джунглата  Crazy И двамата са ми любимци,и двамата са Тигърчета  Heart Eyes Flutter

# 658
Аз пък като чуя името му,и също се сещам за двама герои - единият е Сандокан - Тигърът на Седемте морета  Heart Eyes а другият е Шир-хан от Книга за джунглата  Crazy И двамата са ми любимци,и двамата са Тигърчета  Heart Eyes Flutter

Само котенца са ти в главата Joy

# 659
  • 221B Baker Street

Само котенца са ти в главата Joy

Blush Joy

Общи условия

Активация на акаунт