Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 212
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
geradost хич да не чувам за вода.Влизам в ролята на Кенан на една стрна захвърлил цигулка на друга бутилка а в средата снимката на Ламиа
Kordelia наздраве,сещам се лятото нямаше нищо за пиене освен едно червено вино ударих една чаша в 16ч след час вдигнах температура,мъж ми вика болна си а аз дъвча орбит и рева.
Joy Joy Joy
Е за това карай на твърдо гориво  Wink

Анубис,а за нес сети ли се да му кажеш?Аз ще го питам довечера и само да си пропуснала  Twisted Evil Целувките от България или от теб ги прати  Whistling  Wink

Корделиа
   bouquet

# 721
Ама как ми четет мислите. Тъкмо станах да видя, какво още не съм изпила, да пресуша и него. Ама да ви кажа, нещо не ми върви както когато се събирахме в 15.30 лятото на чашка, мезе и клюки в пивницата. Я да се стягаме, че магазинера снощи като си купувах цигари ме пита да не съм болна нещо, че тази седмица не съм си купила шишенце  Mr. Green Момъка ме знае - всеки вторник по едно шише 4 рози и един стек цигари.
Ива, и у нас всичко е мъжко и мъжа, и сина, и кучето, и заека и две риби взех една мъжка и една дамска, а то излязоха две мъжки. Съдба сестро, и аз съм на твърдо.

# 722
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ама как ми четет мислите. Тъкмо станах да видя, какво още не съм изпила, да пресуша и него. Ама да ви кажа, нещо не ми върви както когато се събирахме в 15.30 лятото на чашка, мезе и клюки в пивницата. Я да се стягаме, че магазинера снощи като си купувах цигари ме пита да не съм болна нещо, че тази седмица не съм си купила шишенце  Mr. Green Момъка ме знае - всеки вторник по едно шише 4 рози и един стек цигари.
Tired newsm78
Розите що са 4?

# 723
Kordelia,в къщи даже и кучето е мъжко,силни питиета ми трябват.

О при мен и котарака е мъжки, ама аз предпочитам вино.  Joy

# 724
  • София
vania_61 при нас продавача е пияница пълна,да не е и при вас такъв и да те е пропуснал.На мен и златна карта ми изкараха от магазинчето,краставите магарета....
Верно що са 4 розите?/някой се е гътнал и в него чест,да се увековечи любовта му към напитката./
Kordelia колко мъже са у вас?

# 725
vania_61 при нас продавача е пияница пълна,да не е и при вас такъв и да те е пропуснал.На мен и златна карта ми изкараха от магазинчето,краставите магарета....
Верно що са 4 розите?/някой се е гътнал и в него чест,да се увековечи любовта му към напитката./
Kordelia колко мъже са у вас?

С котарака са четирима.  Joy ooooh!

# 726
Корделия,
Всичко започва през 1888 г., когато Paul Jones, Jr., основателят на Four Roses Bourbon е поразен от красотата на южняшка красавица. Казват, че той й предложил брак, а тя отговорила, че ако отговорът е “Да” ще носи на корсажа на роклята си рози на следващия бал. На бала тя се появява с корсаж от четири рози и по-късно те стават символ на неговия бърбън “Four Roses”. Four Roses има уникално мек и сочен вкус, отличаващ го от всички останали бърбъни и който го поставя редом с премиумните бърбъни.

# 727
  • при най-добрия мъж...
Оф,и на мен ми се удря нещо твърдо,ама пусто съм на работа.Довечера изритвам мъжа и детето на двора и се размазвам с днешната серия.Да потъна в тея горещи,кафеви очи. Crazy

# 728
Корделия,
Всичко започва през 1888 г., когато Paul Jones, Jr., основателят на Four Roses Bourbon е поразен от красотата на южняшка красавица. Казват, че той й предложил брак, а тя отговорила, че ако отговорът е “Да” ще носи на корсажа на роклята си рози на следващия бал. На бала тя се появява с корсаж от четири рози и по-късно те стават символ на неговия бърбън “Four Roses”. Four Roses има уникално мек и сочен вкус, отличаващ го от всички останали бърбъни и който го поставя редом с премиумните бърбъни.

Embarassed Flutter Party много интерсно, благодаря!!!!  Hug Hug Hug

# 729
  • София
vania_61 ценител си.  bouquet
Indira и довечера съм с теб.
№3 се събуди ooooh!

# 730
Айде малко снимки
Diana Karazon and Saruhan Hünel

# 731
Ето още

# 732
  • 221B Baker Street
Гери,от цяла България му пратих,аз съм ларж  Laughing

коя е таз със Сарухан?  #Cussing out

# 733
Това е една арабска певица  Simple Smile и до    колкото знам Сарухан се е снимал в неин клип(дано само не бъркам) мацката иначе е готина  Heart Eyes

# 734
Ето малко лентички за подписи с нашия човек

Общи условия

Активация на акаунт