Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 354
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добре де ,тогава за какво отиде при него?Офф, незнам де...ще видим
Ами не знам, може да иска сметка за нещо.  ooooh! Tired

# 316
  • Варна
Пу заболя ме главата от толкова новости  ooooh! сега съм в шок  Crazy
Ама ми е интересно. Peace

# 317
Коя е тая русолявата?Да не е тя големия бос?
Хайде сега да хвъря още една бомба
МОЛЯ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАВА, ДА НЕ ЧЕТЕ!
BBЗа тази ще се ожени Ендер и тя ще му разкаже играта. Тя ще убие и онази другата, приятелката на Езо. Ще му прати ръката и отрязана. По това време тя ще е женена за брата на Езо, но ще продължава да се вижда с Ендер.  Накрая Ендер ще я убие. Мисля,че я отрови.

# 318
  • Атлантис, Галактика Пегас
BBЗа тази ще се ожени Ендер и тя ще му разкаже играта. Тя ще убие и онази другата, приятелката на Езо. Ще му прати ръката и отрязана. По това време тя ще е женена за брата на Езо, но ще продължава да се вижда с Ендер.  Накрая Ендер ще я убие. Мисля,че я отрови.
#Crazy #Crazy #Crazy
А и monda, благодаря! Hug

# 319
  • Варна
BBЗа тази ще се ожени Ендер и тя ще му разкаже играта. Тя ще убие и онази другата, приятелката на Езо. Ще му прати ръката и отрязана. По това време тя ще е женена за брата на Езо, но ще продължава да се вижда с Ендер.  Накрая Ендер ще я убие. Мисля,че я отрови.
Боже #Crazy
Сега трябва да ви оставя но ще се върна ака ме искате разбирасе.   bouquet

# 320
Леле, каква активност, не смогвам да ви изчета. Laughing
А-а как няма да чета ББ, то чета и пак много неща са ми неясни. ooooh!
Ами и аз ако бях продуцентка нямаше да оставя мъжо да се съблича. Mr. Green Май еротичните сцени и нататък са много постни и орязани Embarassed, поне доколкото видях, ама по-компетентните да си кажат думата. Даже прочетох, че по арабските телевизии е орязан момента, когато Есмер пренася на ръце Езел до леглото, макар че са си съвсем облечени. Shocked

# 321
този филм взема вече да става брутален. На единия отрязана ръката, на другия счупени пръстите един по един, на третия му пръснат мозъка... стрелят се, убиват се всеки ден... вече взима да ми идва в повечко. Иначе... жалко, че никоя тук не се изказа добре за Ендер

# 322
взе да става интересно, някаква тарантиновска "жилка" съзирам... днес съм изтървала много, като гледам какво сте писали:)

# 323
А щом и на мъжете вече са в повече убийствата...Днес беше с елементи на фантастика, нататък май на трилър ще избие...

# 324
аз пак разбрала-неразбрала защо Сюлейман казваше на Есмер и Синан, и Есмер, пък Бахар и Роза и всички други освен очилатия го знаят като Синан.

# 325
аз пак разбрала-неразбрала защо Сюлейман казваше на Есмер и Синан, и Есмер, пък Бахар и Роза и всички други освен очилатия го знаят като Синан.

Е как бе и Бахар го знае като Есмер и Роза също. Ама някак удобно никога не го споменават пред външни хора.
Малии изписали сте света и мира бре Shocked
Много завързано става, харесва ми определено Peace
Мондааа благодаря  bouquet
Верно лИбовните сцени са доста постни, ама някак много наситени с чувство, общо взето почти няма целувки, да не говорим за гол крак Naughty А днес май видяхме за пръв и последен път Есмер гол до кръста...нема повече нататъче Tired
Тъпо е жена му да е сценарист Crossing Arms Какво толкоз го крие, нали си е неин, ми да пусне малко фъндък и на нази беее Joy

# 326
  • София
Само ще се похваля и мъж ми го гледа от вчера,е посредата на серията се връща но това е напредък.Пита кой какво и защо.Докато не ме накара да свалям сериите,няма да ви черпя  Laughing
Монда благодаря за бб

# 327
  • София
и аз да се похваля зарибих половината колежки в работата Embarassed
за съжаление часът на излъчване е отврат, разчитам изцяло на нета Hug
и аз благодаря за ББ  bouquet  bouquet

# 328
Вижте какво намерих в един руски сайт за актьора Сарухан Хюнел:
http://1news.az/world/20080424010730193.html

# 329
  • sofia
леле, като прочетох Бб кво ни чака. пишете още с бб , Монда страшна си давай още. Чакам да го качат , чеда го изгледам ,че бях на родителска и не можах дори и края да гледам . Я кажете кои са мъртвите от стрелбата.

Общи условия

Активация на акаунт