Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 334
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
  • Атлантис, Галактика Пегас
Това огИн момче, пише за неговата половинка : "гражданская жена - актриса"  демек се развел с продуцентката?  newsm78

# 346
  • Варна
Ама моля, лиги, пот , телесни течности всякакви губя, направо до  обезводняване  стигам Embarassed
Joy Joy Лоша работа може ли такова нещо. Mr. Green

# 347
Разбира се,г-жо Шахика...Аз лично съм я пратил да работи там,за да популяризира политическата ми кариера

# 348
Знаех си аз,че мога да рзчитам на вас ,Паша   love001
Корделиа,правилно си разбрала  Peace и сега ние се питаме,като вече са разведени,дали ни предстои да го видим в някоя по-гола сценка?  smile3508 ох,мамаша  Crazy

# 349
Ама моля, лиги, пот , телесни течности всякакви губя, направо до  обезводняване  стигам Embarassed
Joy Joy Лоша работа може ли такова нещо. Mr. Green
Може,може  ooooh!
и аз съм така  Heart Eyes ,а след филма просто съм като фортуна  1ironing wash newsm75 1dishes cook

# 350
  • Варна
Знаех си аз,че мога да рзчитам на вас ,Паша   love001
Корделиа,правилно си разбрала  Peace и сега ние се питаме,като вече са разведени,дали ни предстои да го видим в някоя по-гола сценка?  smile3508 ох,мамаша  Crazy
Урааааааааааааааа Есмер се развел.  newsm44 Само да ми падне   smile3508 smile3521

# 351
Ами стига десет години брак. Нека и друга да му се порадва, а па може и някоя от нас да я огрее.... Wink

# 352
Знаех си аз,че мога да рзчитам на вас ,Паша   love001
Корделиа,правилно си разбрала  Peace и сега ние се питаме,като вече са разведени,дали ни предстои да го видим в някоя по-гола сценка?  smile3508 ох,мамаша  Crazy
Урааааааааааааааа Есмер се развел.  newsm44 Само да ми падне   smile3508 smile3521
Развел се, ама виж новата му не е за изхвърляне.  Crossing Arms

# 353
  • Варна
Корделиа,правилно си разбрала  Peace и сега ние се питаме,като вече са разведени,дали ни предстои да го видим в някоя по-гола сценка?  smile3508 ох,мамаша  Crazy
Урааааааааааааааа Есмер се развел.  newsm44 Само да ми падне   smile3508 smile3521

И нея ще премахнем.  hahaha

# 354
Хм,нещо много студена ми се вижда  Thinking
Незнам обаче дали гроздето не е кисело  Mr. Green -нека да са живи и здрави,но щом няма брак ...нищо не се знае .То и да има не се знае  Mr. Green Да беше по-топло направо се хвърлям да преплувам до Босфора  Crazy ,ще го пиам аз после дали ще има сили за друга  hahaha

# 355
  • София
Тази поне е кльощава, та по-лесно ще я гътнем.

# 356
Тази поне е кльощава, та по-лесно ще я гътнем.
А ние може да не дотрябваме-нашето момче сам си върши работите  Wink

# 357

И нея ще премахнем.  hahaha
че той сам се опитал да я премахне.  Joy hahaha Нали се опитал да я нарани с нож!  #Crazy ooooh!

# 358
  • София
Мда, само да ни види и като извади двата пищака(за да има за всички, да не се караме Laughing) ,  онази  ще си отиде сама.  .

# 359
Много било ревниво това момче!! newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт