Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 405
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
  • sofia
Герадост  bouquet  bouquet  bouquet  Да си ни жива и здрав . Много любов миличка и късмет! И не ни изоставяй тук , много си ни ценна и обичана . весел празник.  bouquet

# 511
  • Бургас
geradost , ЧРД!  Hug   bouquet
Много горещо е станало в темата - изведнъж си представих, че Сарухан я чете - ще се уплаши чаровникът и няма да стъпи в България, че и охрана ще си наеме сигурно, да не би да му счупят клона похотливите българки.  Grinning
Иначе без майтап - да вземем да пишем до Нова да го поканят - не е невъзможно: чух, че Къванч Татлъту ще идва към БГ (не знам доколко е достоверна информацията), що и Сарухан Хюнел да не дойде.
За мен и погледът му е достатъчен - отказвам се от клона, халал да ви е!  Hug

# 512
аз съм за да пишем до Нота ТВ за вземе да доиде защо не.
А що се отнася за клона аз съм или всичко или нищо и ................. до края и душата в рая.Много съм алчна нали? Joy
Момичета едно може би много пъти задавано въпросче питат ме дали има след 20 серия преведени някъде аз не открих но мля ако някои знае да пише .Бласгодаря предварително

# 513
Ей Ани,ама то става ли така бре душа?
И аз искаааам тогава  Wink
Благодаря ви наистина-правите деня ми още по-специален  Heart Eyes Hug   bouquet

За Нова съм навитак-ето координати  Peace
zdravei_bulgaria@ntv.bg  -"Здравей България!"
film-program@ntv.bg  -за оценки на филмите,както и за препоръки
pr@ntv.bg  -г-жа Станислава Кунева, завеждащ отдел “Връзки с обществеността”
http://www.novatv.bg/forum/viewforum.php?f=2  форум за филми на сайта на Нова

Сега да видим кой ще се нагърби със задачата да напише писмо до Нова  Whistling

Yulichka,нищо лично,но дай Боже да има повече като теб  Wink Mr. Green

# 514
geradost,става така аз наистина в моя живот съм така или всичко или нищо,така постигам много защото живота така ме научи да съм максималист.А що се отнася до писането на Нова ТВ ще проверя утре имам една позната да видим тя какво ще каже и ако стане може на тепсия да го поднеса за да се облажим  всички(с молба сам да доиде)

# 515
  • при най-добрия мъж...
Къванч ще идва,но не по покана на БТВ,а по покана на организатора на конкурса "Model of the World".Даже са поканили и Гюнгюр Байряк за жури.

Дано от Нова успеят да го кандърдисат.

# 516
аз съм за да пишем до Нота ТВ за вземе да доиде защо не.
А що се отнася за клона аз съм или всичко или нищо и ................. до края и душата в рая.Много съм алчна нали? Joy
Момичета едно може би много пъти задавано въпросче питат ме дали има след 20 серия преведени някъде аз не открих но мля ако някои знае да пише .Бласгодаря предварително

Че къде ги намери преведни до 20!? Shocked Я бързо да даваш линк Close

# 517
# 518
Chili, никъде не ги намерих а просто ме питаха и кзаха че ги има , но аз се рових търсих и никъде не ги намерих и за това реших да питам та може би аз не съм разбрала нещо.Но сега пак търсих и нищо

# 519
Magosniwa,много благодаря  Hug
Връщам с нещо спешъл  Wink

# 520
Ох и усмихнат е много секси Crazy

# 521
  • София
Герадостче, да си жива и здрава, много любов и щастие ти желая  bouquet  bouquet  bouquet
Ох и усмихнат е много секси Crazy
и усмихнат, и ядосан, и с патлаци и без, все си е секси нашето момче Crazy

# 522
geradost, ЧРД! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам и довечера от тортата да ти изскочи Есмер!

Добро утро,момичета!
Гледам нещо списъци сте почнали да заформяте,ама хайде да се уточним и за графика на градовете.То ясно,че София първа ще пробва Есмерко,ама хайде морската столица да е на второ място.И ние тука души носим дет се вика. Laughing

Аз предлагам да го караме по маршрута София-Пловдив-Варна-Бургас. Лично се нагърбвам да го повозя в моя Фият от София до Пловдив. Няма да отбиваме много по пътя. Обещавам!

# 523
geradost,да си жива и здрава.Тези снимки са направо чудни Hug
ех,Vesla и аз бих го повозила стига да доиде

# 524
Ммм много ме е яд че турските сайтове нямат превод на английки поне Crossing Arms
Ееее ми то верно че са 70 млн, ама и ние сме хора Crossing Arms
Ей тука си блея http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=1206, нищо не вдявам ама... май наш'то момче е трети по популярност, а Езо е преди Шех Laughing

Общи условия

Активация на акаунт