Предложения за странни, необичайни и интересни имена!

• 159 585
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 440
Ще си умра от любопитство как се е стигнало до Хилендара... живи-здрави, ама наистина  емалко стряскащо Simple Smile

Сетила съм се за певеца Хрисанд Бъчваров, вечна му памет! Не знам дали е споменавано вече името, че много страници станаха. Аз друг Хрисанд не съм срещала никога.

# 1 441
Хилендара не ми звучи зле.
Вече с фамилията ми е малко прекално Crazy, но ако не бяха с тая фамилия, сигурно нямаше да измислят Хилендара.

# 1 442
Аз май не съм споменавала бабата на мъжа ми Сапфо. Като за гъркиня - стандартно име. Ако се беше родил момиче, да го бяха писали и него Сапфо, че сега да присъства по списъците с безумни имена, които се въртят в нета... Аз бих кръстила дъщеря си Сапфо, хем по традицията - на баба, упрекнете ме!  Simple Smile

# 1 443
Агафия - дете на съфорумка. Все се сещам за тази тема като го видя.

# 1 444
В руската класика толкова често има по някоя Агафия, че съм му свикнала. Адмирирам!  Simple Smile

# 1 445
Ще си умра от любопитство как се е стигнало до Хилендара... живи-здрави, ама наистина  емалко стряскащо Simple Smile

Сетила съм се за певеца Хрисанд Бъчваров, вечна му памет! Не знам дали е споменавано вече името, че много страници станаха.Аз друг Хрисанд не съм срещала никога.

Аз съм срещала това име в Бургас. Иначе сега се замислих, как би бил женския вариант и ми хрумна-Хрисанта, което никак не звучи лошо...

# 1 446
Авигея-също дете на  съфорумка ( и моя съгражданка)

# 1 447
  • Пловдив
Сега се сещам, че преди години се познавах с един Харитон. Всички му казваха Хари и беше много учудващо като отидохме някъде и си събрахме паспортите за да се регистрираме в хотела като му видяхме името.

# 1 448
  • Пловдив
Шерил Леони Ричард Мантърлиева - ученичка ми е, знам, че е Шерил, казваме и Шери, но до днес не бях обърнала внимание на другите и имена. Бащата е Ричард Мантърлиев. Мислех, че е от турски произход, но утре ще разпитам класната и да ми каже със сигурност. На мен тази комбинация ми звучи странно.    

# 1 449
Зла Вещица, мисля, че след всички от странни, по-странни съчетания от имена и фамилии, изписани тук, твоята ученичка заслужено трябва да вдигне купата! Simple Smile

# 1 450
Не трябва ли да е Шерил- Леони, нали без тире в БГ не може. Ричард, явно, за да не е Ричардова.
Наш племенник в момента е Н...... М...... Михайлов, защото е роден в Щатите, за сега е само американски гражданин. Тук ще се мъчат да го записват Н....... М....... Михайлов (бащата е М....... тук, но там е М......), но дали ще се справят - не знам. Вероятно ще е нужна известна упоритост, за да минат през процедурите, а може и да се откажат. Та, детето за сега е планирано да живее тук, макар че все още не е получило тукашно гражданство, и името му би могло да попадне в категория странно и необичайно. Аз вече многократно го пиша, но огромна част от приятелите ни и роднините ни живеят и се ожениха в чужбина, родиха там деца и се получиха всякакви имена. Не ги намирам за безумни, напротив - съвсем нормални са ми. Деца на новото глобално общество, в което няма граници и различни държави.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:30 от pina

# 1 451
Светийка- от некролог на възрастна жена.

# 1 452
  • Пловдив
Не трябва ли да е Шерил- Леони, нали без тире в БГ не може. Ричард, явно, за да не е Ричардова.

На Деси Слава момченцето - Майки - се казва Михаил Мишо ..... (забравих му фамилията, днес ще погледна дневника), като Мишо е бащиното му име.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 20:44 от ЗлаВещица

# 1 453
Вещи, ще те помоля да замаскираш името в цитата с точки, защото смятам, след няколко часа да го изтрия или поне замаскирам и аз. Да не се четат хората след време на някоя стена на срама. След като сгафих с 2 редки имена веднъж и после получавах ЛС с месеци, сега гледам да се уча от грешката си, но... май не съм се научила още. И други имена исках да давам за пример вчера, в друга тема, писах и трих, писах и трих и накрая не публикувах. Това с 3-те имена в нета - не е шега работа.

# 1 454
  • Пловдив
Цитирах го ,защото ми се видя сходно, няма проблеми да го изтрия и аз по-късно.

А по принцип в нета като се изпишат трите имена човекът обикновено излиза - с почти всички ученици става така - постоянно им публикуват резултатите от състезания и олимпиади и имената им си ги има в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт