Знаем ли правилата?

• 3 017
  • 16
  •   1
Отговори
Абе защо някои хора вместо да си научат урока се заяждат с форумците?

# 1
Избрах три опции. Peace

Сигурно им плащат малко, трябва да им се увеличи заплатата.  Hug

# 2
Не искам да се заяждам, ама последно, кой дали знае правилата, че си обърках в урока  Embarassed

# 3
  • out of space

За всичките 20 и кусур мода ли се отнася анкетата?  Laughing

# 4
Ние ли дали знаем правилата или модераторите?

ама днес само ме изпреварват, ей на и Кейси Simple Smile

# 5
Их, как ме е яд, че не се хванах на бас!  ooooh!
Сигурна бях, че ще пуснеш трета тема в Клюкарника, преди (ако изобщо) се сетиш да погледнеш в Правилата на форума.
По въпроса - аз знам не само правилата, но и правата, и задълженията си. А ти?  Flutter

# 6
Ние ли дали знаем правилата или модераторите?

ама днес само ме изпреварват, ей на и Кейси Simple Smile

Тоз път не съм аз - аз дори не разбрах за какво иде реч, камо ли да питам, че и да отговарям по анкетата - мъкаааа,  Joy

# 7
Маркираш трите отговора и готово.

# 8
Я кажи сега, у Севлиевото с каква лопата ги копате, и ако е златна, може ли да пратиш една и насам, че и ние да си купимЕ матраци по 1000? Laughing

# 9
 Grinning Сложих запетайка, мисля че така е правилно. Въпроса е дали модераторите ги знаят правилата.

Како Сийке, понеже остроумничиш бих искала да те помоля да ми цитираш коя точка от Правилата е в разрез с анкетката за доходите. Благодаря за усилието!

Мен ме изгониха от Севлиево, много съм бедна. Пише се Сивлиевуту! Grinning

# 10
Е, нали ти си спецът по правилата, иди и виж.

ПП Хайде, от мен да мине...  Whistling

Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

ППП Чукча!  Crossing Arms

# 11
  • Galaxy 13197853088
аз не ги знам.
ако сбъркам ми казват.

# 12
  • Sofia
Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Малко социално проучване...
Колко е месечния ви семеен доход?  (Гласуването приключва: Вторник, 21 Септември 2010, 13:22)
под 750
от 750 до 1500
от 1500 до 2500
от 2500 до 5000
над 5000
   Виж резултатите.
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата

Та какво питахте??

ПП. А... не знаете къде се задават въпроси към модераторите и администраторите? Пуснете тема в Хоби!

# 13
аз не ги знам.
ако сбъркам ми казват.

Аз по този почин (опит - грешка - нарушение - наказание) доста от правилата съм научил вече  Grinning .. или поне така си мисля Simple Smile

# 14
Маркираш трите отговора и готово.

Трите, щото анкетата дава право на максимум три, нали, Wink?

А като цяло... тази вечер ми идва да се саморазправям дори физически с хора, които се мислят за всемогъщи, а така и не са си научили етичните житейски правила...

Общи условия

Активация на акаунт