Предложения за странни, необичайни и интересни имена!

• 159 577
  • 1 477
  •   2
Отговори
# 1 455
В твоя случай излизат списъци от училища, ама в моя - не.  Simple Smile Споменавала съм все такива, които отдавна не са или все още не са ученици. И съм пробвала в гугъл и си излиза обсъждането тук и коментарите -'ах' и 'ох'.

# 1 456
  • Пловдив
Няма проблеми, трия(редактирам) след теб  Peace

# 1 457
Абе, хора, в тази връзка, на 27-а стр. тука има изпльоскани бая лични данни. Не е ли крайно нередно?

# 1 458
  • Пловдив
Всички са взети от интернет. Не са изнесени от личното досие на някой.

# 1 459
Николас - в групата на племенникът ми има такова дете.
Петър-Леон - внучето на на наши съседи.

# 1 460
Не знам дали не е вече споменавано, ама се сетих за едно сравнително необичайно: Живия.

# 1 461
  • Пловдив
Шерил Леони Ричард Мантърлиева - ученичка ми е, знам, че е Шерил, казваме и Шери, но до днес не бях обърнала внимание на другите и имена. Бащата е Ричард Мантърлиев. Мислех, че е от турски произход, но утре ще разпитам класната и да ми каже със сигурност. На мен тази комбинация ми звучи странно.    
Никакъв чужд произход, чистокръвни българи си били каза колежката днес Simple Smile Забравих да питам за тирето, другата седмица ще уточня и за него  Laughing

# 1 462
  • Бургас
Преди няколко вечери видях по бтв името Сълза Георгиева.

# 1 463
Весел
Персиан

# 1 464
  • Бургас
Днес срещнах името Неолина  Rolling Eyes.Момичето е с българско презиме и фамилия.
Срещнах също и Петина.

# 1 465
Днес срещнах името Неолина  Rolling Eyes.Момичето е с българско презиме и фамилия.
Срещнах също и Петина.
Аз познавам Петина,с ударение на "е".Супер странно ми беше в началото и си мислех,че е измишльотина като моето Мимина. Laughing

# 1 466
Имах съученички преди 100г близначки - Мараня и Ариана - винаги са ми били много странни вчера се присетих за тях. Тук в Испания Ариана е често срещано име но всеки пък като гу чуя се сещам за бира.

# 1 467
Прясно от тази сутрин, преводач на книги: Хубан Някой-си Simple Smile

# 1 468
  • Бургас
Петромира и Йорданита -близначки

# 1 469
Петромира и Йорданита -близначки

Оле-мале, няма такава "угодия"! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт