1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 103

• 30 997
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
# 168
  • планетата Земя и по точно до морето

Тук Онур казва на Керем - " Ти си добре, аз да му мисля с толкова много фенки ! "

" Сега да ти кажа на ухо ! Пия редовно " Мужик корен, че все ще се случи да посетя някой ден България ! И ако не дам автограф на всички, няма да ме пуснат да тръгна ! Сега влизам в супер форма, да не остане някой без подпис ! "

Ferina   Супер !!! newsm10 smile3501   Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 20:53 от Ari888

# 169
  • Plovdiv
FERINA    
                                                                ARI888              

# 170
# 171
# 172
# 173
Моля ви имам въпрос, много се тормозя, с тази гадина Еда какво става, няма ли накрая да си получи заслуженото и да се разбере че е тя? Моля ви кажете, че се изядох  #Cussing out

# 174
 момичета благодаря ви за гостоприемството Hug
този филм ме научи на много неща и наистина бих го гледала хиляди пъти. виждам, че качвате много снимки, което ми допада, но аз нямам много време за това  Wink
следя ви от късо, но имам малко време за писане.  Hug
 Praynig Praynig Praynig да има поне още няколоко сезона  Praynig Praynig Praynig

# 175
  • планетата Земя и по точно до морето
Моля ви имам въпрос, много се тормозя, с тази гадина Еда какво става, няма ли накрая да си получи заслуженото и да се разбере че е тя? Моля ви кажете, че се изядох  #Cussing out

Миличка, нямаш си представа колко още тормоз ти предстои с нея. Събери търпение ! Накрая си получава заслуженото, но според мен доста късно и можеше да е много повече ! Самоубива се , но след като причини много беди на всички !  Hug

# 176

Миличка, нямаш си представа колко още тормоз ти предстои с нея. Събери търпение ! Накрая си получава заслуженото, но според мен доста късно и можеше да е много повече ! Самоубива се , но след като причини много беди на всички !  Hug
според мен Ада нищо не получи в сравнение с това, което причини на всички, но нейсе........ #Cussing out Thinking #Cussing out
по отношение на анкетата много мислих, но Нилюфер надделя над Каан  Confused и тя показа как едно невинно дете може да оживее сред тази дива природа и злобатата на хората.  Rolling Eyes

# 177
# 178

НЕЗАБРАВИМИ, КРАСИВИ МОМЕНТИ ОТ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО СЪБИТИЕ

# 179

Общи условия

Активация на акаунт