Рокли, дънки все теснеят, МАРТенките дебелеят (18)

• 22 658
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
момичета от както съм се върнала от док не съм спряла да плача и главата ме заболя smile3518,доки като ме видя и като видя бебо много се притесни за бебо.каза че матката ми е много свита и много ниско още го нося newsm45.какъв е тоя мои карък незнам.тя даже не ми го завъртя да го видя,може би за да не ме притесни.каза че е много притиснато ама много newsm45  newsm45 и ми каза че ако не лежа за да се отпусне матката скоро ще влезна в болница което не е хич добре.каза ми че явно имам много чуствителна матка и затова така.ами после като тръгнахме да ми вземат кръв за бхс и кръвна група,мъжа ми понеже беше с мен на прегледа така ми се отвика и накара че все едно аз съм виновна,сега наистина се чуствам адски виновна smile3518,но мисля че не беше прав в такъв момент така да ми реагира,уж не ме обвинявал ама аз не съм се спряла.е как да се спра за свадбата,не става...незнам какво да ви кажа адски съм разстроена и сега трябва да не ставам за нищо на света от леглото.взех си снимките от свадбата,но въобще нямам дори желание да ги разгледам smile3518,много ми е нужна поне вашата подкрепа Hug
иначе се мерих и аз за кг да кажа.бях свалила първите 3 месеца 4 кг и сега съм качила 3 от тогава.ами това е от мен,дано не съм ви досадила

# 661
  • София
eniq, миличка, не се разстройвай. просто си лежи и толкова. и не се сърди на мъжа ти, те са по ошашкани дори от нас, не го е направил, за да те разстрои, но нали са мъже и не знаят как да се държат. Ще видиш, че всичко ще е наред, но наистина ЛЯГАЙ И ДА НЕ СИ СТАНАЛА ПОВЕЧЕ.
НаНина, стискам палци всичко да е ОК.

аз днес си направих разходка до хиполенд, има толкова хубави неща. много разглеждах количките и се оказва, че има много хубави колички на много ниски цени (за мен 1000 лв. за количка е истинко безумие). На чиполино количките са между 300 и 500 лв., а на мен ми харесаха тези, които стават легнали и няма нужда от доп. кош за новородено, който само да се чудя къде да дяна като спра да използвам. Гледах и легълца и разни джунджурии. много ми се купува вече, даже баща ми вика за една количка да я купуваме вече, но после реши, че трябва все пак да потвърдим пола и тогава да изберем цвета.

# 662
Ения, няма какво сега да се чувстваш виновна и да се самообвиняваш.  Hug Станалото, станало. Важното е сега да легнеш и да лежиш и почиваш!!! Сватбата мина, няма за какво вече да търчиш и да се занимаваш. Лягаш, лежиш, почиваш и това е! Докато не се оправят нещата поне.

Аз ако бях на твое място все пак бих потърсила мнението и на втори доктор. Не ти ли даде дапиеш нещо? магнезий, туй онуй?

# 663
Мамчета и аз да споделя с вас днешните  си премеждия, за които сигурно ще ми се смеете, но на мен за пръв път ми се случва такова нещо и само вие ще ме разберете какво съм изпитала.
Та става въпрос за това,че днес една моя колежка от работата, която разбрала наскоро, че съм бременна ме среща по коридорите голяма радост, какво хубаво нещо било това и т.н. Точно вече се разделяхме и тя реши да ми погали корема. По принцип често ми се случва колегите и приятелите ми да ме пипат по корема и досега ми е било винаги приятно като усещане и се забавлявах с това, но тази жена като го направи имах чувството, че ме е изритала в корема,изведнъж ме сви стомаха започна да ме стяга целия корем. Цялата настръхнах, едвам успях да се завлека до офиса, започна да ми се повръща,все едно силите ми бяха изсмукани. Така и не можах да проумея какво точно ми направи тази жена.
После си спомних думите на майка и баба,че не всички хора гледат с добри очи и че понякога от злоба не се знае какво точно ще направят. Но аз тъй като не съм суеверна и много много не се вслушвам в такива неща не им повярвах. Първоначално помислих, че ми е паднало кръвното,но като го премерих, всичко си беше наред.
На някоя от вас случвало ли се е такова нещо?

# 664
Миличка eniq , бъди силна и като начало се успокой!Щом ти казват да лежиш и почиваш - това ще правиш! А мъжът ти съм сигурна, че скоро ще се усети, че не е трябвало да реагира така и ще дойде хубаво да те нагушка. Явно и той е изнервен от цялата ситуация, но понякога мъжете са оперирани от чувство за тактичност и съобразителност. Изписаха ли ти нещо да пиеш - не мога да разбера от разказа ти дали в крайна сметка това свиване на матката се лекува, и въобще как ще се разпусне - от самосебе си или с лекарства.
Сега си извади снимките и ги разгледай - успокой душичката (и бебчо) и се усмихни  Hug

# 665
eniq , миличка не се разстройвай лежи си и почивай,не съм чувала за подобен проблем ,за да дам мнение,но съм сигурна че всичко ще е наред само се успокой и имай вяра...колкото до таткото ,не му се връзвай,те са също много напрегнати покрай нас и да ти кажа понеже гледат да не го показват ,а го таят в себе си ,им избива на моменти...

# 666
eniq, миличка, наистина недей да се разстройваш, така не помагаш нито на бебо нито на себе си.  Не съм много веща до какви последици би довело това, но мисля ,че не е нещо, което не може да се оправи, особено ако се реагира адекватно и на време. Все пак направи още една консултация и с друг лекар, лично мнение. Стискам палци всичко да е наред.

# 667
Ения, успокой се и полежавай повече, аз пия магнезии, именно защото също съм с много чувствителна матка, моята не е контрахирана, но е с повишен тонус и лекарят ми предписа магнезии. Аз със синът ми до края на четвъртия - петия месец ставах от леглото буквално само до тоалетната и да отидя до доктора, и тогава се борех с пустата ми матка да се успокои. Така че не се отчайвай и винаги мисли позитивно. Аз постоянно си повтарям, че ще си го износя и родя това бебенце. Вярвам в силата на мисълта!

# 668
момичета от както съм се върнала от док не съм спряла да плача и главата ме заболя smile3518,доки като ме видя и като видя бебо много се притесни за бебо.каза че матката ми е много свита и много ниско още го нося newsm45.какъв е тоя мои карък незнам.тя даже не ми го завъртя да го видя,може би за да не ме притесни.каза че е много притиснато ама много newsm45  newsm45 и ми каза че ако не лежа за да се отпусне матката скоро ще влезна в болница което не е хич добре.каза ми че явно имам много чуствителна матка и затова така.ами после като тръгнахме да ми вземат кръв за бхс и кръвна група,мъжа ми понеже беше с мен на прегледа така ми се отвика и накара че все едно аз съм виновна,сега наистина се чуствам адски виновна smile3518,но мисля че не беше прав в такъв момент така да ми реагира,уж не ме обвинявал ама аз не съм се спряла.е как да се спра за свадбата,не става...незнам какво да ви кажа адски съм разстроена и сега трябва да не ставам за нищо на света от леглото.взех си снимките от свадбата,но въобще нямам дори желание да ги разгледам smile3518,много ми е нужна поне вашата подкрепа Hug
иначе се мерих и аз за кг да кажа.бях свалила първите 3 месеца 4 кг и сега съм качила 3 от тогава.ами това е от мен,дано не съм ви досадила
Мило, аз съм ти винаги подкепа Hug Сега само се успокой стига ги рони такива крокотилски сълзи защото бебчето усеща, че маминка плачка. Моя приятелка беше с много тясна я наричаха матка и нейното бебче беше притиснато. Да тя също много лежеше, така че бягай в креватчето. Тя вече е в 9 месец и всеки момент чакаме да се роди бебката така че се успокой всичко ще бъде наред и бебенцето ви ще бъде добре. Само недей да плачкаш, че не е добре нито за теб нито за бебето Hug  А на мъжа ти не му се връзвай те понякога са много объркани и в притеснението си е реагирал по-буйно. Просто не са по лабилни и се стресират много повече от нас.  Лягай бързичко, аз знам че скоро ще кажеш, че всичко е наред с бебочето споко само моля те  smile3525

# 669
ENIQ, успокой се моля те. Кой ти е доктора? Знаеш ли на мен какви глупости са ми казвали. Първата ми операция беше в Сф- Майчин дом. Там ми казаха, че без хормонално лечение никога няма да мога да забременея. Трябваше да съм на Золадекс 6 месеца, скъп хормонален медикамент, които те вкарва в менопауза. Вместо да ми махнат ендометриоза с големина 0.5 см и да се реши проблема без такива ненужни лечения. Като си доидох в Англия след месец забременях, но се оказа извънматочна бременност и трябваше да ме оперират по спешност. Моите лекари тук се оказаха по-точни, като ми казаха, че няма смисъл от Золадекс, че и без него ще си забременея. В Сф лекарите ми казаха, че тръбите са ми ок, но бебето заседна, защо ли? Ами защото ми взеха 1000 лв за лапароскопията и изобщо не са ми изследвали тръбите май. И не на последно място имам поликистичен яйчник, на който също не са обърнали внимание големите специалисти. Платих 450 лв за избор на екип на двама лекари, а всъщност дойде само единия. Абе цяла епопея мога да напиша. Затова ти не се доверявай на един лекар, искай мнение от още един. Аз лично съм против да се сменят лекари, но аз бих попитала ако бях на твое място. Като ти гледам корема на снимката хич не го носиш бебето долу. Пази се, почивай си, но спри с тази паника. Не е чесно спрямо малкото човече. Мен ме присвива корема когато се притесня, така че гледам да съм спокойна доколкото мога. Бременна съм от инвитро с близнаци и съм с рискова бременност, но каквото е рекъл Бог. На всичкото отгоре чакам 5 седмици за видеозон о се обърках, че е утре, а то е било днес. Таткото щеше да доиде с мен, но се оказа, че новия ми час за доктора е в сряда в 12ч. , а тои е на работа и няма да може да си види бебетата. Май днес не ни е много добър ден и на двете. Аз си почивам и се пазя много , не работя от първия ден на бременността си. Пожелавам ти здраве спокойствие. А по отношение на съпруга ти, сигурна съм, че ти се е скарал за хубаво и ако го е направил малко по-грубо вече е съжалил. Имай предвид, че мъжете по-трудно се справят с напрежението. Hug
Извинете ме за този ферман, честито на рожденичката и всички нови мами.
Желая ви щастие.  bouquet

# 670
Здравейте момичета.  Hug Нямаше ме доста време , но прместването мина и вече сме на новото място.Успяхме да идем  при док и резултата е - розови гащи - ще си имаме момиченце   Laughing Е, то няма как да не се появи нещо за притеснение - плацентата ми е малко нискои ще трябва да си полежавам.Очакваме да се вдигне с тези 4-5 мм с които е по ниско и дано стане  Praynig Гушкам ви всички и ви желая хуава вечер  Hug

# 671
marinex честити розови гащи...

tanq_burgas ти при кой лекар ходиш?

# 672
момичета,тъкмо се бях успокоила и мкатом ви прочетох и пак се разциврих,много сте мили и топлички много ви гушкам,ама наистина сте ми голяма подкрепа.
иначе за мъжо не сгрешихте доиде веднага да се извини да ме успокои,даже изчистил измил чинииките и вика заедно щше се справим с това.маик като ме чу и тя че плача,се обажда през 5 мин да се успокоя и даже сега ми е наготвила и ще ми донесе папкане.
док ми предписа иначе нутри-маг като каза че е силен и ще ми помогне.пия бусколизин също и сега ми каза да спра фолиевата киселина или да си изпия тов КОЕТО ИМАМ И някакви витамини ми изписа,дали не бяха центрум незнам си какво,не помня вече.сега съм по спокоина вече,но наистина сега трябва да си наложа да лежа в името на това всичко да е наред с бебо.тя каза че с повечко лежане и като си пия хапчетата ще се оправя,но се притесни дали ще си наложа да лежа,но аз лягам и нем мърдам вече.добре че сте и вие за да си правим компания  love001

# 673
Ения, всички стискаме палчета и сме с теб. Просто трябва да се успокоиш, мила. Всичко ще бъде наред.  newsm51

# 674
eniq , не се отчайвай, нямаш вина за това, което ти се случва, почивай си повечко и нещата ще се оправят важното е да не се разстройваш, за да не разстройваш и бебчо. Praynig Hug А съпругът ти, сигурно и той е много се е притеснил и в притеснението си не е внимавал какво ти казва. Може би наистина не е лошо да посетиш още един доктор newsm78 Hug
Маринекс, радвам се че пак си на линия, не се притеснявай полежавай повечко и плацентата ще се вдигне. Аз много добре те разбирам, нали доста трябва да си полежавам, но пък по нягога се разхождам за малко, посвършвам нещо леко и така   Hug

Общи условия

Активация на акаунт